Casper en Emma en de Gouden Ring

Filmtip | Casper en Emma en de Gouden Ring

Mijn kinderen keken altijd altijd al graag naar Casper en Emma. Deze zomer gaan ze op een nieuw avontuur in Casper en Emma en de Gouden Ring. Dat belooft weer een leuk en spannend avontuur te worden. Samen met hun families, gaan deze beste vriendjes op vakantie naar Malta. Als ze in de zee een gouden ring vinden, gaan ze proberen te achterhalen of de gouden ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. ‘Casper en Emma en de gouden ring’ is vanaf 12 juli te zien in de bioscoop en ik mag 2x 2 vrijkaartjes verloten.

Het verhaal van Casper en Emma en de Gouden Ring

Casper en Emma vertrekken samen met hun familie naar het prachtige eiland Malta, gelegen in de Middellandse Zee. Op hun eerste dag op het strand maken ze kennis met Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Dit betekent het begin van een bijzondere vriendschap tijdens hun vakantie. Terwijl ze samen spelen, ontdekken de drie vriendjes iets opmerkelijks in de zee: een gouden ring! Casper en Emma vermoeden dat iemand zijn trouwring is verloren en ze besluiten op zoek te gaan naar de eigenaar.

Het blijkt echter moeilijker dan gedacht om de rechtmatige eigenaar van de ring te vinden. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Terwijl Emma en Pawlu zich nog steeds bezighouden met het speuren naar aanwijzingen, komt Casper Agatha tegen, een lokaal meisje uit Malta. De puzzelstukjes beginnen langzaam op hun plaats te vallen wanneer Casper de oma van Agatha ontmoet.

Uiteindelijk neemt Emma een besluit: ze gooit de ring terug in zee. Op dat moment ontdekt Casper echter iets bijzonders wanneer hij de oma van Agatha leert kennen. Hierdoor wordt het mysterie van de gevonden ring alsnog opgelost…

Genre: familiefilm
Lengte: 80 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Finn Poncin, Jace Balwant Gir, Noa Rijnders, Seb van den Berg, Max Roest, Enzo Coenen, Roos van Erkel, Marloes van den Heuvel, Dennis Willekens, Loïs van de Ven, Marieke Goemans, Peggy Vrijens, Marc Nochem, Pepijn Koolen, Ruben Lürsen, Zoé Rijnders, Hein van Beem, Vajèn van den Bosch en Nine Meijer.
Regisseur: Marianne Sand

Casper en Emma en de Gouden Ring is vanaf 12 juli te zien in de bioscopen in Nederland en België

Over Casper en Emma

Casper en Emma zijn twee 5-jarigen. Ze kennen elkaar van school en zijn sindsdien de allerbeste maatjes geworden. Ze hebben allebei een favoriete knuffel: Casper’s knuffel heet Welpje en Emma’s knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten en komen alleen tot leven wanneer Casper en Emma even niet in de buurt zijn. Ze zijn altijd bij hen en beleven de meest spannende avonturen op hun eigen bijzondere manier. De verhalen zijn gebaseerd op de boeken van de bekende Noorse auteur Tor Age Bringsværd. Casper en Emma, ook bekend als ‘Karsten og Petra’, zijn al 20 jaar ongelofelijk populair in Noorwegen en Denemarken. En er is goed nieuws, er komt niet alleen een gloednieuwe film, maar ook een splinternieuwe tv-serie van Casper en Emma. Binnenkort te zien bij Zappelin!

Winactie Vrijkaartjes Casper en Emma en de Gouden Ring is gesloten

In samenwerking met In The Air mag ik 2x 2 vrijkaartjes voor Casper en Emma en de Gouden Ring verloten:

  • De winnaars zijn bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

24 thoughts on “Filmtip | Casper en Emma en de Gouden Ring

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.