Hopper en de Hamster der Duisternis

Filmtip | Hopper en de Hamster der Duisternis

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe familie-animatiefilm te zien in de bioscopen; Hopper en de Hamster der Duisternis. Een spannend avontuur met een heel bijzonder personage; Hopper, half kip en half haas. Samen met zijn vrienden Abe het schildpad en Meg, het stinkdier, zullen zij hun koninkrijk moeten redden uit de handen van de Hamster der Duisternis. Speciaal voor de release mag ik een heel gaaf filmpakketje verloten met daarin een echte Hopper thermo Dopper en een echte polaroidcamera met het artwork van de filmposter. Lees snel verder en doe mee!

Het verhaal van Hopper

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met het slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

Release: 16 februari
Genre:
familiefilm, animatie, avontuur
Lengte:
92 minuten
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Regie: Ben Stassen, Benjamin Mousquet
Scenario: David Collard

Nederlandse Stemmencast

Buddy Vedder en Elise Boers spreken stemmen in voor deze nieuwe animatiefilm. Buddy Vedder spreekt de stem in van het hoofdpersonage Hopper. Elise Boers (online personality) is voor het eerst de studio ingedoken en leent haar stem aan stinkdier Meg, een moedige vechtsportexpert.

Hopper en de Hamster der Duisternis op 16 februari in 2D en 3D uit in de bioscoop.

Winactie Hopper en de Hamster der Duisternis filmpakket is gesloten

Met dank aan Independent films mag ik een filmpakket van Hopper en de Hamster der Duisternis verloten, met daarin echte Hopper Dopper, een mooie gele 350 ml thermosfles waarin een drankje koud/warm gehouden kan worden. Daarnaast zit er ook een Polaroidcamera in met het artwork van de filmposter. Deze camera worden geleverd met een startpakket van 6 stuks fotopapier, maar ook kan er een MicroSD-kaart in worden geplaatst om foto’s op te slaan. De camera heeft ook een flitser en maakt zowel kleur- als zwart-witopnamen.

De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

103 thoughts on “Filmtip | Hopper en de Hamster der Duisternis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.