Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Het is nog 85 dagen tot kerst. En bij kerst horen tradities. Eén van onze tradities is om voor de drukke feestdagen even tijd te maken voor ons gezin alleen. Dit doen we nu al een paar jaar met een bezoekje aan Disney On Ice. Ook dit jaar zal het Magisch IJsfestival weer te zien zijn van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Wil jij ook graag deze show bezoeken, doe dan mee aan de winactie en maak kans op 4 Zilveren tickets!

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disneykoninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin.

Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Praktische informatie

Data: van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Tickets:
– Rotterdam: vanaf € 16,50, Family Packs vanaf €71
– Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf €80
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Winactie Disney On Ice is gesloten

Een andere traditie is dat ik 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival mag weggeven. Deze zijn voor de show in Utrecht op vrijdag 27 december om 19.30 uur. Wil jij hier graag naar toe met jouw gezin, doe dan mee aan de winactie.

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Wil je meer kans maken op deze kaartjes? Ga dan snel naar de volgende blogs, want de winactie vind je daar ook!

Spread the love

168 thoughts on “Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

 • Ik doe mee, die show lijkt me magisch voor mijn kleuter!
  Wij hebben geen vaste kersttradities, denk ik. Ik vulde altijd een adventskalender met gezellige activiteiten (maar dit jaar kocht ik er een van Lego) en we gaan altijd een keer eten met opa en oma.

 • Kersttraditie bij ons is dat de kids hij eigen super kitscherige boom mogen optuigen, die staat dan in de achterkamer en is echt helemaal hun domein. Ik maak heel graag kans op deze tickets, wat een feestje als je naar zo’n show mag!

 • Ingrid Hopster says:

  Mijn zoon en ik maken al sinds hij 2 jaar oud is elk jaar samen een kerstraamschildering, hij vraagt nu al wanneer we er aan beginnen.

 • elisabeth maria martina says:

  wat een geweldig gebaar verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Wow dit lijkt me echt super gaaf.
  Wii vieren kerst met mijn familie altijd op kerstavond. Lekker eten koken voor ons en de kinderen. Cadeautjes een paar voor de kids en voor de volwassenen doen we lootjes trekken. Mijn vader en ik maken altijd gedichten voor iedereen. Dat zorgt altijd voor gelach 🙂 heerlijk kijk er nu al naar uit

 • Wat zou dit gaaf zijn voor mijn zoon en nichtje! Wij gaan eerste kerstdag naar de kerk en aarna door naar mijn (schoon)ouders. Daar blijven we slapen en dan rijden we de volgende dag door naar de andere ouders. Het wisselt waar we welke dag zijn. Bij mijn schoonouders gaan wij altijd gourmetten.

 • Jill Carnegie says:

  Onze jaarlijkse kersttraditie zijn er meerdere. Met zn 3 tjes all you need is love kijken op kerstavond met warme chocomelk en wat lekkers onder een deken en dan de rest van de kerst met zn 3 bij opa en oma veel zingen en standaard een jaarlijkse foto van mijn meisjes, mijn ouders en mezelf ❤️ Al met al top kerst

  • Wat super leuk zeg!
   Ik zou heel graag met mijn man en onze 2 kindjes naar Disney on ice willen gaan.
   Onze kerstraditie is toch wel met de familie van mijn man bij elkaar komen en dat de kindjes dan een show oefenen en dit uit gaan voren voor ons. De meest leuke en grappige stukjes komen dan tevoorschijn.
   Echt leuk en gezellig!

