Filmtip | Avontuurlijke roadmovie KIDDO

Kiddo is het energieke, eigenzinnige en avontuurlijke roadmovie – geschikt voor jong en oud. De film volgt een bijzonder moeder & dochterduo op hun tocht vol grappige, verrassende en ongewone situaties. Met een knipoog naar het lovers-on-the-run genre biedt de film een fris perspectief op het leven van een imperfecte ouder en het beschermen van je eigen grenzen als kind. Kiddo is vanaf 5 juli te zien in de Nederlandse bioscopen en ik mag vrijkaartjes en caps verloten.

Het Verhaal

De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin en droomt ervan om haar lang afwezige moeder Karina weer te zien. Naar het schijnt leeft ze als een ware filmster in Hollywood – ze doet zelfs haar eigen stunts. Als Karina onverwachts opduikt neemt ze Lu, zonder dat haar pleeggezin dat weet, mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen. Ze gaan naar Lu’s oma, helemaal in Polen, om een stapel geld op te halen die Karina daar jaren eerder heeft verstopt. Zo kunnen ze opnieuw beginnen en voor altijd samen zijn, belooft Karina. Het wordt een spannende en opwindende rit, want Karina’s levensmotto is ‘alles of niets’. Maar gaandeweg beseft Lu dat ‘gewoon een beetje’ ook al heel fijn kan zijn.

Kiddo is de debuutspeelfilm van Zara Dwinger en ging in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn. Met een knipoog naar het lovers-on-the-run genre biedt Kiddo een fris perspectief op het leven van een imperfecte ouder en het beschermen van je eigen grenzen als kind.

Naast de feestelijke première op de Berlinale is Kiddo ook geselecteerd voor het aankomende filmfestival van Cannes (Cannes Écrans Junior) en is de film aangekocht voor distributie in België, Frankrijk en China.

Genre: tragikomedie, roadmovie
Lengte: 91 min.
Taal: Nederlands, Engels, Pools
Kijkwijzer: 6+, angst, grof taalgebruik

Cast: Rosa van Leeuwen, Frieda Barnhard
Regie: Zara Dwinger

Vanaf 5 juli is de film KIDDO te zien in de Nederlandse bioscopen en filmtheaters

Winactie vrijkaarten en caps KIDDO is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 3x 2 bioscoopkaarten en een cap voor KIDDO verloten:

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

8 thoughts on “Filmtip | Avontuurlijke roadmovie KIDDO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.