Valentijn Winactie Kaya Sieraden

Verklaar de liefde met een mooi sieraad van KAYA sieraden

Love is the air in februari. We kunnen er nu echt bijna niet meer omheen. Overal zie je hartjes en ook op Mama’s Liefste heb ik deze week al verschillende artikelen geplaatst. Vandaag nog eentje en deze keer met een mooie cadeautip. Want het geven of krijgen van een mooi sieraad is het toppunt van de liefde. In samenwerking met KAYA sieraden mag ik een cadeaubon verloten ter waarde van €40.

Valentijn Winactie Kaya Sieraden

Dat het over een paar dagen Valentijn is, kan je niet ontgaan zijn. Op Mama’s Liefste schreef ik al over Valentijnskaarten, je perfecte outfit voor op date en dan nu een mooi cadeautje. Persoonlijk vind ik dan een sieraad het mooiste symbool van de liefde. Dit kan natuurlijk een ring zijn, maar ook een mooie ketting of paar oorbellen. In de webshop van KAYA sieraden vind je een mooi overzicht, met speciaal voor Valentijn sieraden.

KAYA sieraden

Wie mij al langer volgt, weet dat ik dol ben op de gepersonaliseerde sieraden van KAYA. Niet alleen vind je in haar webshop een groot assortiment met voor elke smaak, gelegenheid en prijs wel iets moois, maar ze is ook nog een oud-klasgenootje van mij. Ze is met haar webshop gestart met als doel mooie sieraden te maken voor moeder en dochter sieraden. Haar kleine dochtertje KAYA deed namelijk niets liever dan haar sieraden dragen, om op haar moeder te lijken. Nu bijna 10 jaar later is haar webshop een groot succes en kom je haar sieraden tegen in alle grote bladen.

Kaya sieraden

Giving Back Project

Naast het maken van mooie persoonlijke sieraden geeft KAYA ook graag iets terug. Met het Giving Back Project draagt zij van elk verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze bijdragen zorgt ervoor dat een kind in Gambia naar school kan. In totaal heeft KAYA al €10.000 gedoneerd, waardoor 20 kinderen nu naar school kunnen gaan. Daarmee draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Kaya sieraden Giving Back Project

Valentijn Winactie | Win
€40 shoptegoed bij KAYA sieraden

Zou jij ook graag zo’n mooi persoonlijk sieraad willen? Speciaal voor Valentijn mag ik een shoptegoed verloten van €40. De winactie zal nog tot volgende week lopen, maar mocht je toch al iets moois zien voor Valentijn (misschien voor je moeder, dochter, vriendin of buurvrouw) dan kun je dat zeker nog op tijd bestellen voor Valentijn. KAYA levert de sieraden altijd binnen 1 werkdag! En de verzendingen zijn gratis.

De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe vandaag ook nog mee met de andere winacties op Mama’s Liefste

Samenwerking


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

46 thoughts on “Verklaar de liefde met een mooi sieraad van KAYA sieraden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.