 • Daan moerland says:

  Wat gaaf !Mn meisje zou dit maar al te GEWELDIG vinden ?☺️ ze is net een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed. Haar favorieten op schaatsen zien zou ze echt magisch vinden ??☺️
  Dit jaar vieren we kerst als eerst met ons gezin compleet dus de familie komt lekker hier gourmetten ☺️

 • Wilitha van berlo says:

  Ja een leuke kerstfilm . Vorig jaar was Mickey kerstverhalen favoriet . En op kerstavond worstenbroodjes eten . Hoe mooi zou het zijn dat Disney tot leven komt . Onze meiden zijn hier wel voor in

 • Wij hebben vorig jaar besloten om vanaf dit jaar, Kerst alleen met ons eigen gezinnetje te gaan vieren. Gewoon lekker tijd voor elkaar en geen verplichtingen meer bij de families. De traditie staat dus nog eigenlijk in de kinderschoenen!

 • Wauww Disney on ice is magisch en hoort bij de winter/kerst tijd! Wij houden van alles wat met deze bijzondere tijd te maken heeft.
  Sneeuw, warme chocolade en kerst muziekjes!
  Wij vinden het de mooiste tijd van het jaar?

 • Zo das een leuke winactie…
  Op kerstavond dekken we de tafel altijd lekker chique voor eerste kerstdag waar we dan ook netjes aan tafel gaan zitten, hoe klein ook de Kids waren ieder een gerecht op tafel zet, en we dan van de kinderen volgens de etiquetten mogen eten al is dat meestal een lachsenario… Op tweede kerstdag doen we het tegenovergestelde dan houden we kliekjes, Pyjama, spelletjes/filmdag met allerlei lekkerd hapjes op tafel.

 • Wat een toffe actie! Ik zou er wel heen willen. Onze kersttraditie als gezin is om onze familie in Kameroen te bellen op speaker. Dan hebben we wel 20 mensen aan de telefoon. Voelt elke keer weer bijzonder om familie zo ver weg te spreken.

 • Sharon Okken says:

  Wauw dit lijkt me fantastisch. Vorig jaar alleen met mijn man geweest onder het mom van samen een uitje doen en quality time. Man wat had ik een spijt dat de Kids niet mee waren! Heb gehuild! Ik wil heel graag dit jaar met onze kids dus heen. Zoontje van 5 en dochtertje van 2,5. Helaas vind mijn man het te duur..
  Onze kerstraditie is thuis heerlijk ontbijten, enkele pakjes onder de boom, en smiddags en savonds bij mijn ouders op visite. Lekker eten, kletsen en spelletjes doen

 • Jainy Ripzaad says:

  Oooo wat ontzettend gaaf! Ik doe heel graag mee om deze kaartjes voor Disney on ICE te winnen! Nog nooit geweest maar het lijkt ons TOP zon hier onze kersttraditie van te maken ? mijn meiden can 6 en 3 en ik zijn echte Disney lovers, dus dit kan alleen maar mooi zijn. Nu is onze traditie: een kerstdag met mijn familie en een kerstdag met de familie van mijn man! Ook gezellig hoor! Oeeee ik ga duimen, alles likes en delen voor extra kansjes ???

 • Wat een supergave winactie zeg. Nog nooit geweest, zou er graag een keer heengaan.
  Onze Kersttraditie is 1 dag naar mijn ouders en 1 dag thuis. Mijn schoonouders hebben 25 jaar in Spanje gewoond, dus af en toe gingen we in de Kerstvakantie naar Spanje toe, waar mijn schoonmoeder standaard 1e Kerstdag konijn voorbereidde. En op Kerstavond diner en de cadeautjes.

 • Chantal den Haan says:

  Oh wow wat een waanzinnig leuke winactie voor mijn kinderen en stiekem ook voor mijzelf en man hoor.? We blijven ons ook kind voelen hierbij! ? Durf te dromen… ?
  Onze favoriete bezigheid en inmiddels traditie met de kerstdagen is toch wel de 2e kerstdag waarbij alles mag en niks moet samen met vrienden en juist niet de familie ?

 • onze kersttraditie is dat wij op kerstavond alle matrassen beneden leggen en dan met zijn allen kerstfilms kijken en beneden slapen, dat deed ik vroeger ook met mijn ouders en dat vond ik altijd zo leuk dat ik de traditie voort heb gezet.
  de kids vinden het geweldig!!

