Ladybug en Cat Noir De Film

Bios tip | Ladybug & Cat Noir: De Film

Eén van de favoriete Tv-series hier in huis is Ladybug en Cat Noir. Vanaf vandaag zijn deze superhelden ook te zien op het grote doek. In Ladybug & Cat Noir: De Film kom je er achter hoe alles begon. Wij mochten bij de première zijn en ik heb 2 mega filmpakketten die ik mag verloten. Lees maar snel verder!

Ladybug & Cat Noir

Marinette Dupain-Cheng en Adrien Agreste zijn 2 tieners uit Parijs. Ze gaan naar dezelfde school en zijn bevriend met dezelfde klasgenoten. Maar wat ze niet van elkaar weten is dat zij beiden de twee superhelden Ladybug en Cat Noir zijn. Wanneer hun stad wordt bedreigd door bovennatuurlijke schurken, krijgen ze de kracht om te transformeren. Marinette verandert in Ladybug en Adrien in Cat Noir. Ze dragen kostuums en maskers die hun identiteit verbergen, en ze beschikken over speciale krachten die hen in staat stellen om de akuma’s te bestrijden die worden gecreëerd door de schurk Hawk Moth.

Hoewel Ladybug en Cat Noir samenwerken om de schurken te verslaan, zijn ze zich niet bewust van elkaars ware identiteiten. Marinette heeft gevoelens voor Adrien en vice versa, maar ze houden hun geheime identiteiten verborgen voor elkaar. Dit zorgt voor de nodige spanning en romantiek in de serie. Daarnaast gaat de serie ook over hun dagelijkse strubbelingen op school, hun vriendschappen en de uitdagingen van het jong zijn, terwijl ze tegelijkertijd hun geheime leven als superhelden behouden.

Ladybug & Cat Noir: De Film

Wanneer Parijs bedreigd wordt door een onverwachte schurk die zwarte magie gebruikt, transformeert de klunzige tiener Marinette in de superheld Ladybug. Terwijl ze probeert een balans te vinden tussen haar nieuwe krachten en school, werkt ze samen met de charmante Cat Noir. Onwetend dat achter het masker haar verlegen klasgenoot Adrien schuilgaat, op wie ze een oogje heeft. Ondanks hun geheimen en innerlijke conflicten, laat het onwaarschijnlijke duo zich niet tegenhouden om moedig op een missie te gaan en Hawk Moth te verslaan om de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot de adembenemende hoogtes van de Eiffeltoren, is het uiteindelijk de liefde die hun reis onvergetelijk maakt.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 103 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Randy Fokke, Jonathan Demoor, Barbara Sloesen, Lizemijn Libgott en Peggy Vrijens
Regisseur: Jeremy Zag

De film Ladybug & Cat Noir: De Film is vanaf 5 juli te zien in de bioscoop

Première verslag

Afgelopen zondag mochten wij aanwezig zijn bij de première van Ladybug & Cat Noir: De Film. De meiden hebben heel vaak gekeken naar de serie en waren dan ook erg benieuwd naar deze film. De dresscode was team Ladybug of team Cat Noir. En daar werd graag gehoor aangeven. We hadden zelfs een echt Ladybugkostuum, maar helaas was dat wat te klein geworden.

.

De film vertelt het verhaal over hoe Marinette en Adrien voor het eerst veranderen in superhelden, zij de oorbellen vindt en hij de Ring, maar ook waarom Gabriel Agreste de schurk Hawk Moth wordt. Ook zijn natuurlijk de klasgenoten Ayla, Nino, Chloé en Sabrina aanwezig en Tikki en Plagg. Voor iedereen die van Parijs houdt is het ook een heerlijk film. Wel zijn er erg veel liedjes aan de film toegevoegd, maar dat mag de pret niet drukken. Voor elke Ladybug en Cat Noir fan is het een heerlijk verhaal en zeker een aanrader om deze vakantie te gaan zien in de bioscoop.

Winactie Ladybug & Cat Noir pakket is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 2x een Ladybug & Cat Noir pakket verloten, met daarin een dekbedovertrek, fleecedeken, horloge en gymtasjes van de film.

  • De winnaars zijn bekendgemaakt en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties:

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

54 thoughts on “Bios tip | Ladybug & Cat Noir: De Film

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.