Buurman & Buurman: Bakken en grillen

De allerlaatste bioscoopfilm van de leukste buurmannen: Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

Eindelijk mogen morgen de bioscopen hun deuren weer openen. Vanaf dat moment verschijnt ook het allerallerlaatste avontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. Speciaal voor dit afscheid mag ik een fanpakket weggeven. Lees snel verder.

De allerlaatste film Buurman & Buurman

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Het verhaal – Bakken en Grillen

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf één! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige buurmannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D-film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmen cast: Kees Prins en Siem van Leeuwen
Regisseur: Marek Beneš

De film is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Winactie Buurman & Buurman – Bakken en Grillen fanpakket

Met dank aan Media Tornado mag ik een Buurman & Buurman fanpakket verloten, met daarin 2 bioscooptickets, een een Buurman en Buurman puzzel en memospel. De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

46 thoughts on “De allerlaatste bioscoopfilm van de leukste buurmannen: Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

 • Kristel Gubbels Daemen says:

  Mijn grootste klusblunder was de kleur verf die ik had uitgezocht voor op onze slaapkamer en ik begon te verven. Veel strepen verder en verf op de grond 🙂 was geen succes. Sindsdien doet mijn man en vader maar verven 🙂

 • Ajeto!
  Ik en mijn zoontje zijn grote fans van Pat en Mat.Ik heb de Tjechslovakse versie gekeken als kind in Polen en mijn zoontje kijk met plezier hun evonturen in het Nederlands.En wij gaan graag naar de bios 🙂

 • Mijn man vergat bij een reparatie van het dak
  Dat het gereedschap nog op het dak lag
  De trap was al weer opgeborgen in de schuur
  Dus trap weer uit de schuur gehaald
  Beetje dom…..

 • Mijn vriend zou de badkamer schoonmaken en nam dit erg serieus. Hij pakte alle douchedeuren eruit om ze in te spuiten maar raakte per ongeluk met iets tegen de deur en de hele deur in 10000 stukjes. Resultaat een heel sip gezicht en geen douchedeur meer….

  • Wauw, super leuke actie!! Mn meiden zullen dit super vinden.
   Mn grootste klus blunder is gaan behangen en dan nog behang uitzoeken met print..zo niet mijn ding…Mn mams gebeld om het weer op te knappen ?

  • Wauw, super leuke actie!! Mn meiden zullen dit super vinden.
   Mn grootste klus blunder is gaan behangen en dan nog behang uitzoeken met print..zo niet mijn ding…Mn mams gebeld om het weer op te knappen ?

 • Mijn zoon doet graag mee, hij is gek van B&B 🙂 Zijn grootste ‘blunder’ is dat hij een nietje in zijn vinger deed ipv in het papier :-O

 • Al tijden na de verhuizing hadden we spullen liggen die we nog op wilden hangen, waaronder een leuke temperatuurmeter voor buiten. Eindelijk hangt ie, maar blijkt ie niet meer te werken ?

 • Cheryl van de Loo says:

  Er kwam verf op mijn haar. Ik moest het daarna afknippen. Sindsdien nooit meer geklutst. Ik laat het aan de mannen over

 • Een leuk ladekastje schilderen en op het moment dat alles mooi en droog in de lak zit erachter komen dat door de laag verf de lades niet meer in het kastje passen…

 • Jessica Baarda-Duivenvoorde says:

  Buurman en buurman, wie is er niet groot mee geworden. De twee grootste fans wonen in Friesland, de dochters 4 en 6 van mijn vriendin en haar man. (Als je mama en ’tante’ niet meerekend, die zijn al fan sinds de eerste afleveringen honderd jaar geleden?). Ik zou de meiden dan ook erg graag met mama naar de bios sturen! Groet, tante Jes

  • Coen is nog nooit in een bioscoop geweest! Hoe leuk zou het zijn om zijn debuut te maken met buurman en buurman! En ik vind ze stiekem ook heel leuk … mijn grootste klusblunder, schilderen zonder schilderstape te gebruiken. Je snapt vast hoe de ramen eruit zagen naderhand.

 • Renee van Oudshoorn says:

  Hi!

