Aladdin Live Action

Aladdin nu Live in Action te zien in de bioscoop

In deze nieuwe serie van Live-Action films, die Disney dit jaar uitbrengt, wordt het onmogelijke bijna mogelijk gemaakt. Zagen we eerder al Dumbo echt vliegen, deze maand zal de magische sprookjeswereld van Aladdin tot leven komen. Na het zien van Dumbo verheug ik mij daar al zeer op. Jij ook? Lees dan snel verder en kijk hoe jij wellicht kans kan maken 4 bioscoopkaartjes voor deze film.

Naomi Scott as Jasmine and Mena Massoud as Aladdin in Disney’s live-action adaptation of ALADDIN, directed by Guy Ritchie.

Het verhaal

Aladdin is het spannende verhaal, gebaseerd op één van de Duizend-en-een-nachtvertellingen; Aladdin en de wonderlamp. Aladdin is een charmante straatrat die samen met zijn aapje Abu leeft in de straten van de fictieve havenstad Agrabah. Het is druk in de stad, omdat allerlei prinsen het koninklijk paleis bezoeken om de jonge en mooie prinses Jasmine om haar hand te vragen. De prinses wijst iedereen af. Liever vermomt zij zich om zich onder het gewone volk te mengen om te zien hoe het leven er buiten de paleismuren aan toe gaat. Als Aladdin haar helpt, schiet de vonk over en worden de twee verliefd op elkaar.

Maar dan grijpt Jafar in en pakt Aladdin op en neemt hem mee naar de
Grot der wonderen, omdat hij heeft ontdekt dat alleen Aladdin deze mag betreden. Aan Jasmin vertelt hij dat Aladdin is onthoofd. Maar dan ontfutselt Abu de lamp van Jafar. Door over de lamp te wrijven bevrijdt Aladdin de geest in de lamp. Hij laat Aladdin drie wensen doen. Zijn eerste wens is om zichzelf te veranderen in een rijke prins genaamd Ali ‘a Babwa, zodat hij kan trouwen met zijn prinses Jasmin. Maar als dat niet helemaal loopt zoals gepland omdat Jafar de Sultan heeft gehypnotiseerd, heeft hij gelukkig nog 2 wensen over en de hulp van zijn aapje Abu en de geest.

De originele Disneytekenfilm is alweer uit 1992 en was het Robin Williams die de show stal als grappige blauwe geest. In deze Live-Action film is die eer geheel aan Will Smit. De rol van Jafar wordt gespeeld door de Nederlander Marwan Kenzari. Van hem wordt al gezegd dat hij veel te sexy is voor de rol van de slechterik. Dat belooft dus wat 😉 Waar ik ook naar uitkijk is het script en regie van Guy Ritchie. Persoonlijk één van mijn favoriete regisseurs van het moment.

Genre: familiefilm, live-action
Lente: 128 min
Taal; Origineel met ondertiteling of Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 9+. angst
Cast: Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud
Regisseur: Guy Ritchie

De film zal vanaf 22-05-2019 te zien zijn in heel veel bioscopen in Nederland!

Winactie kaartjes Aladdin is gesloten

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

98 thoughts on “Aladdin nu Live in Action te zien in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.