E.T. The Extra-Terrestrial 40th Anniversary

Winactie Advent Dag 7 | E.T. The Extra-Terrestrial 40th Anniversary

De eerste film waarbij ik moest huilen was E.T. The Extra-Terrestrial en maakte daarom dan ook een diepe indruk op mij. Dit jaar is het alweer 40 jaar geleden dat deze film voor het eerst te zien was in de bioscoop. De film is daarom opnieuw uitgebracht en was deze zomer ook in de bioscoop te zien. Vanaf 9 december is de film ook verkrijgbaar op blu-ray en ik mag 2 exemplaren vandaag weggeven.

E.T. The Extra-Terrestrial

E.T. The Extra- Terrestrial, werd oorspronkelijk uitgebracht in de zomer van 1982. De film werd één van de best verdienende films van dat jaar en kreeg maar liefst 4 Academy Awards en 9 Oscar-nominaties, onder andere voor Beste Film. De film veroverde de harten van het publiek over de hele wereld en veertig jaar later weet hij nog steeds het gevoel van plezier, verwondering, nieuwsgierigheid, magie en verdriet uit je kindertijd op te roepen.

E.T. vertelt het verhaal over Elliott (gespeeld door Henry Thomas), een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen, genaamd E.T., dat gestrand is op de Aarde. Elliott en zijn broer Michael (Robert MacNaughton) en zus Gertie (Drew Barrymore) helpen het buitenaardse wezen naar zijn moederplaneet terug te keren, terwijl ze het wezen proberen geheim te houden voor hun ouders en de Amerikaanse regering.

Genre: fantasie, sciencefiction
Lengte: 116 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Engels

Cast: Henry Thomas, Drew Barrymore, Dee Wallace, Peter Coyote, Robert Macnaughton, K.C.Martel, Sean Frye, Tom Howell, Erika Eleniak, David O’Dell
Regisseur: Steven Spielberg

.

Nieuwe generatie E.T.-liefhebbers

Thuis kijken wij vaak op vrijdag met z’n allen een film. Soms kiezen de meiden en soms kiezen wij een goede oude film. Zo hebben we ook eerder al E.T. gekeken. Zeker mijn jongste dochter was meteen fan. Dus toen de film deze zomer te zien was op IMAX in de bioscoop zijn we zeker ook gaan kijken. Het verhaal is nu voor ons wel wat langzaam, maar het blijft een mooi verhaal. Tijdens ons bezoek aan de Universal Studios in Amerika hoorden we ook het verhaal dat deze film in chronologische volgorde is opgenomen. Dat is zeer ongebruikelijk, maar Steven Spielberg wilde graag dat de 3 kinderenacteurs eerst gehecht zouden raken aan ET, waardoor de emoties bij het afscheid ook heel echt zouden zijn. Nou één ding is zeker, daar is hij zeker in geslaagd!

Winactie E.T. The Extra-Terrestrial 40th Anniversary Blu-ray is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik 2x E.T. The Extra-Terrestrial 40th Anniversary Blu-ray verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

65 thoughts on “Winactie Advent Dag 7 | E.T. The Extra-Terrestrial 40th Anniversary

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.