Fien Teun Het Grote Dierenfeest

Nu in de bioscoop Fien & Teun en het Grote Dierenfeest

Het is feest op de boerderij van Fien en Teun. Vanaf 14 juli zal namelijk hun eerste bioscoopfilm te zien zien. En natuurlijk maken Fien en Teun daar een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet want morgen is het Grote Dierenfeest! Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in en bakken een appeltaart.

Het verhaal van Fien & Teun en het Grote Dierenfeest

In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun en het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Genre: familiefilm
Lengte:
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast:
Regisseur: Matthias Temmermans

Fien & Teun en het Grote Dierenfeest is vanaf 14 juli in de bioscopen te zien.

Winactie Fien & Teun filmpakketje is gesloten

Met dank aan Dutch Filmworks mag ik een Fien & Teun pakketje verloten met daar in 4 bioscoopkaartjes, een Fien knuffel, een Teun knuffel en het Fien & Teun Doeboek. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

32 thoughts on “Nu in de bioscoop Fien & Teun en het Grote Dierenfeest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.