 • Wendy van Zetten says:

  Wow dit zou echt zo welkom zijn voor mijn lieve nichtjes ze zijn dol op Disney en nog nooit naar Disney on Ice geweest. Utrecht is ook lekker dichtbij. Dus hopelijk maak je ons heel blij. Onze traditie is gewoon gezellig samen komen en lekker eten met heel het gezin. Helaas is onze stiefvader en hun opa dit jaar komen te overlijden dus we zullen hem wel missen dit jaar een leuk uitje naar disney on ice zal ons goed doen ?

 • Kerst is voor ons samen zijn met ons gezin. Kerstboom versierd met de kinderen, filmpje aan en niks moet, spelletjes spelen, eten wanneer we zin hebben. Genieten met ons gezinnetje.
  En de andere kerstdag gaan we altijd bij familie eten.
  Wij zouden heel graag een keer naar Disney on ice gaan, zijn we nog noiit geweest. Dit zou een enorme verrassing ook zijn voor de kinderen.

 • Rosemary van Duinen says:

  Leuk..ik loot graag mee,wij vieren al jaren kerst met 15 man bij ons thuis, en geven elkaar kadootjes..lekker eten hoort erbij..wie wil doet spelletjes of we kletsen gezellig ..heel gewoon maar superknus met de familie die steeds groter wordt met de nwe aanhang.

 • Mirjam Hellingman says:

  Mijn drie kinderen ??? zullen het geweldig leuk vinden om naar het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival ❄️⛸te mogen gaan! Onze kersttraditie is samen met familie gourmetten en sjoelen. Altijd gezellig.

 • Claudia van Heck says:

  Wat geweldig om kans te mogen maken op dit magische en onvergetelijke uitje!! Daar zou ik onze meiden maar wat graag mee willen verblijden 🙂 !! Onze kersttraditie is dat ik kook voor de familie op Eerste Kerstdag. Iets wat ik goed kan voorbereiden natuurlijk, en wat ik voor veel mensen kan maken, en iets verrassends, ik maak mensen graag blij met een lekkere maaltijd – met kerst doe ik heel graag nog wat extra mijn best ;-). Op Tweede Kerstdag gourmetten we met ons gezin, met allerlei lekker gerechten erbij, en vlees van een lokale boerderij – heerlijk is dat! Zulke speciale dagen… Ik kijk er nu al naar uit! Maar hoe heerlijk zou het zijn als we deze super volle en super gezellige dagen zo feestelijk zouden mogen afsluiten?! Wauw!!! Ik waag héél graag een kansje!!

 • Cindy Tsamir says:

  Wij zouden zooo graag gaan, maar valt helaas niet b binnen het budget dit jaar.. Dus ik doe graag mee! Onze kerst traditie is met het hele gezin een grote kerst Lego in elkaar zetten, daar kijken we elk jaar weer naar uit.

 • Wat super leuk zou het zijn om zo mooie en leuke ijsshow van Disney eens in het echt mee te kunnen maken. Ik doe er super graag voor mee.
  Onze kerst traditie is dat we een kerstdag met broer en zussen gezamelijk vieren en dat elk jaar bij een ander doen. Die verzorgt dan de dag van een hapje en drankje en het heerlijke en gezellige kerstdiner. En onder de kerstboom leggen wij samen nog prachtige aangeklede cadeautjes!!

 • Henk Meinderts says:

  Ondanks dat we maar 30 km bij elkaar vandaan wonen zien mijn broer en ik elkaar maar 1 keer per jaar en dat is 2e kerstdag als de hele familie bij hem thuis aan het traditionele kerst diner gaat en dat is toch elk jaar weer geweldig hahahaha

 • Esmeralda Groenland says:

  Onze traditie is derde kerstdag eten met vrienden nadat de andere dagen met familie zijn doorgebracht. Lijkt me super leuk om de kaartjes te winnen.

