Zomertip | Nu ook met Maniac Pedicure, de mooiste zomertenen

Zomertip | Met Maniac Pedicure de mooiste zomertenen, voor weken

Eén van mijn beautyontdekkingen van dit jaar is de Maniac Manicure. Deze, uit Korea overgewaaide trend, is namelijk de allermakkelijkste manier van je nagels te voorzien van een kleurtje of art. Deze gellakstickers blijven weken mooi, ook voor moeders! Naast de gellakmanicurestickers, komt Maniac Nails nu ook met een pedicurelijn. Zo kun jij met een gerust hart je tenen de hele zomer showen in je slippers of lekker op blote voeten op het strand. Hoe het werkt vertel ik je graag!

Maniac Nails

Voor wie de Maniac Nails nog niet kent; dit zijn speciale nagelstickers, gemaakt van maar liefste 7(!) lagen gel. Je plakt ze op je nagels, knipt of vijlt ze op maat en daarna houdt ze even onder een UV-lamp. Na nog een gellak topcoat heb je zeker voor twee weken prachtig verzorgde nagels. Door de gellak zijn ze zo sterk dat je niet bang hoeft te zijn dat ze gaan chippen of bladderen. Ideaal voor alle moeders!

Het aanbrengen is zo makkelijk dat je dit prima zelf kunt doen en je dus niet maar naar de salon hoeft. Het leuke ervan vind ik dat je dus ook voor hele leuk nail-art kunt kiezen, even simpel, maar met een verrassend resultaat. Maniac Nails heeft veel keus in kleuren en nail-art. Regelmatig komen er nieuwe designs bij. Hoe het precies werkt zie je dit filmpje.

.

Ook het verwijderen is misschien nóg wel makkelijker, daar zijn geen chemicaliën voor nodig en je nagels blijven onbeschadigd. Je doet niet alleen jezelf een plezier als je kiest voor een gellakstickersmanicure, ook is het een eerlijke keuze. De producten zijn vegan, cruelty-free, 15 free en HEMA-free. Er zijn twintig verschillende kleuren (€18) en nail art prints (€23) verkrijgbaar.
 

Maniac Pedicure

Deze zomer komt Maniac Nails nu ook met een nieuwe Pedicure gellak lijn. Zo maak je van je teennagels snel en gemakkelijk ook kleine kunstwerkjes. Net als bij de manicure plak je de speciale 6 laagse gellakstickers op de nagels van je tenen. Je vijlt ze even bij en hardt ze goed uit onder de Maniac UV Lamp. Zo heb je in een handomdraai heel prachtig verzorgde teennagels, die eruitzien alsof je naar de salon bent geweest. De gellak houdt maar liefst twee tot drie weken zonder dat je er omkijken naar hebt.

De Maniac Pedicure is verkrijgbaar in alle trendy kleuren van dit moment. Van het klassieke Coco’s Obsession rood tot de perfecte neutrale kleur van Nicole Neutral. Of laat je voeten opvallen met Gaga Pink neonroze. In totaal zijn er negen kleuren beschikbaar. Binnenkort komen er ook Nail Arts-varianten voor de pedicure uit. Dus kies je favoriete design en match je voeten met je handen, of ga juist voor een opvallend contrast.

.

Want laten we eerlijk zijn, er is toch niets fijner dan perfect verzorgde voeten? Vooral als je een zomer vol zon, zee en festivals voor de boeg hebt. Met de Maniac Nails Pedicure kun jij met vertrouwen je vakantiebestemming tegemoet gaan, wetende dat je voeten er perfect uitzien.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.