LOL Surprise Bigger Surprise

LOL Surprise Bigger Surprise

Als je mijn dochter vraagt wat ze het liefste willen hebben, dan komt uit beide hun mond LOL Surprise in koor. Ze kunnen geen genoeg krijgen van het uitpakken van deze roze en gele ballen. De verzameling is dan ook al behoorlijk en steeds komt er weer wat nieuws bij. Het cadeau voor de feestdagen dit jaar is dan ook de LOL Surprise Bigger Surprise koffer. Een box met maar liefst 60 verrassingen! Willen jouw kinderen deze box ook graag uitpakken? Kijk dan snel onderaan, want hij is op verschillende blogs namelijk te winnen!

LOL Surprise Bigger Surprise

L.O.L. Surprise rage

Ik kan het mij bijna niet voorstellen, maar mocht je nog nooit van L.O.L Surprise gehoorde hebben, dan hier een korte uitleg. 2 jaar gelden kwam de speelgoedfabrikant MGA met de eerste LOL Surprise bal op de markt. Het werd meteen een grote hit met de feestdagen. Door steeds een laagje van de bal af te halen, kwam er een accessoire te voorschijn, die hinten op het poppetje dat in de bal uiteindelijk verstopt wat. De unboxing voor de nieuwe generatie ging los! Om de zoveel tijd kwam er een nieuwe serie bij, met weer nieuwe poppetjes, kleine zusjes en huisdieren. Ook de ballen veranderde, zo waren er bruisballen voor in bad, ballen met confetti en laatste serie had een capsule met geheime codes om te vakjes te openen.

Naast het uitpakken van de ballen en capsules, spelen de kinderen ook graag met de poppetjes en alle bijbehorende accessoires. Sommige poppetjes verkleuren in ijswater en andere kunnen plassen of water spugen. Dit jaar is ook een echt poppenhuis bijgekomen en speciale Pop Up Store om al je poppetjes op tentoon te stellen.

Big Bigger Biggest

Omdat er geen einde lijkt te komen aan het succes van de LOL Surprise ballen, worden de verpakkingen ook steeds groter. Eerder dit jaar was er al de Biggie Pets, een grote LOL huisdier met ook weer meer dan 15 verrassing daarin. Maar de laatste uitgave slaat alles. De Bigger Surprise is een koffer met maar liefste 60+ accessoires en poppetjes! Zo zijn daar Limited Edition L.O.L. Surprise Poppen, Dieren en Zussen.

Je kunt je dus wel voorstellen dat ze even bezig zullen zijn, voordat ze al deze verpakkingen hebben uitgepakt. Extra bijzonder aan deze Limited Edition poppetjes is dat er poppetjes tussen zitten met echt haar! Tot nu toe waren alle poppetjes geheel van plastic, maar nu zijn er dus ook leuke haardossen om de poppetjes mee aan te kleden.

Unboxing to the Max

Het is geen goedkoop cadeau, want de Bigger Surprise kost €85, maar je kinderen zullen hun ogen niet kunnen geloven als ze deze koffer onder het cadeaupapier vandaan zien komen! Het uitpakken van de box zal ze ook even bezighouden en daarna zijn de poppetjes ook zeker iets waar mijn kinderen nog veel meespelen, samen of even lekker alleen! Nadeel is wel dat je na het uitpakken en enorme stapel plastic wraps hebt.

WINACTIE LOL SURPRISE BIGGER SURPRISE

Helaas heb ik zelf geen winactie deze keer 🙁 Maar ik ken wel een paar andere Mamabloggers, waarbij je wel deze geweldige LOL Surprise Bigger Surprise kunt winnen. Al deze acties lopen op moment van plaatsen nog, maar bij sommige wordt morgen of overmorgen de winnaar bekend gemaakt. Wacht daarom niet langer en waag op meerder plekken een kansje!

Lopende Winactie bij Mama’s Liefste

Spread the love

13 thoughts on “LOL Surprise Bigger Surprise

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.