Frozen 2

Frozen 2 in de bioscoop en Diamant Painting

We hebben er 6 jaar op moeten wachten, maar dit weekend draaide dan eindelijk de nieuwe Frozen film in alle bioscopen. Naar niet alleen daar waren Elsa en Anne en hun vrienden te vinden, want ook de winkels liggen vol met Frozen artikelen. Het zijn er teveel om op te noemen. Vorige week al liet ik de meiden al lekker een middagje aan de slag gaan met een Frozen 2 Diamond Painting. Een precisiewerkje, maar heel leuk om te doen. Denk je dat dat misschien ook wel iets voor jou kind is, doe dan snel mee, want ik mag ook een setje verloten.

Frozen 2

De Sint weet natuurlijk ook dat rond zijn bezoek aan Nederland de nieuwste Frozen film in de bioscopen draait. Daarom heeft hij in zijn pakjeskamer ook heel veel producten liggen die te maken hebben met deze kaskraker van Disney. Zo kreeg mijn dochter in haar schoen eerder al een doosje Frozen 2 Diamond Painting en afgelopen weekend ook een nieuwe Elsa jurk! Die kon meteen aan, want wij gingen namelijk naar het Frozen 2 Kidsweekend bij Kinepolis.

Frozen 2 Kidsweekend bij Kinepolis

Een weekend lang stonden de bioscopen van Kinepolis in het teken van Frozen 2, tijdens het Kidsweekend. Niet alleen draaide de film in meerdere zalen tegelijkertijd, zowel in 2D als in RealD 3D (een unieke en innovatieve visuele ervaring, met een ongeziene diepte en helderheid). Maar ook kregen de kinderen bij binnenkomst limonade, een wortel en zouten sticks (de neus en armen van Olaf). Wij waren lekker vroeg al in de bioscoop, zodat er ook tijd was om te kleuren, zelf Olaf te maken met Friso Spekjes en om op de foto te gaan met Anna en Elsa.

De film

In het tweede deel van Frozen, gaan we terug in de tijd. Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord op deze vraag roept haar in de verte. Haar koninkrijk is in gevaar als de 4 elementen van de natuur wakker worden. In het betoverde bos moet zij op zoek gaan naar haar verleden en recht zetten wat er is misgegaan. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Wat vonden wij er van?

De Kidsweekenden bij Kinepolis zijn altijd een feestje. Er is van alles te doen, zowel voor de film als in de pauze. De kinderen genieten er ook echt van. Het evenaren van een film als Frozen is natuurlijk niet niets. Eerlijk gezegd was ik dan ook wel een beetje huiverig naar dit verhaal. Maar het neemt je meteen mee terug in de wereld van Anna en Elsa. Natuurlijk zijn ook Olaf, Sven en Kristoff van de partij. De beelden en het verhaal zijn prachtig, al vond ik wel dat de opbouw van de liedjes bijna gelijk was aan de eerste film en ook minder goed. Maar dat kan ook wel gewenning zijn, want de soundtrack van de eerste film hebben we non-stop in de auto gedraaid tijdens een zomervakantie in Frankrijk. Het solo lied van Kristoff hadden ze van mij ook mogen weglaten.

Dat de film eng en spannders zou zijn dan de eerste vond ik wel mee vallen. Al vond heeft mijn nichtje van 4 af en toe niet gekeken. Mijn meiden vonden het zeker niet eng, maar wel spannend. Ik denk ook wel dat dat een beetje mag om je mee te laten nemen in dit nieuwe avontuur. Het is zeker wederom een prachtig film, maar of het het succes van de eerste film zal halen, betwijfel ik. Maar het vuurtje van de Frozen gekte zal zeker nog wel even blijven branden.

Mocht je Frozen 2 ook willen gaan zien, check dan snel HIER bij welke Kinepolis bij jou in de buurt wanneer en hoe laat hij draait.

Frozen 2 Diamond Painting

Begin dit jaar kregen mijn meiden voor het eerst een Totum Diamond Painting setje, toen van de Disney Prinsessen. Een hele middag lang hebben ze, met hun tong uit de mond, alle glimmende steentjes op volgorde op de bijgeleverde kaart geplakt. Vol trots hebben deze kunstwerken dan ook lange tijd bij ons op de koelkast gehangen. De Sint bracht hen dit jaar een nieuw setje Frozen 2 Diamond Painting. 3 kaarten met daarop Anna & Elsa, Olaf en Elsa alleen. Naast de 1850 glinsterdiamanten, zatten er in dit pakketje ook dikkere plakblokjes. Hiermee kun je de losse Anna & Elsa, Olaf en Elsa op een andere kaart plakken, zodat er een mooi 3D effect ontstaat. Wederom was ze ook met dit pakketje weer uren zoet.

In het pakket zit ook een handig bakje voor de steentjes en een wascokrijtje. Aan het puntje van het krijtje blijven de steentjes goed plakken. Zo kunnen de kinderen makkelijk de steentjes op de juiste plek leggen. De nummertjes in de rondjes geven aan welk kleur steentje je moet gebruiken. Het is echt een priegelwerkje, maar ook voor de jongste kinderen goed te doen en dan dus ook goed voor de kleie motoriek.

Winactie Totum Frozen 2 Diamond Painting is gesloten

De Sint bracht mij niet 1, maar 2 setjes, zodat ik er nog eentje extra heb om te verloten onder mijn volgers. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

73 thoughts on “Frozen 2 in de bioscoop en Diamant Painting

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.