Tuintrends; we gaan weer lekker naar buiten

Tuintrends; we gaan weer lekker naar buiten

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het tuinseizoen ook weer is losgebarsten. Een nieuwe lente brengt ook weer nieuwe trends voor in de tuin. Leuke eyecatchers, nieuwe materialen en in prachtige kleuren. We gaan weer lekker naar buiten en genieten in onze eigen tuin.

Tuintrends; we gaan weer lekker naar buiten. Shutterstock door Photographee.eu

Genieten en echt even samen zijn in de tuin

Een van de nieuwste tuintrends is het zodanig inrichten van het terras of een gedeelte van de tuin dat je er heerlijk samen kunt zitten met heel het gezin met vrienden of met je partner alleen. We hebben best een druk en stressvol leven. Als we dan even een moment hebben dat we echt samen kunnen zijn. Dan willen we daar ook volop van kunnen genieten een heerlijke gezellige loungeset aan gevuld met een of meerdere kleine salontafels geeft buiten een heel knusse en huiselijke sfeer. Deze salontafels zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, materialen en kleuren. Leg op de bank nog wat mooi gekleurde en gedecoreerde kussens als eyecatcher en je hebt een heerlijke zit en loungehoek waar je echt even lekker samen met het gezin kunt genieten en even kunt ontspannen.

Tuintrend Emob
Shutterstock door Photographee.eu

Maak voor de kinderen ook een leuke speelhoek met zitgelegenheid

Een trend die je dit jaar ook veel ziet op het gebied van tuininrichting met pastelkleuren. Zo vond ik voor de kinderen deze leuke roze picknicktafel bij de online meubelwinkel Emob. Met wat leuke kussens erop heb een mooie zitgelegenheid voor de kids. Heel leuk als onderdeel van een speelhoek, die ook nog eens goed past bij de laatste nieuwe tuintrends.

Lees: Maak zelf een speelparadijs voor je kind

Buitenleven is ook lekker buiten eten

Natuurlijk gaan we met prachtig zonnig weer niet in de keuken staan. Dat hoeft ook niet net als andere jaren blijft de barbecue een populair item in de tuin. Met de benodigde accessoires zoals een vierkante wokpan of een pizzasteen. Eigenlijk alle benodigdheden om veel verschillende gerechten te kunnen maken. En daarmee kan je dus ook lekker variëren en maak je ook buiten voor ieder wat wils. Dat houdt ook in dat je nog meer van je tuin kan genieten van elkaar en het buitenleven.

Tuintrends Emob
shutterstock door Photographee.eu
Samenwerking


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

One thought on “Tuintrends; we gaan weer lekker naar buiten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.