Elements

Filmtip | Elemental, de nieuwe DisneyPixar film

Nu de zomervakantie is begonnen, komen er ook weer een heleboel leuke familiefilms in de bioscoop. Heerlijk voor een dagje als het regent of juist om af te koelen. Op 12 juli verschijnt er een nieuwe Disney/Pixar film Elemental in de bioscoop. Een komische en romantische animatiefilm, die speelt zich af in Elementenstad, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar deze film. De kaartjes liggen al klaar en ik mag ook een mooi goodiepakket verloten.

Het verhaal

Elemental speelt zich af in Element City, een bruisende stad waar inwoners van van de elementen vuur, water, land en lucht harmonieus samenleven. In deze film maken we kennis met Ember, een stoere, scherpzinnige en gepassioneerde jonge vrouw. Als zij vriendschap sluit met Wade, een geestige en gemoedelijke gast, worden haar ideeën over de wereld die ze bewonen flink op de proef gesteld. Hun vriendschap zet Ember ertoe aan om de heersende overtuigingen over hun wereld in twijfel te trekken, en ze begint te beseffen dat er meer is dan wat ze altijd heeft geloofd.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 110 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

Internationale stemmencast: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Ronnie del Carmen, Shila Ommi, Wendi McLendon-Covey en Catherine O’Hara.
Regisseur: Peter Sohn

De personages in de film Elemental

  • EMBER (vuur) is een slimme twintiger met een goed gevoel voor humor en soms een kort lontje. Ze waardeert haar familie enorm en wil zich bewijzen aan haar immigrantenouders. Ember kijkt ernaar uit om het familiebedrijf, Openhaard, over te nemen zodra haar vader met pensioen gaat. Maar dan wordt ze geconfronteerd met een onverwachte wending die alles verandert.
  • WADE (water) is gevoelig, attent en barst van medeleven. Hij heeft een hechte band met zijn emotionele en levendige familie, die altijd klaarstaat om hun gevoelens te delen.
  • CLOD (aarde) is een jongen, die altijd opduikt wanneer Ember in de buurt is. Hij is stiekem verliefd op zijn vurige buurvrouw en verbergt dit niet. Clod is slim en zorgzaam, met een zachtaardig hart. Hij maakt constant flauwe opmerkingen naar Ember, die hem meestal met een glimlach en vriendelijke afwijzing beantwoordt. Ondanks dat, blijft hij volhouden.
  • GALE (lucht) heeft een uitgesproken persoonlijkheid, veel geblaat en een pluizige roze teint. Als baas van Wade verwacht ze veel van haar werknemers – ze laat niet over zich heen lopen. Buiten kantoor is Gale een serieuze superfan van de Windbreakers, een Air Ball-team dat speelt in het Cyclone Stadium in Element City

De film Elemental is vanaf 12 juli te zien in de bioscoop in 2D, 3D en 4D

Winactie Elemental filmpakket is gesloten

In samenwerking met Disney.nl mag ik een Elemental filmpakket verloten:

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

60 thoughts on “Filmtip | Elemental, de nieuwe DisneyPixar film

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.