Doorzichtig Tafelzeil

Review | Kindervriendelijke houten tafel met Doorzichtig Tafelzeil

Bijna 10 jaar geleden kochten wij een mooie, houten eettafel. Met de komst van de kinderen hebben we toen besloten niet te moeilijk te doen over vlekken in de tafel. Maar de laatste tijd begin ik mij er toch wat vaker aan te ergeren. De oplossing is simpel, een keertje schuren en oliën en de tafel kan er weer tegen aan. Maar om de tafel toch een beetje meer te beschermen heb ik een doorzichtig Tafelzeil gekocht. Naast een goede bescherming kun je daar nog veel meer leuks mee.

Kindervriendelijk houten tafel met Doorzichtig Tafelzeil

Ik houd van een grote eetkamertafel, waaraan geleefd kan worden. Samen eten, spelletjes spelen, knutselen en voor een kopje thee na schooltijd, met een koekje. Wij hebben 10 jaar geleden een mooie, houten tafel gevonden en zijn daar nog steeds heel erg blij mee. Maar waar geleefd wordt, vallen spaanders. Zeg maar gerust dat er flink geknoeid is op deze tafel. Omdat hij van hout is, zitten er dus ondertussen best veel vlekken op. Niet dat ik daar een heel groot probleem mee heb, maar toch hebben we besloten de tafel een opknapbeurt te geven.

Doorzichtig Tafelzeil

Ik heb een tijdje nagedacht over mijn eettafel. Ik vind natuurlijk hout nu eenmaal mooier dan een gelakte tafel of eentje van wit kunststof – al is het laatste is namelijk wel handig als blogger om foto’s op te maken. Na was speuren op internet, las ik opeens iets over een doorzichtige tafelbeschermer. Dit is pvc zeil wat je precies op maat kunt bestellen. Het zeil kan wel 2 meter breed zijn, rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Het past dus perfect op elke tafel. Daarbij kun je kiezen uit verschillende diktes van 2mm en 3mm. Wil je geen enkel risico nemen, dan is er ook een extra dikke tafelbeschermer van maar liefst 5mm dik!

Kindvriendelijke tafel

Het leuke van een doorzichtig Tafelzeil is dat je er heel veel leuke dingen mee kan doen. Omdat het doorzichtig is, kun je er van alles onder leggen. Zo kun je je tafel helemaal in stijl van het seizoen kunt aankleden. Afgelopen woensdag was het een echte regenachtige middag en heb ik een oude, grote XL-kleurplaat onder het zeil gelegd. Zo konden ze lekker kleuren en hoefden we hem nu eens niet op te ruimen om te eten. Het tafelzeil beschermde zo de kleurplaat tegen de stroop en poedersuiker van de pannenkoeken. Na afloop een nat doekje erover en schoon is de tafel weer.

Dit jaar hebben we de verjaardagen van de meiden buiten de deur gevierd. Het ene feestje was in het thema van zeemeerminnen en de andere met eenhoorns. Om de feestvreugde thuis ook nog even aan te houden, hebben we de mooie slingers onder het doorzichtige tafelzeil gelegd.

Als ondergrond heb ik daarvoor een papieren tafelkleed neergelegd. Deze zijn natuurlijk ook in alle kleuren te vinden. Mooi geel voor met Pasen, rood voor met Kerst en Sinterklaas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs heb ik nu ook wit papier gekocht, zodat ik toch mijn witte tafel heb voor als ik foto’s wil maken voor mijn blog 😉

Bestel nu met korting

Zou jij ook wel zo’n doorzichtig tafelbeschermer kunnen gebruiken voor op je tafel? Dan mag ik je nu een kortingscode aanbieden. Gebruik bij het bestellen in shop de code “mama19” en krijg t/m 31 juli 10% korting. Klik snel hier om je bestelling op te starten.

Samenwerking
Spread the love

One thought on “Review | Kindervriendelijke houten tafel met Doorzichtig Tafelzeil

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.