Beraber

Winactie | Beraber: de eerste Turks-Nederlandse speelfilm

Vanaf 26 oktober draait er een heel bijzondere film in de Nederlandse bioscopen. Beraber is namelijk de eerste Turks-Nederlandse speelfilm. Beraber, wat ‘samen’ betekent, ging vorige maand feestelijk in première op het Nederlands Film Festival en is nu te zien in de bioscoop. Voor deze familie- en jeugdfilm mag ik 2x 2 vrijkaartje verloten.

Het verhaal

Wanneer Zeki’s vader besluit Rotterdam in te ruilen voor Istanbul, wordt het leven van de 14-jarige freerunner volledig op zijn kop gezet. Het nieuwe huis in Turkije is weliswaar luxueus, maar bevindt zich in een beveiligde woonwijk, waar de portier strikte instructies heeft om de kinderen binnen de muren te houden, vanwege de vermeende gevaren buiten. Dat verandert echter wanneer Zeki een ingenieuze manier bedenkt om over de muur te klimmen, en Istanbul zich als een avontuurlijk speelveld voor hem ontvouwt. Terwijl hij door de stad freerunt, raakt hij bevriend met Kemal, een jongen uit de minder welvarende wijk van de stad. Zal dit dan toch nog een memorabele zomer worden?

.

Filminfo

Genre: drama
Lengte: 85 min.
Kijkwijzer: 6+
Gesproken taal: Nederlands, Turks

Cast: Alihan Sahin, Hayat van Eck, Lorin Merhart
Regisseur: Mete Gümürhan

Vanaf 26 oktober te zijn in de bioscoop

Winactie vrijkaartjes: Beraber

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 2×2 kaartjes verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij met wie jij deze film graag zou willen gaan zien.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 31 oktober. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

6 thoughts on “Winactie | Beraber: de eerste Turks-Nederlandse speelfilm

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.