 • Natasja keuter says:

  Doe super graag mee voor onze dochtertje Aaliyah.. sinds de komst v haar baby zusje ..ben ik schuldig aan het 75% minder aandacht geven.. en dit is echt DE droom van Aaliyah

 • Sonja Hubregtse says:

  Tsja…onze traditie met Kerst is heel origineel 😉 Eten bij de opa’s en oma’s. Reuze gezellig, echt waar… Maar of je nu met dit antwoord deze geweldige prijs gaat winnen voor de kids?! Haha….

 • Rita de Jongh says:

  Doe graag mee voor mijn kleinkids !! Samen met de kinderen en kleinkinderen bij elkaar. Iedereen maakt een gerecht zodat er een feestelijk diner ontstaat. Cadeautjes voor de kinderen liggen vaak al een week van te voren onder de kerstboom om de spanning alvast iets op te voeren. Degene die 1 of 6 gooit met de dobbelsteen mag een cadeautje pakken maar niet voor zich zelf. Hoop dat ik nog lang mag genieten van al het moois en liefs om me heen.

 • Kersttraditie met t gezin de boom optuigen en versieren op kerstochtend met zn allen aan de ontbijttafel, kadootjes onder de boom en tijdens het ontbijt momenten voor het openen van de kadootjes,
  En s middags met zn allen home alone kijken …

 • Kim de Weerd says:

  Jaaaaaa wij willen hier heel erg graag naartoe ???
  Onze kersttraditie is altijd jaar na jaar bij ons thuis op kerstavond met de gehele familie en aanhang lekker gourmetten en rond de boom zitten voor de cadeautjes. Dus wij gaan heel hard duimen. De pagina`s volgde we al dus helemaal top ???????????

 • Ingrid langstraat says:

  Wat gaaf, dit zullen ze geweldig vinden!
  Onze traditie is gourmetten en dan spelletjes doen met elkaar, blijft toch simpelweg favoriet elk jaar. Natuurlijk iedereen een mooi bord en servet, en een sterrenregen aan als het eten op tafel wordt gezet:-)

 • Lynn Brekelmans says:

  Ik zou heel erg graag naar Disney on Ice gaan! ❤ Onze kersttraditie is s’ochtends heerlijk uitgebreid ontbijten en s’avonds gezellig met de familie uit eten gaan.

 • Onze traditie is om voordat alle familie festiviteiten beginnen, gezellig te eten met vrienden in lekker kitscherige kerstoutfits. Ik doe heel graag aan de actie mee!

 • Diny Frijters says:

  Ik doe heel graag mee. Onder kersttraditie als gezin is sowieso lekker eten met het hele gezin en daarnaast ook cadeautjes onder de boom.

 • Wij hebben eigenlijk geen echte tradities maar vieren de kerstdagen wel met familie en eten lekker met elkaar en genieten bovenal van het samenzijn. We proberen er 1 van de dagen wel lekker opuit te gaan. Zo hebben we de afgelopen jaren een winterwandeling gedaan, zijn we een keer naar het openluchtmuseum geweest, naar het spoorwegmuseum en vorig jaar mocht Jara met oma mee naar de Notenkraker.

 • Kimberley van Ravenswaaij says:

  Super leuk! Van kleins af aan ben ik op Kerstavond bij mijn ouders, eerst met mijn zussen en toen met mijn vriend en nu ook onze kinderen. Altijd een heerlijke avond met extra lekkere dingen, een warm dekentje en spelletjes :).
  Ik zou het geweldig vinden om de Kerst op een geweldige manier af te sluiten met de kinderen en dat kan niet beter dan met Disney?

 • Michelle de Bloeme says:

  Ik doe graag mee! Wij doen graag met of rondom kerst iets leuks met het gezin, omdat de oudste met kerst geboren is. Vorig jaar kerstcircus in Ahoy, maar dit lijkt ons helemaal top met onze 3 meiden!

