Feelgood Winweek #5 DVD pakket Happytime Murders Peppermint

Feelgood Winweek #5 | DVD pakket Happytime Murders en Peppermint [gesloten]

Zelf vind ik het heerlijk om af en toe lekker languit om de bank even niets te doen en een film te kijken. Meestal wordt de televisie, DVD-speler of Netflix gekaapt door de kinderen. Maar als zij in bed liggen is de TV wel voor mij en als ik even tijd heb, zet ik lekker een filmpje aan. Daarom vandaag in de Feelgood Winactie een leuk DVD-pakket met daarin de films Happytime Murders en Peppermint.

Feelgood Winweek #5 DVD pakket Happytime Murders Peppermint

Happytime Murders

Happytime Murders is een film voor als je een avondje lekker wilt lachen. Ik ben zelf groot fan van de comédienne Melissa McCarthy (Gilmore Girls en Bridesmaids). In deze film speelt zij detective Edwards. In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang, moet zij noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil’s ex-vriendin Jenny (Elizabeth Banks) het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf.

The Happytime MurdersElizabeth Banks stars in The Happytime Murders
Courtesy of STXfilms Maya Rudolph stars in The Happytime Murders Courtesy of STXfilms

In de knettergekke komedie The Happytime Murders leiden de Henson-puppets een leven vol seks, drugs en geweld. Geregisseerd door niemand minder dan Brian Henson (The Muppet Christmas Carol) en Bill Barretta (de poppenspeler uitThe Muppets, The Muppets Most Wanted).

Peppermint

Houd je wel van een film met moord en doodslag, maar dan in het genre thriller, dan is wellicht Peppermint ook een film voor jou. Hierin wordt Riley (Jennifer Garner) wakker uit een diepe coma. Ze herinnert zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Jennifer Garner stars in PEPPERMINTCailey Fleming, Jeff Hephner and Jennifer Garner star in PEPPERMINT Jeff Harlan and Jennifer Garner star in PEPPERMINT

Naast Jennifer Garner spelen ook John Gallagher Jr. (The Newsroom en 10 Cloverfield Lane), Ann Ilonzeh (Til Death Do Us Part en Empire), Richard Cabral (Men in Black III en Chicago P.D.) en John Ortiz (Bumblebee en Fast & Furious). De regisseur is Pierre Morel en de film duurt 100 min.

Feelgood Winactie #5 DVD Pakket is gesloten

Heb jij ook wel zin in een avondje lekker op de bank film kijken, doe dan mee en maak kans op een DVD-pakket met daarin de films Happytime Murders en Peppermint.

De winnaar is

Samenwerking

Spread the love

62 thoughts on “Feelgood Winweek #5 | DVD pakket Happytime Murders en Peppermint [gesloten]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.