Mamma Boe - op zoek naar thuis

Nu in de bioscoop Mamma Boe – op zoek naar thuis

Momenteel is het lekker stormachtig buiten. Ideaal weer om het z’n allen een middagje naar de bioscoop te gaan. Gelukkig zijn de bioscopen weer open en vanaf morgen zelfs weer met volle zalen. Er komen deze dagen dan ook weer veel nieuwe films uit, die al een tijdje op de plank waren blijven liggen. Zo ook de Zweedse familiefilm Mamma Boe – op zoek naar thuis. Lijkt je dit een leuk film, doe dan mee met de winactie en maak kans op 2x 2 vrijkaartjes.

Het verhaal van Mamma Boe

Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt en een nest begint te bouwen stelt Mamma Boe zichtzelf de vraag; wat is een thuis eigenlijk? Hoe weet ze nou zeker dat de weide en boerderij waar ze nu woont ook echt haar thuis is? Wat als er ergens anders iets beters is in deze grote, wijde wereld? Haar beste vriend Kraai worstelt om Mamma Boe te laten zien dat het gras niet groener is aan de overkant – maar dat je soms moet verdwalen om de weg naar huis te vinden.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 63 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Paul Disbergen, Jannemien Cnossen, Leonoor Koster, Florens Eykemans, Luca van Ammers, Jip Bartels Romy Winters en Simon Zwiers

Regisseur: Christian Ryltenius, Tomas Tivemark

Mamma Boe – op zoek naar thuis is vanaf 17 februari te zien in de bioscoop.

Winactie 2x 2 vrijkaartjes Mamma Boe – op zoek naar thuis is gesloten

Met dank aan Independent films mag ik 2x 2 vrijkaartjes verloten. De winnaar is:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

37 thoughts on “Nu in de bioscoop Mamma Boe – op zoek naar thuis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.