 • Lisanne Bons says:

  Ieder jaar mogen de kinderen een nieuwe kerstbal uitzoeken voor de kerstboom. Je ziet bij ons duidelijk wat de kinderen bezig hield. Zo hebben wij een hoop roze en prinsessen, beestjes kerstminions. Een andere en veel mindere traditie is dat we als gezin nooit compleet zijn. 1 dag vieren we met mijn vriends familie. Daar is mijn dochter nooit bij want dan is zij bij haar vader. En de dag dat we bij mijn ouders en oma zijn dan zijn mijn vriends kinderen bij hun moeder. Dus een uitstapje naar Disney on Ice zou voor ons gezin super zijn.

 • Whoehoeeeeeeee..!! ?? Wat supergaaf zeg mama’s liefste <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! Onze favoriet is natuurlijk gewoon mickey! 😀 Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen Uiteraard volg ik jullie ook op instagram (nhellmig)

 • Marit Bouwman says:

  Onze traditie is gewoon heerlijk genieten met de hele familie van de Quality Time, de versiering, de sfeer en het eten om daarna heerlijk op de bank te ploffen om uit te buiken met een mooie kerstfilm

 • Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op tickets voor Disney on Ice, supergaaf <3 Hopelijk mag ik de kids onwijs verrassen.. ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! kom maar op!!! Onze kersttraditie is heeeeeeeel veel familiebezoekjes (we hebben beide gescheiden ouders) dus 4 adressen… vreselijk! Hopelijk dit jaar lekker met het gezin weg!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Sharon de Ridder says:

  Dit zou een leuk uitje in de kerstvakantie zijn!

  Onze eigen kerst-traditie: met mijn gezin krijgen we pyjama’s voor de kerst. Deze trekken we op een van de kerstdagen lekker einde middag aan, zetten de hele tafel vol met hapjes (iedereen mag aangeven wat hij/zij lekker vindt) en kijken dan een heerlijke familiefilm <3

 • Sanela Witte says:

  Geweldige actie, wat zou dit een magische kerst worden als we hierheen mogen gaan met onze kindjes van 1,5-4 en 7 🙂 Wij hebben de traditie samen de boom opzetten, op 1 van de kerstdagen in de ochtend de cadeautjes met kerstliedjes op cd uitpakken en verder een echt gezinsdag te hebben. En op de andere kerstdag gaan we met de familie gezamenlijk uit eten, geen gedoe met wie wat koopt en het opruimen erna. Voor iedereen dan toch een ontspannen avond en wel mooi samen zijn 🙂

 • Anneleen De Visscher says:

  Wij zijn vorig jaar naar Plopsaland gegaan. Het was er toen zo leeg dat we besloten dit jaar opnieuw te gaan. Misschien toch kleine traditie in wording misschien.

 • Wat zou dit tof zijn als uitje met het gezin. Wij doen van uit huis al kerstavond lekker eten kadotjes en veel gezelligheid en dat is ook gebleven bij het uit huis gaan en doen we nog steeds en 2de kerstdag is meestal brunch time met vrienden?

 • Susanne van de Ven says:

  Onze kersttraditie bestaat uit bijna een volle week kerst. Dit komt door gescheiden overgrootouders EN gescheiden ouders. Begrijp me niet verkeerd, ik vind kerst altijd erg gezellig, maar veel is het altijd wel. We willen altijd iedereen een kerst wensen met de kinderen dus we rijden bijna heel Nederland door om iedereen tevreden te stellen. Al sinds de kinderen klein waren wilden we graag naar Disney On Ice , helaas laat onze financiële situatie dit niet toe , maar hoe leuk zou het zijn om onze kinderen te kunnen verrassen met dit onwijs leuke spektakel ?

