The Grinch

De Grinch familie Kerstfilm van 2018

Een van onze kersttradities is om op tweede kerstdag lekker met z’n alle op de bank onder een dekentje naar kerstfilm How the Grinch Stole Christmas met Jim Carrey uit 2000 kijken. Dus toen we van de zomer voor het eerst de trailer zagen van de nieuw Grinch animatie film, konden we natuurlijk niet wachten om hem te zien! Vandaag ging hij in premiere en wij waren er bij! Ik mag ook nog eens 3x een Grinch Goodiebag verloten!

De Grinch

Nu 18 jaar later is er eindelijk een nieuwe versie van het verhaal van Dr. Seuss. Zijn verhaal over How the Grinch Stole Christmas! is deze keer door Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Despicable Me films, Minions, Huisdier geheimen en Sing, verfilmt. Uiteraard hebben ze er weer een mooi meesterwerkje van gemaakt!

DE GRINCH

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie.

In de originele versie met de stem van Benedict Cumberbatch als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Cameron Seely als Cindy-Lou Who, Rashida Jones als haar moeder Donna, Kenan Thompson als Bricklebaum, Angela Lansbury  als burgemeester McGerkle) en Pharrell Williams als de verteller.

Genre: animatie, komedie, familiefilm
Lengte: 90 min.
Kijkwijzer
Gesproken taal Engels, met Nederlands ondertiteling
Te zien in 3D

In de bioscoop vanaf 28 november

WINACTIE DE GRINCH GESLOTEN

Vanwege de premiere van de film De Grinch mag ik drie hele leuke pakketjes verloten met daarin een stationary set, een stickervel, een magneet en een mega leuk (harig) notitieboekje. Ik ben helemaal fan van het boekje.

Gefeliciteerd!

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere lopende winacties

Spread the love

44 thoughts on “De Grinch familie Kerstfilm van 2018

  • Super gaaf voor mijn eigen kleine grinch. De grinch is zeker onze favorite kerst film kunnen ook niet wachten om deze te gaan kijken en z’n leuke goodie bag is helemaal tof

  • Wendy Steghuis says:

    De grinch roept mijn zoontje van zes gelijk heel hard. Vorig jaar heeft hij hem elke dag wel.gekeken en ook dit jaar alweer één keer. Wat zou hij blij zijn met het grinch pakket!

  • Viv Schobben says:

    Ik hou er van! Heerlijk film kijken met Kerst, wij hebben die traditie ook. Niet iedere dag een familieverplichting maar ook fijn een dag voor het gezin. Mijn favoriet is “the muppet christmas Carol”, deze is me altijd bij gebleven. Geweldig! Maar er zijn zoveel mooie Kerstfilms. Zo’n gezellige tijd de decembermaand!

  • Caroline Van Asbroeck says:

    Met Kerst halen wij de matrassen naar beneden en installeren we ons voor de tv.
    Dan wordt traditiegetrouw ‘Home Alone’ opgezet (waarbij de eerste toch mama’s favoriet blijft!).
    Daar kijken we met z’n allen elk jaar naar uit.

  • De meeste kerstfilms zijn leuk alleen sorry maar home alone vind ik minder die komt te vaak. Over het algemeen zijn de films wat sentimenteel en dat vind ik wel wat hebben. Kerst is kerst en daar horen Kerstfilms bij. Heerlijk rustig genieten.

  • Natasja keuter says:

    Mijn favoriete kerstfilm is christmas carol en die v mn dochtertje is de grinch (echt waar).. zelf vind ik ze ook leuk, maar the golden oldies blijven voor mij speciaal. Doe dolgraag mee voor mn dochtertje Aaliyah

  • Lijkt me heerlijke film om met mijn dochter heen te gaan!
    En die goodiebag wat is hij leuk, vooral dat lekker pluizige boekje!!! Heel welkom deze superprijzen!!!

