Harvie en het magische museum

Winactie | Harvie en het magische museum

Vanaf deze week is er weer een nieuwe leuke film on demand bij gekomen; Harvie en het magische museum. Een leuke & grappige animatie voor het hele gezin met de juiste dosis fantasie. Het bijzondere aan deze animatie is dat het een Europese samenwerking is tussen maar liefst 5 verschillende landen; Tsjechië, Duitsland, België, Denemarken en Rusland. De filmmuziek is ook erg bijzonder, want deze is gemaakt door een Tsjechische band, waar meer dan 120 mensen aan hebben gewerkt. Een aanrader dus voor de aankomende herfstachtige dagen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en doe mee met de winactie, want ik mag 3x een iTunescode verloten.

Harvie en het magische museum

Het verhaal

De 10 jaar oude Harvie is een beetje nerdy, én een heel fanatieke gamer met één doel: het halen van het laatste en onmogelijke level van zijn game. Als Harvie uiteindelijk in de ‘Gamers Hall of Fame’ terecht komt, zullen de pestkoppen op school hem respecteren en zelfs zijn verstrooide vader, Mr. Spejbl, zou eindelijk trots zijn! Althans, dat is wat Harvie dacht…

Maar het blijkt dat het winnen van de game eigenlijk het begin is van het echte avontuur, een avontuur dat Harvie, zijn hond Jerry en zijn saaie buurmeisje Monica meeneemt naar het vergeten rijk van het oude poppenmuseum!

Als Harvie per ongeluk de magische schijf vindt, brengt hij niet alleen het museum met alle coole puppets, maar ook de oude legendarische puppetmaster tot leven! Harvie zal zijn gameskills moeten upgraden om de puppetmaster te verslaan en de stad te redden! Gaat dat hem lukken..?

Genre: Familie, animatie
Lengte: 86 min.
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: 6+, geweld

Stemmencast: Sem van der Horst, Échica Florijn, Reinder van der Naalt
Regisseurs: Martin Kotík

De film Harvie en het Magische Museum is
vanaf 22-09-2020 On Demand te zien via

Winactie 3x iTunes code Harvie en het magische museum

Met dank aan Just Entertainment mag ik 3x iTunes code Harvie en het magische museum verloten twv €9,99.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij welke kleurset van Tiger Tribe jij zou willen winnen.
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 29 september. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

18 thoughts on “Winactie | Harvie en het magische museum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.