Corgi

Corgi, de koninklijke hond nu in de bios

Vandaag ging er weer een heel leuke animatiefilm in première; Corgi! Deze hondenfilm draait om de favoriete honden van de Britse koningin Elizabeth. Maar als haar favoriete Corgi Rex verdwijnt, begint er een groot avontuur voor hem. Samen met de stemmencast mochten we de film vandaag al zien. De film zal vanaf 13 februari overal in de bioscopen draaien. Wil je graag naar deze film? Doe dan mee met de winactie, want ik mag 2 kaartjes voor deze komische film verloten.


Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij het lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt, is de paniek groot.

 

Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft.

Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Gesproken taal: Nederlands

Stemcast: Buddy Vedder (Rex), Bridget Maasland (Wanda), Freek Vonk (Jack) en Murth Mossel (Tyson)
Regisseur: Ben Stassen

Premièreverslag

Vanmiddag was de rode loper uitgerold bij Pathé Amsterdam. Daar vulde zich een zaal vol met BN’ers en kinderen, allemaal in afwachting van deze leuke film.

 

Op de rode loper werden een aantal leden van de stemcast al gespot. Voordat de film begon werden ze ook door Stijn Fransen geïnterviewd over hun rollen. De meiden vonden het superleuk om Buddy te zien, maar vonden het wel jammer dat Freek er niet bij was.


 
De meiden hebben genoten van de film. De film was wel spannend af en toe, maar zeker ook erg grappig. Een prima film voor de hele familie.

Winactie Corgi is gesloten

Vanaf 13 februari draait de film in de bioscoop overal in Nederland. Wil jij deze film graag zien, doe dan mee aan de winactie en maak kans op 2 kaartjes.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Samenwerking

Spread the love

67 thoughts on “Corgi, de koninklijke hond nu in de bios

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.