Mamas Liefste 7 jaar - SodaStream Duo

Mama’s Liefste bestaat 7 jaar! met extra winactie SodaStream DUO

Vandaag is een extra feestelijke dag, want mijn blog bestaat namelijk 7 jaar online en staat sinds vandaag ook 6 jaar ingeschreven bij de KVK. Dat is natuurlijk wel even een extra feestje waard! Daarom heb ik vandaag ook een extra winactie voor jullie klaarstaan om dit met mij te vieren, namelijk een heel mooie SodaStream DUO. Lees maar snel hoe jij daar kans op kunt maken.

7 jaar Mama’s Liefste

Het is alweer even geleden dat het idee ontstond om een eigen blog te beginnen. Niet zozeer omdat ik geboren ben met echt schrijversbloed, maar meer omdat ik het leuk vond om mijn tips te delen met andere. Een vriendin opperde toen om zelf een blog te beginnen toen ik even tussen mijn werk en een nieuw opdracht zat. Gelukkig dat mijn vriend in de ICT werkt, dus een website was zo in elkaar gezet. Maar oh boy, er kwam zoveel meer bij kijken dan alleen maar schrijven. Gelukkig leerde ik al snel andere bloggers kennen, die mij af en toe te hulp konden schieten. Over de afgelopen jaren heb ik zo heel wat bijgeleerd, vrienden gemaakt en heel veel leuke dingen mogen doen, samen met mijn gezin.

Wie jarig is trakteert

Eén van de leukste dingen van mijn blog is toch wel het organiseren van winacties. Maar dat zal jullie dan ook vast niet ontgaan zijn. Deze maand is het extra feest met elke dag een leuke winactie. Maar omdat ik vandaag toch ook even extra in het zonnetje wil zetten, geef ik vandaag nog een extra prijs weg, namelijk een SodaStream DUO. Zelf hebben wij ook één, door mijn dochters zelf versierde, Pride SodaStream in huis, waar we veel gebruik van maken. We maken er zelf de lekkerste drankjes mee, van gewone frisdranken met speciale drankjes voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld Moederdag en Kerst.

Leer hier een aantal van deze lekkere (alcoholvrije) recepten:

SodaStream DUO

.

SodaStream DUO

Met het SodaStream DUO bruiswaterapparaat heb je in luttele seconden een fles fris bruiswater op tafel. Het apparaat is draadloos, dus je kunt hem overal neerzetten. Geen overbodige luxe wanneer je aan het koken bent en alle ruimte kunt gebruiken. Een SodaStream bruiswaterapparaat werkt met een CO2-cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt.

Het bruiswaterapparaat komt met een glazen en een plastic fles en een CO2-cilinder. Het apparaat oogt stijlvol dankzij haar moderne design met RVS-details en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een simpele druk op de knop bereid je een heerlijk bruisend drankje voor je familie en vrienden.

.

Fun facts over SodaStream

  • Vandaag de dag staat er in miljoenen keukens wereldwijd een SodaStream-apparaat.
  • Met één SodaStream CO2-cilinder maak je 60 liter bruisend water, daarmee bespaar je dus 40 flessen van 1,5 liter of maar liefst 120 flesjes (!) van 0,5 liter.
  • In 80% van de huishoudens met een SodaStream is men meer water gaan drinken na de komst van het apparaat.
  • Mensen met een SodaStream-apparaat zijn dagelijks gemiddeld 50% meer water gaan drinken.

Winactie SodaStream DUO is gesloten

Met dank aan PR Matters mag ik een SodaStream DUO t.w.v. €119 verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

173 thoughts on “Mama’s Liefste bestaat 7 jaar! met extra winactie SodaStream DUO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.