Filmtip| Buurman en Buurman experimenteren er op los!

De klunzige buurmannen zijn terug in de bioscoop met hun nieuwe film Buurman & Buurman: experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Maar of alles zo goed verloopt blijft altijd de vraag.

Buurman en Buurman Experimenteren er op los!

Het Verhaal

In hun nieuwe bioscoopfilm Buurman en Buurman experimenteren er op los! proberen de buurmannen op een hun eigen hilarische manier pannenkoeken te bakken, de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de bekende stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Genre: kinderfilm, familiefilm
Lengte: 57 min.
Kijkwijzer
Gesproken taal: Nederland

Stemmencast: Siem van Leeuwen (Buurman), Kees Prins (Buurman)
Producent: Tomas Eiselt, Eric de Groot
Regisseur: Marek Beneš

De film is vanaf 21 november te zien in de bioscoop

Nieuwe Buurman en Buurman spelletjes!

Naast een nieuwe film, zijn er ook twee leuke, nieuwe spellen van Buurman & Buurman: namelijk de Blokkentoren en het educatief spel Leren Combineren. Net als de film leuk voor het hele gezin en om op de verlanglijstjes van de kinderen te zetten.

Durf jij de Buurman & Buurman Blokkentoren te bouwen!? De toren staat al en om verder te bouwen moeten jij en je vrienden blokjes uit de toren gebruiken. Dit gaat natuurlijk niet zonder gevaren. Elke keer als je een blokje wegpakt en hoger bouwt, wordt de toren minder stabiel. Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en vaste handen, of ben jij degene die de blokkentoren om laat vallen?  Inclusief dobbelsteen voor extra speelplezier!   

Buurman & Buurman leren combineren is een leuk en educatief spel. Probeer spelenderwijs verschillende thema’s, zoals kleuren, vormen en objecten, bij elkaar te zoeken. Vind samen met Buurman & Buurman de juiste combinatie en plaats de pennen bij de thema’s die bij elkaar horen. Klopt je combinatie? Dan wordt het licht GROEN! A JE TO!   

Winactie 2x 2 vrijkaartjes Buurman en Buurman Experimenteren er op los! is gesloten

Wil jij graag naar deze film, doe dan mee met de winactie. Ik mag namelijk 2x 2 kaartjes voor de bioscoop weggeven. De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

49 thoughts on “Filmtip| Buurman en Buurman experimenteren er op los!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.