Mamma Mia Here We Goe Again

Mamma Mia Here We Go Again nu op DVD

De afgelopen tijd heb je al veel winacties voorbij zien komen op Mama’s Liefste. De meeste zijn speciaal voor de kinderen. Eerder week kwam was er al eentje met een Kniepp pakket voor de mannen. Maar vandaag is het eigenlijk weer eens tijd voor een winactie voor alle mama’s, oma’s, zussen en vriendinnen! De film Mamma Mia Here We Go Again is vanaf vandaag te koop op DVD en Blu-ray. Omdat te vieren, mag ik 2x de DVD weggeven.

 Mamma Mia 2

2018 is wel het jaar van de Mamma Mia revival. 10 jaar na het grote succes van de eerste film met Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Christine Baranski enJulie Walters, was daar dan eindelijk een vervolg. Deels dan, want de film speelt zich grotendeels af voordat Donna zwanger wordt van een van de 3 vaders.

Op het magische Griekse eiland Kalokairi keert de oude cast terug, maar uitgebreid met onder meer Lily James, Andy Garcia en niemand minder dan Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

Mamma Mia 2

We keren terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine, terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner.

Winactie DVD Mamma Mia 2 is gesloten

Heb jij wel zin om lekker op de bank met een toastje en een wijntje op de bank weg te zwijmelen, alleen of met je vriendinnen, doe dan mee en maak kans op een van de twee DVD’s. Ook een leuk cadeautje voor de komende feestdagen.

Gefeliciteerd!

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere lopende winacties

Spread the love

60 thoughts on “Mamma Mia Here We Go Again nu op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.