  Ik doe graag mee voor Floris. Hij is echt fan van buurman en buurman.
  Nou ik ben dus een keer in mijn eigen emmer gestapt die vol zat met sop en spons etc. Even op de trap gezet en ik stapte er vol in en ben met emmer en al naar beneden gevallen?

 • Yvonne W. says:

  Heerlijk, die 2 kussende buurmannen! De dvd’s worden hier grijs gedraaid! Nòg leuker natuurlijk om deze 2 buurmannen in de bios te mogen gaan zien! Mijn grootste klusblunder is een mooi oud kastje dat ik wel even zou pimpen… Laag verf erover, zó gepiept… Tot ik erachter kwam dat het toch echt wel handig is om eerst goed te schuren en te gronden… ?

 • Ja leuk, ik maak graag kans! Vorig jaar hebben we erg genoten van de code voor de Buurman en buurman film online die ik won op je blog. Naar de bioscoop zou ook erg tof zijn.
  Man leerde mij met stroom omgaan tijdens het klussen. Altijd eerst meten of de spanning eraf is… Dus dat deed ik braaf. Vergat hij het zelf… Oei, gelukkig viel de optater mee…

 • Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Mijn grootste klus blunder is, tijdens het ophangen van een rolgordijn het zware kunststof gedeelte op mijn hoofd laten vallen …

 • De stucadoor was net geweest en de muren op de slaapkamer van onze jongste waren superstrak, mijn man heeft gereedschap waaronder een hamer daar liggen en plotseling hoorden we lawaai. Heeft ze papa willen helpen en een deuk in de muur geslagen

 • Sorry, ik kan van mijzelf geen klusblunder bedenken, want ik klus nooit.
  Mijn man klust altijd en dat doet hij altijd erg goed. De enigste klusblunder die ik van hem kan herinneren , is dat hij veel te korte schroeven had gekocht en terug moest naar de winkel. Weer 30 kilometer in de auto en weer terug. Oef!! ,werden zo dure schroeven. (Hij had ze gekocht toen wij een dagje uit waren naar een stad in de buurt)
  Mijn kleinkinderen zijn dol op Buurman & Buurman en zouden erg blij zijn met het fanpakket. Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 • Marian B says:

  Leuk voor mijn zoon en zijn vader, ze kunnen altijd heerlijk om de buurmannen lachen. Ik hou me ver van klussen om blunders te voorkomen, zelfs dingen aangeven lukt al niet want die laat ik vallen of ik weet niet wat het is…

 • Ik klus niet zo vaak, maar er gaat nooit was mis. . Mijn man was ooit in de schuur aan het klussen en kreeg te maken met kortsluiting en een licht stroomstoot. Hij snelde schreeuwend naar binnen . En het enige waar ik verbaasd naar keek was de tv die niets meer deed. We zijn hier gek op Pat en Mat en nu de bios weer open is word het tijd om weer eens te gaan kijken

 • Linda Raaijmakers says:

  Nou, ik klus niet zo vaak maar mijn oom had een heuse klusblunder. Hij hing een nieuwe kapstok op in de hal en kon tegelijk een schilderij ophangen in het toilet erachter ?

 • Femke Dekker says:

  Buurman en buurman blijft leuk en grappig. Wij zouden het pakket graag winnen. Laatst nog een gat in de muur gemaakt bij het inslaan van een spijker. Gelukkig konden we er iets overheen hangen en is het gat dus mooi verstopt ?

 • Debby Koeman says:

  A je to! Buurman & Buurman altijd leuk voor alle leeftijden! Met mijn 2 linkerhanden waag ik me maar niet aan klussen. Want dan zou alles uitdraaien op een klusblunder.

