LIfe Hack koffer Inpakken

Life Hack | Koffer inpakken

De vakantie begint, dus tijd om je koffers te pakken en lekker weg te gaan. Hoe fijn het vooruitzicht ook is, hoe stressvol het inpakken kan zijn. Wat neem je wel en niet mee, past alles wel en hoe pak je je koffer het beste in. Met deze tips, tricks & life hacks kun jij straks je koffer inpakken als een echte pro.

Wat neem ik wel en wat neem ik niet mee

Het is altijd weer de strijd over de spullen die je wel mee moet nemen en spullen die je beter thuis kunt laten. Vaak eindig ik toch weer met veel te veel in mijn koffer en heb ik lang niet alles nodig gehad. Wil jij wat lichter gepakt op vakantie gaan, dan is deze stroomdiagram misschien wel iets voor jou. Het is een handig hulpje bij het inpakken van je koffer.

Life Hack Inpakken
www.smartertravel.com

Je koffer inpakken kan op heel veel manieren. Vaak wil je meer mee nemen dan je had gepland of dat er in je koffer past. Maar als je deze lifehacks toepast, past er misschien toch wel meer in je koffie, dan je ooit had gedacht.

Kleding inpakken

De eerste tip is eigenlijk al een hele oude; rol al je kleding op in plaat van vouwen. Hiermee kun je veel strakker de kleding opbrengen Ook voorkom je zo het beste kreukels in je kleding. Verpak je kleding ook apart in een plastic zak of zip-bag. Je kan dit doen per dag/per familie lid of per kledingsoort. Zeker handig als je op doorreis bent en uit je koffer of rugzak leeft. Zo vindt je makkelijk alles snel terug en ben je super georganiseerd.

Bij bol.com vind je ook diverse bagage organizers, ook wel Packing Cubes genoemd voor het handig organiseren van je koffer of reistas

Schoenen en een riem

Ook een slimme truck is om een douchemuts om je schoenen heen te doen. Zo voorkom je de je kleding vies wordt. Vaak zijn goedkope douchemutsen te vinden in de badkamer van je hotelkamer. Meenemen dus! Ook is het verstandig om kleine en breekbare dingen te stoppen in je schoenen. Zo voorkom je dat je ze kwijtraak of dat het kapot gaat in je koffer.

Je kunt je riem het beste bewaren in de boord van een overhemd. Zo blijft je riem goed zitten en de boord van je overhemd kreukt niet.

Sieraden

Neem je sieraden mee in een medicijndoosje. Zo kun je het veilig opbergen en er makkelijk bij. Om te voorkomen dat je kettingen in de war raken, kun je ze het beste bewaren door een rietje. Een andere Life Hack is om je oorbellen te bewaren met behulp van knopen. Zo vind je ze makkelijk terug en blijven ze goed bij elkaar.

Koffer inpakken

Hoe je je koffer inpak is natuurlijk ook van belang. Waarmee begin je en hoe zorg je dat je je de ruimte in je koffer optimaal gebruikt. Deze Packing Guide kan je daarbij heel goed helpen.

indeling van je koffer

Geld

Natuurlijk kan je niet op vakantie zonder geld, Vaak heb je genoeg aan een betaalpas. Maar het is zeker ook verstandig wel wat cash mee te nemen en dit op verschillende plekken in je bagage te bewaren. Hier wat tips hoe je dat het beste kunt doen

bewaar je geld veilig download (1)

De ideale koffer

Hoe geweldig zou dit zijn 🙂

ultime koffer

Spread the love

6 thoughts on “Life Hack | Koffer inpakken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.