De komende weken zullen er verschillende leuke winacties online komen. We vieren namelijk de halve verjaardagen van de meiden. Bij ons thuis vieren we dat met de kinderpartijtjes. De winacties zullen dan ook in het teken staan van feestjes en cadeautjes. We trappen deze winweken af met een winactie voor de nieuwe Kids Top 100 2019 CD-box. Want geen feestje zonder muziek.

Party WinWeek Kids Top 100 2019 CDbox Shutterstock door Roman Samborskyi

Bij elk feestje hoort goede muziek. Met de nieuwe Kids Top 100 2019 dubbel CD’s heb je genoeg muziek voor de hele avond. Deze vrolijke CD staat vol met de populairste artiesten van dit moment zoals Maan, Kinderen voor Kinderen, Armin van Buuren en Mylène & Rosanne. De editie uit 2018 was bij ons in huis al een doorslaand succes. Maar het is ook tijd voor een nieuwe versie met 2x 50 liedjes in de mix! Gegarandeerd dat deze CD’s ook weer veel gedraaid gaan worden, zeker de nummers!

Kids Top 100 2019
 • Kinderen Voor Kinderen – Fitlala, Lentekriebels en Kom erbij!
 • Davina Michelle – Duurt Te Lang
 • Pieter Gabriel Ft. Fource – Forever
 • Girlys Blog – Landen Op Ibiza
 • Wulf – All Things Under The Sun
 • Kris Kross Amsterdam – Hij Is Van Mij
 • Nielson – Diamant (helaas geen IJskoud)
 • Armin Van Buuren – Blah Blah Blah en Therapy
 • Maan & Brace – Wereld Zonder Jou

Winactie Kids Top 100 2019 Cd-box is gesloten

Heb jij ook wel zin in een discofeestje, doe dan snel mee met deze winactie, want ik mag 2x de CD box Kids Top 100 2019 verloten.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Party Winweken!

Samenwerking

Stock foto’s door Shutterstock

Spread the love

38 Comments on Weer lekker swingen met Kids Top 100 2019 CD-box

 1. Zou hier erg welkom zijn die cd! In mei zijn de 2 dametjes van bijna 4 en bijna 7 jarig! En ze willen graag Duurt te lang altijd horen (en zingen m ook de hele dag hier 🙂 )

 2. leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn 2 dochters. Ze vinden Kinderen Voor Kinderen – Fitlala, Lentekriebels en Kom erbij! echt helemaal super (eigenlijk alle kinderen voor kinderen liedjes 😉 ). Ik volg je op fb, instagram en twitter

 3. Leuk! Ik maak graag kans.
  Duurt te lang kan mijn peuter voor een groot deel meezingen. Te vaak gedraaid, haha.
  Gefeliciteerd met de halve verjaardag van de meiden!

 4. Dit zouden mijn kinderen superleuk vinden. Ze zingen in elk geval hard mee met Duurt te lang en met Lentekriebels. En dansen er ook graag bij.

 5. Mijn dochters zijn gek op Kinderen voor Kinderen, maar ook Duurt te lang en Hij is van mijn worden vaak aangevraagd op mijn telefoon. Een eigen CD voor in de auto lijkt mij wel wat

 6. Wat leuk een party-winweek, mijn dochtertje is bijna jarig dus zo kom ik ook op leuke cadeauideeën. Het favoriete nummer van mijn dochters is het duurt te lang van Davina Michelle. Om de haverklap word het hier gezongen. Soms ook om te plagen. Als ik sta te koken bijvoorbeeld of als we weg willen en ik nog niet helemaal klaar ben hoor ik hier ‘HET DUURT TE LANG, STA HIER AL EEN TIJDJE…..’ Ik pak ze ook wel terug hoor als ze onder de douche staan bijvoorbeeld 😉

 7. Deze zou geweldig zijn voor op de groep waar ik werk! Ik werk op een kdv en daar zingen we echt vanalles! Kinderen voor kinderen is mijn favoriet!

 8. Mijn meiden van 5 en 7 zijn helemaal weg van het liedje ‘Hij is van mij’.
  We hadden de 2018 versie van deze cd ook, en die is helemaal grijsgedraaid. Tijd voor vervanging dus 😉 …

 9. Mijn kleinkinderen zijn fan van Kinderen voor Kinderen.
  Fitlala vinden ze leuk, maar eigenlijk heel veel liedjes van Kinderen voor Kinderen.
  Mijn dochter heeft voor hen kaartjes besteld voor de voorstelling van Kinderen voor Kinderen in de Ahoy in Rotterdam aan het eind van dit jaar. ( Ik geloof eind oktober)
  Heel graag doe ik mee voor deze Kids Top 100 2019 CD box.
  Ik volg op Bloglovin.

 10. Leuke actie, ideaal voor in de auto straks als we op vakantie gaan 🙂 hier is kinderen voor kinderen favoriet, vooral fitlala en kom erbij worden platgedraaid.

 11. Ik doe heel graag mee. Mijn kinderen luisteren de hele dag naar Hij is van mij en Duurt te lang, inmiddels ken ik de teksten ook en zing hardop mee met ze.

 12. Ik doe erg graag mee, heel erg leuk voor de kinderen, hier is het favoriete nummer: Duurt Te Lang, zingen ze erg graag mee…..Groetjes van, Anneliese de Waal

 13. Wat leuk! Mijn meiden zullen dit geweldig vinden. “Duurt te lang” van Davina Michelle vinden ze erg leuk. Dat zingen ze de hele dag hier. En “Hij is van mij” van Kris Kross Amsterdam vinden ze ook erg leuk.
  Dus deze cd zal heel veel gedraaid worden mocht ik winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.