Berend Botje film

Filmtip | Berend Botje: het mysterie van het ei nu op DVD

Aan het einde van de zomer kwam de film Berend Botje: het mysterie van het ei uit in de bioscopen in Nederland. Een spannend avontuur waarin Berend Botje, een stoer meisje, uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje op reis gaat met de beroemde boot van haar opa. Het was een van de leukste Nederlandse familiefilms, die wij zagen. Nu kun je de film ook thuis bekijken, op DVD, en ik mag er maar liefst 3 verloten.

Het verhaal van Berend Botje: het mysterie van het ei

Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!

Genre: familiefilm
Lengte: 80 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Doris Zuijderland (Berend Botje), Klaas van Kruistum (vader Botje), Thomas Acda (opa Botje), Carlijn van Ramshorst (moeder van Teus), Justin Dos Santos (Teus), Pjotr (de leraar), Zomayra (Burgemeester) en Celina (Zoë)

Regisseur: Derk van de Berg, Mans van de Berg

Wat vonden wij van de film?

Samen met mijn dochter van 9 en haar vriendinnetje mochten wij de film al zien. Het liedje van Berend Botje bleken ze de eigenlijk niet zo goed te kennen, maar dat maakt voor de film niets uit. Het is een leuk en beetje spannend avontuur. Maar niet te spannend hoor, waardoor ik denk dat de film ook prima te zien is voor jongere kinderen. De meiden herkenden natuurlijk ook meteen Klaas van “Klaas kan Alles” als de vader Berend, Opa Berend van de reclame en de burgemeester en haar dochter van YouTube. Wij kunnen deze film dan ook zeker aanraden om te gaan zien de komende tijd.

Winactie 3x DVD Berend Botje: het mysterie van het ei is gesloten

Met dank aan Just Entertainment mag ik 3x de DVD van Berend Botje: het mysterie van het ei verloten. De winnaars hebben bericht gekregen

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

47 thoughts on “Filmtip | Berend Botje: het mysterie van het ei nu op DVD

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.