De FurReal knuffels

FurReal knuffels – haast niet van echt te onderscheiden

In het bekende Sinterklaasliedje O, kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind (uit 1898!) zingen de kinderen vrolijk dat ze graag een pop met vlechten in het haar zouden willen. Dat is nog steeds niet veranderd 🙂 Maar de poppen van tegenwoordig hebben wel een flinke metamorfose ondergaan en zitten ze vol met de nieuwste technische snufjes. De knuffels van FurReal zijn dan ook bijna niet meer van echt te onderscheiden!

Ricky Mijn Truc-Pup

Net als veel kinderen zouden die van mij heel graag een hond willen van de de Sint. Maar omdat wij nog een hele oude poes in huis hebben en ik het niet zo zie zitten om 3x per dag een hond uit te laten, gaat die wens niet in vervulling. Maar de nieuwe FurReal Ricky, Mijn Truc-Pup, is er wel een heel leuk aternatief! 

FurReal Ricky Mijn Truc-Pup

Ricky is pup die hele coole kunstjes kan. Als je namelijk zijn speelgoedbot op zijn neus legt, kan hij deze op commando in zijn bek opvangen! Maar dat is niet alles. Hij kan ook pootjes geven. Als beloning kun je hem wat van de meegeleverde hondensnoepjes geven. Als hij deze allemaal heeft opgesmikkeld en je hem over zijn rug aai laat hij soms ook wel een klein poepje en een scheetje 😉 Natuurlijk tot grote hilariteit van de kinderen.

Met de maar liefste meer dan 100 (!) verschillende combinaties van geluid en bewegingen, ben je nog lang niet uitgespeeld met Ricky. Net als een echte hond is hij altijd enthousiast en trappelt met zijn pootjes en blaft er vrolijk op los. Met zijn 36 cm is het ook best wel een flinke hond die je in huis haalt. Hij heeft een hele zachte vacht, zodat iedereen hem wel even willen knuffelen. Dit beloond hij dan ook meteen met en super lieve hondenkusjes geven.

Rock-A-Too – De Show Papegaai

Rock-A-Too – De Show Papegaai

Ben je niet zo’n hondenvriend, maar hou je wel van gezelligheid, dan is deze gekke Rock-A-Too echt iets voor jouw.  Hij is namelijk een geboren artiest: hij kan zingen, dansen en klets je de oren van je hoofd.

En zoals echte papegaaien dat ook kunnen, praat Rocco je feilloos na, met zijn eigen grappige stemgeluid.

Stil zitten kan jij ook echt niet, zo kan zijn koppie bewegen, zijn swingende vogellijf, beide vleugels, het kammetje op zijn hoofd en zijn snavel. Rock-A-Too heeft natuurlijk ook een gevoelige kant… als je zijn linkerwang aait krijg je een hele lieve reactie, en wie weet… een kusje. 

Deze papegaai heeft meer dan 50 geluids- en bewegingscombinaties. Met zo’n show papegaai in huis is het dan ook elke dag feest. Maar wil je even wat rust, gooi dan een deken over zijn kooi en je hoort hem niet meer.

Lees ook Ik wil een huisdier van Sinterklaas!

FurReal Munchin Dinosaurus

Wie wil er nu niet een eigen echte baby dino in huis. Munchin Dinosaurus is een schattige baby-dino die altijd honger heeft als een paard. Zijn flesje en lekkere holbewonerskoekjes gaan erin als zoete koek, maar geen broccoli voor deze Munchin -jakkie! Hij spuugt het  gewoon weer uit. Het is tijd dat dit dino-dondersteentje wat tafelmanieren leert!

FurReal Munchin Dinosaurus

Zet deze prehistorische baby neer, geef hem een aai over zijn bol en hij reageert met meer dan 35 combinaties van geluiden en bewegingen – inclusief supergave prehistorische junglegeluiden. Zwaai naar hem en hij brult en stuitert. Oké, de kauwende Rex is een behoorlijk handenbindertje – onvoorspelbaar, knuffelig en oh zo schattig! 

 FurReal Munchin Dinosaurus

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.