DC Club van Super-Pets

DC Club van Super-Pets nu te zien in de bioscoop

Deze week is er weer een nieuwe leuke familiefilm te zien in de bioscoop; DC Club van Super-Pets. Een leuke animatiefilm om te gaan zien met het hele gezin, deze vakantie. Ik mag 4 vrijkaartjes weggeven, om samen met het hele gezin deze film te gaan zien of met een groep vriendjes en vriendinnetjes. Lees snel verder en doe mee.

Het verhaal

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

Genre: animatie, familiefilm, actie, avontuur
Lengte: 106 min.
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Rico Verhoeven (Krypto), Défano Holwijn (Ace), Georgina Verbaan (Lulu), Sanne Bosman (PB), Donna Vrijhof (Merton), Roben Mitchell (Ch’p), Has Drijver (Lex Luthor)
Regisseur: Jared Stern, Sam Levine

Bekijk hier de trailer

De film is te zien vanaf 3 augustus in de bioscoop

Win 4 vrijkaarten DC Club van Super-Pets is gesloten

Met dank aan Warner Bros mag ik 4 vrijkaarten DC Club van Super-Pets verloten. De winnaar heeft bericht ontvangen

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

43 thoughts on “DC Club van Super-Pets nu te zien in de bioscoop

 • Ik doe ook zeker graag mee. Wij hebben thuis geen huisdieren. Wel zijn er heel veel spinnen en lopen er in de wintertijd herten vlakbij ons huis

  • De superkracht van onze katten is… net wanneer iemand een knuffel nodig heeft, deze komen brengen. Onze drie kinderen zijn gek op de katten en vinden het heerlijk dat ze dit aanvoelen.

 • Wij doen graag mee met deze leuke winactie! Mijn dochter van 10 wilt deze film graag zien!
  Wij hebben geen huisdieren. Dochterlief wilt graag een hond en zijn superkracht zou dan zijn: dat hij zich onzichtbaar kan maken!

  • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

   Op dit moment hebben we geen huisdieren, omdat we binnenkort gaan verhuizen. De superkracht van de kat van mijn ouders is telepathie. Ze voelt precies aan wat mijn hoogsensitieve dochter nodig heeft.

 • Onze kleine teckel Marnix gelooft zelf heel erg in zijn superkracht “grote-honden-wegjagen-als-er-iets-te-eten-valt-of-wanneer-er-een-lekker-plekje-is-om-te-liggen”… dat doet hij heel overtuigend, want onze grote Weimaraner Hugo gelooft dat dus ook en zet automatisch een pasje opzij als Mr. Marnix dat wil. Hugo heeft dan weer superkrachten in zijn ogen…hij kijkt ons met een scheve kop aan alsof hij zeggen wil :”HELP”… en dan schieten wij hem te hulp haha!

 • Wij zijn dol op superhelden en doen heel graag mee met deze actie.
  Onze Rode Kater lijkt een hele speciale superkracht te hebben. Hij duikt vanuit het niets ineens op. Hij kan namelijk “onzichtbaar” worden, we denken dan te weten waar hij is door het gespin, geluid en gerommel maar kunnen hem nergens vinden om vervolgens ineens op schoot te springen met de boodschap: “Ik was jullie weer te slim af” ?

 • Riggie van lochem says:

  Super gaaf!! Voorstukjes al gezien in de bios.
  Ik loot graag mee voor mijn kids. De superkracht vsn onze valkparkieten thuis is eindeloos knuffelen.

 • Teckel Bruce heeft als superkracht “stemming aanvoelen en beïnvloeden” en is daar heel serieus in. Zijn “broer” Harry is de sportieve van de twee, erg handig met een bal (maar om dat nu een superkracht te noemen).

 • de superkrachten van mijn katten (4)
  tijger is onze schele kat goedaardig lief maar scheel , liever lui dan moe sjokt door de tuin sjokt als een opoe over het dak heen en weer en ligt dan de hele dag op een stoel in de tuin , maar als er een muisje loopt, hij vangt ze wel.
  onze kat blixem een duim voor hem voor het altijd weglopen, weken van huis zijn hem niet kunnen vinden, en opeens na weeeeeeeken in onzekerheid zit ie opeens weer is een x in de tuin, nu ook alweer weken van huis…. ( mocht iemand een cyperse kat zien?)

  onze kat Oreo , gedumpt over het hek bij een boerderij waar mn dochter bevriend is met de dochter, na een grote smeekbede van dochterlief kwam oreo met haar mee naar huis
  en is echt de grote knuffelpoes van mn dochter geworden, en is een goede muizenvangster

  Nu hebben we sindskort kleine Neo
  poeh handen vol aan deze kleine ondernemende man, schommelt in de vitrages, rent door het huis, klimt met nagels in je benen, maar OWEE als je brood eet dan lijkt ie houdinie wel wat hij ook moet doen, hij zal het brood te pakken krijgen. hem in de gang zetten om even te kunnen eten, werkt niet meer hij springt en klimt en zet zich af aan t randje van de binnendeur, om de deurklink te laten bewegen en zo naar binnen te kunnen, neo maakt graag een rommeltje van zn waterbak lekker met 4 pootjes erdoorheen te lopen en springen en van de vloer een waar kunstwerk te maken…maar neo is ook echt een ontzettende lieve knuffelkontje hoor

 • melissa van stipdonk says:

  onze hond is 3 weken geleden op 3 jarige leeftijd overleden aan een auto immuunziekte, zijn kracht was om zelfs tot op het laatst de allerliefste hond ooit te zijn, ook volgens de dierenarts en het ziekenhuis, hij liet alles toe en gaf zelfs nog likjes als hij geprikt werd.

 • Ik doe graag mee! Helaas geen huisdieren hier in verband met allergieën.. Dat maakt een film met dieren wel extra leuk, omdat ’t thuis niet kan

 • Superkracht van onze Whiskaspoes…. dat het letterlijk een DIVA is, slapen de kinderen NA JAREN eindelijk door, spookt mevrouw elke nacht omdat ze aandacht of eten wil!!!

 • Marloes Langerak says:

  De superkracht van onze Bizzy zit al in haar naam, supersnel. Ze rent, vliegt, rolt alle kanten op in het huis. Nog even en ze kan als een super pet meedoen in een film. We noemen het altijd even de gekke 5 minuten van Bizzy. Ze komt dan van buiten naar binnen gerend, springt op de kasten, duikt achter de bank, komt dan weer tevoorschijn, staat dan even stil en vliegt dan weer naar buiten waar het dan net even te snel gaat en rolt dan zo naar beneden bijna de sloot in. Bizzy is onze echte superpet

 • Wij hebben zelf geen hond meer, maar die van mijn ouders (opa en oma van mijn dochters) heeft als superkracht dat hij met 4 poten tegelijk vanauit stilstand, zeker een meter hoog kan springen :’)

 • de superkracht van onze kat is dat er minimaal 4 x per week een cadeautje voor de achterdeur ligt in de vorm van een muizenhoofdje. Helemaal geen bloed, alleen het koppie van de muis met kraaloogjes en snorharen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.