  • A Nightmare Before Christmas van Tim Burton vinden wij hier toch wel heel erg leuk! Daarnaast komt Harry Potter ook altijd tevoorschijn. The Grinch staat hier ook op de lijst en dat harige boekje is wel heel erg grappig.

  • Ik kijk traditiegetrouw in de Kerstvakantie altijd samen met de kleinkinderen naar de Film: The Polar Express met Tom Hanks in de hoofdrol , een schitterende animatiefilm, die nooit verveelt.
    Maar deze film, De Grinch zouden ze vast ook fantastisch vinden.
    Nou wie weet, volgend jaar…
    Heel graag doe ik mee voor deze leuke goodiebag van dit groene figuurtje. ( die van oorsprong eerst helemaal niet groen was)
    Ik volg op Bloglovin en ga graag voor dit pakketje.

  • mijn favo kerstfilm blijft home alone. heerlijk; krijg er nu al zin in deze kerst; lekker cliche, haha. maar ook de animatiefilms rondom kerst vind ik leuk. zoieso ben ik echt gek op kerstfilms; het hele jaar door; zeker feel-good momentjes, hihi.

  • Albertine van Veldhuizen - van Pluuren says:

    Wij hebben hier twee barbiefilms van Kerst, 12 dogs for christmas en kerst met Mickey mouse….
    Maar voor mij blijft….jawel….Flodder een kerst-herinnering.
    Het is wel geen kerstfilm, maar hij draaide wel met Kerst in de bioscoop….
    Ik kan me herinneren dat ik er met mijn ouders heen ben geweest.
    Jaren terug met Kerst naar Up geweest met mijn kinderen….zal me benieuwen of zij zich dat later ook nog herinneren als ze volwassen zijn….

  • Marloes wognum says:

    Oooh wat leuk! Bij ons is het met kerst ook traditie dat we filmmiddag/avond houden. We slepen dan alle matrassen naar beneden en pakken alle kerstfilms the grinch is bij iedereen favoriet samen met scroodge van Mickey mouse. Gezellig met zijn allen onder de dekens films kijken en lekkers eten. Onze meiden kijken hier echt naar uit. Vooral omdat ze mogen opblijven en we vaak in de huiskamer in slaap vallen.

  • cindy pater says:

    de Polar Express is toch wel mijn/onze meest favoriete kerstfilm. Wat een mooi verhaal. De Grinch lijkt mij trouwens ook wel een hele leuke film om met mijn meiden heen te gaan

  • Mira Heezen says:

    Elk jaar kijk ik weer naar Home Alone, die hoort voor mij bij kerst al is het niet een echte kerstfilm. Met mijn zoontje wil ik graag naar de Grinch, dat lijkt me ook een geweldige kerst film

  • Wilma de Jong says:

    Hoi,hoi,ik zie echt uit naar de Kersttijd,lekker gezellig rond de kerstboom zitten en naar kerstfilms kijken…de sfeer,de magie,de romantiek,liefde en licht.. Mijn favoriete film rond kerst is altijd
    A Christmas Carol en The Polar Express,maar ieder jaar kijken we ook naar Miracle on 34th street en The Santa Clause! Het mooiste in die films vind ik net als bij de Grinch dat uiteindelijk dat het Kerstwonder en de liefde en het licht zelfs de meest chagerijnige persoon soft maakt en liefdevol !

  • Wilma de Jong says:

    Jaa,ik heb echt weer zin in de kersttijd,vol lichtjes,gezelligheid,lekker eten en een warme sfeer…en natuurlijk de kerstfilms die we kijken met de kerstboom op de achtergrond….De mooiste kerstfilm vind ik A Christmas Carol en Miracle on 34th Street,maar natuurlijk kijken we ook ieder jaar naar The Santa Clause,The Wizzard of Oz en Home Alone..In die Kerstfilms wordt je altijd geroerd door de magie van Kerst ,vol liefde en licht..waarbij zelfs de meest nukkige persoon zoals in De Grinch uiteindelijk nog in Kerst gaat geloven.. Ik kan niet wachten om de films weer te zien !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.