Party Winweek | DVD pakket met De Grinch en Paw Patrol

De Grinch en Paw Patrol vol.19 Puplantis nu op DVD

Vanaf vandaag zijn er weer 2 leuke DVD’s verkrijgbaar; De Grinch voor het hele gezin en nieuwe avonturen van Paw Patrol. Beiden zeker geliefd bij mijn meiden. Vanwege hun 6,5e en 10,5e verjaardagsfeestjes mag ik 2x een pakket weggeven met daarin beide titels. Welke is bij jouw kinderen favoriet?

Party Winweek | DVD pakket met De Grinch en Paw Patrol shutterstock door Sunny studio

De Grinch

De kerstfilm van afgelopen jaar is nu uit op DVD. Waar wij voorheen met kerst keken naar de versie met Jim Carrey, zal dat van nu af aan waarschijnlijk deze animatie-editie zijn van Illumination en Universal Pictures.

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch.

Paw Patrol volume 19: Puplantis 

In alweer de 19e DVD van de rescue Paw Patrol Pups duiken we mee in 6 onderwatermissies, waaronder 2 dubbellange afleveringen. Als de magische stad van de meerpups, Puplantis, begint te vallen moet de Zee Patrol uitzoeken waarom voordat het te laat is. Bekijk daarna hoe de pups Sid de Piraat en zijn maat Arrby stoppen om de Zee Patroller te stelen en hoe ze het huis van een gigantische zeeslak moeten redden!

Winactie DVD-pakket is gesloten

Ik mag 2 pakketjes verloten met daarin de DVD’s van De Grinch en Paw Patrol.

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

72 thoughts on “De Grinch en Paw Patrol vol.19 Puplantis nu op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.