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe erg graag mee voor mijn kinderen, zullen ze geweldig vinden.
  Ik klus eigenlijk nooit, ik heb geen blunder ??.
  Groetjes Anneliese

 • Centine Blaakman says:

  Ik wil graag winnen voor mijn neefje, superfan van Buurman en Buurman. En mijn grootste klusblunder? Applicaties op mijn spijkerbroek naaien en vervolgens mijn broek niet meer aankunnen omdat ik de broekspijp heb dichtgenaaid :). Een kapstok van Ikea onderste boven in elkaar gezet, daar bleef geen jas aan hangen. Ben niet altijd de handigste 🙂

 • In ons nieuwe huis zou ik de radiatorbuisjes wit verven. Manlief was naar de Praxis om nog wat spullen op te halen. Uren zitten tobben, want het bleef niet hechten. Bij terugkomst van manlief bleek dat ik het met plamuur aan het verven was. Tja….

 • Wat een leuke acties, ik doe graag mee. We gaan sws naar de film, helaas is na een aantal keren verzetten de theater show geannuleerd.
  Met 3 jongens kan een uitgebreide dvd collectie van buurman en buurman niet ontbreken en met name de middelste is groot fan. De klusblunders vallen hier wel mee, we hebben van buurman en buurman geleerd om eerst goed te lezen, denken en dan pas doen! Af en toe willen we te snel, bijvoorbeeld de verf niet roeren zodat de geverfde muur naar mate ik verder kwam van kleur veranderde

 • Mijn grootste klusblunder… Een zelf ontworpen meubelstuk tot in de puntjes uitmeten en er na het op maat zagen achter komen dat ik de maten omgewisseld had ? … Ik heb enorm veel zin om Buurman en Buurman in de bios te gaan zien met mijn zoon; leuk vader en zoon uitje!

 • Tamara Smit says:

  Wat een leuke actie! Wij doen graag mee. Mijn meiden zijn gek op Buurman&buurman. En ik stiekem ook? De grootste klusblunder? Het valt hier nog mee met de blunders. We klussen misschien niet vaak genoeg?

 • Niet echt een klusblunder maar met de verhuizing hadden we een verhuiswagen en die was natuurlijk volgeladen. vol goede moed wilde ik deze uitladen maar ik ben nogal klein en ik moest klimmen. daar was niet alles op berekend en ik viel met heel wat spullen uit de wagen, met veel pijn en niet meer in staat om te helpen… zucht… 😉

  • Hier 2 kleine ‘grote’ B&B fans! En ook mijn man blijft vaak geboeid naar het scherm (mee) kijken ? Al 2 eerdere B&B films in de bios gezien. De ertste (winterpret) was tevens mijn oudste zoontje zijn eerste bios ervaring een speciale ‘kleuter editie’ met gedimde lichten (niet helemaal donker) en aangepast geluid zodoende was het een groot succes! Grootste klusblunder? Nachtkastje klaar te hebben waarna je er bij het overeind zetten ervan dat er iets verkeerd om zit en je álles weer los moet halen om bij dát ene deel te komen… ?

 • Oh die doe graag mee voor mijn vriendinnetje en haar Milan die echt fan is van Buurman en Buurman. Dit zou hij echt GEWELDIG vinden.
  Klus blunder.. Hmm. Daar moet ik even over nadenken aangezien 10 van de 10 keer mijn eigen (timmer)man alles wil en doet. Wel als ik iets in elkaar zet snap ik de beschrijving nooit waardoor ik gewoon maar wat doe. En de schroefjes niet op de goede plek zitten of ik ineens dingen over heb die je bij stap 2 al had moeten gebruiken :’) haha

 • Ik laat het klussen meestal bij voorbaat al aan de mannen over, wanneer ik een spijker in de muur sla kun je er donder op zeggen dat ik meer gaten maak dan nodig, op mijn vingers hamer of de spijker er aan de andere kant weer uit komt :’)

 • Tamara Jongkees says:

  Hier zou ik graag met mijn oudste zoon heen willen. Klussen laat ik liever aan een ander over 😉 Maar het is wel eens gebeurd dat ik een plug niet ver genoeg erin had geslagen, waardoor er vervolgens een barst in de plank die erop moest kwam.

 • Leuk voor een goede vriendin, die dol is op Buurman en Buurman.
  Met twee linker handen heb ik alleen maar klusblunders 🙁 . Eén van dat eerste was ik mijn echtgenote wilde verrassen door even een kapotte lamp te vervangen – en daarbij de hele fitting kapot draaide. Dat werd een nieuwe lamp kopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.