don & dj vrienden voor het leven

Filmtip | Don & DJ: Vrienden voor het leven

Vanaf 7 februari is de Belgische animatiefim Don & DJ: Vrienden Voor Het Leven te zien in de bioscoop. In deze film komen Don, een houten pop die graag eens de held zou willen zijn, en DJ Doggie Dog, een gedumpt knuffeldier die rapper wil worden, elkaar tegen in Central Park. Ze worden beste vrienden en gaan samen op een spannend avontuur. Ik mag vandaag leuke goodies en vrijkaartjes voor deze film verloten.

Don & DJ: Vrienden voor het leven

Als de verlichting in het verouderde poppentheater van Central Park uitgaat, ontwaken de poppen. Don is het beu om dag in dag uit de onhandige klungel te moeten spelen. Hij koestert de droom om voor eens en altijd een echte held te zijn en verzamelt al zijn moed om het theater te verlaten en de grote wereld te verkennen. Tijdens zijn reis komt hij DJ Doggie Dog tegen, een achtergelaten knuffeldier met aspiraties om rapper te worden. Dit markeert het begin van een buitengewoon avontuur en een unieke vriendschap in het hart van New York City. Hun gezamenlijke missie is het verwezenlijken van hun dromen: zelfs de kleinste figuren kunnen heroïsche rollen vervullen!

Genre: animatie, avontuur, familiefilm
Lengte: 90 min.
Kijkwijzer; 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands

Regisseur: Jérémie Degruson

De film Don & DJ: Vrienden Voor Het Leven is vanaf
7 februari te zien in de bioscoop

.

Winactie Don & DJ: Vrienden voor het leven is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik een Don &D DJ pakket verloten, met daarin vrijkaartjes, een broodtrommel, een schrift, een set kleurpotloden en stickers.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

29 thoughts on “Filmtip | Don & DJ: Vrienden voor het leven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.