 • Riggie van lochem says:

  Super leuke actie zeg. Onze kersttraditie is een beetje lastig aangezien mama of moet werken met kerst of met oud en nieuw. Vaak kies ik voor kerst en dan dagdiensten zodat we in de middag en avond langs kunnen gaan bij opa en oma. Gezellig met de hele familie aan een diner. En wat kleine cadeautjes!! Zo gezellig ondanks het werken. Zo een uitje naar Disney on ice zou geweldig zijn.

 • Eigenlijk is het meer kerstavondtraditie 😉 met zijn allen incl. oma met de tissue’s bij de hand kijken naar “All you need is love”… zucht… blijft een heerlijk begin van de kerstdagen!

 • Jolijn kools says:

  Oh woow wat zou dat een droom zijn die uitkomst zeg !!! Ik doe dolgraag mee …. We liken en volgen je ook op instagram en facebook 😉 We hadden als kersttraditie met zijn 4tjes de kerstboom optuigen en vonden dit altijd al super knus ! En een lekker kerst ontbijtje deden we altijd als gezin in 1 van de kerstdagen. Meer kersttradities zaten er nog niet in voor ons aangezien ik in de gehandicaptenzorg werk en dus alle kerstdagen gewoon moest werken en dat dan nog moest combineren met kerst vieren bij moeder/ schoonmoeder/ oma etc… Kerst was voor mij altijd HECTISCHHHHHH hahah maar dit jaar voor het eerst word het makkelijker aangezien ik nu op dagbesteding werk in de gehandicaptenzorg en dus voortaan met de feestdagen vrij ben. Oh zou DISNEY ON ICE onze nieuwe kersttraditie kunnen worden misschien?

 • Onze kersttraditie is elk jaar een nieuw kerstornament kopen voor de boom. Daarnaast gourmetten we elk jaar, kijken we films en gaan we lekker wandelen.

 • Tanja Kuijer says:

  Wauw wat een magische winactie Olivette! Wat zou het geweldig zijn als ik mijn 3 kids mag verrassen met kaarten voor de magische Disney on Ice show op 27 december! Er zou een droom uitkomen als wij bij deze magische show aanwezig mogen zijn. Mijn 3 kinderen zouden dol gelukkig zijn als ze al hun Disney helden live mogen bewonderen op het ijs tijdens deze spectaculaire show!.

  De kersttraditie van ons gezin is: Ieder jaar met de hele familie (opa’s Oma’s, broers zussen en aangang) een boswandeling maken op eerste kerstdag. Om daarna heerlijk bij de openhaard op te warmen en daarna lekker met zijn allen gourmetten! Deze traditie hebben wij als familie al jaren!/

  Dank voor deze leuke kans! ik heb alle stappen om kans te maken met plezier ondernomen, nu maar duimen en hopen dat de kaarten heeeeeeeeel misschien wel naar ons toe mogen komen :D! De kans is klein, maar de wens is groot.

 • Wij hebben met kerst geen vaste traditie, omdat wij het hele jaar als gezin en met de familie al leuke dingen doen. Daar is Kerst niet voor nodig natuurlijk! Wel houden we van gezellig tafelen en samenzijn tijdens Kerst.. met elkaar genieten is het allerbelangrijkste.

 • Dit is gaaf. nog nooit geweest maar daarvoor reizen we graag naar het noorden. de kids zijn oud genoeg (8 en 6) om wat langer op te blijven). en een beetje voorpret voor onze eerste Disneyland parijs reis in 2020. onze kersttraditie is (sinds we kinderen hebben): op eerste kerstdag komen mijn ouders, mijn schoonouders en mijn schoonzus met aanhang de middag en (vroege) avond bij ons en wij zorgen voor een buffet. ideaal dat we iedereen in 1 keer zien en dat wij daardoor tweede kerstdag vrij hebben om te gaan schaatsen!

 • Wowww, Wat super gaaf. Natuurlijk wil ik heel graag meedoen in de loting. Het zou echt helemaal top zijn als we uitgekozen worden, zijn grote Disney fans en houden wel van leuke uitjes.

 • tamara de Vries says:

  Wow met kerst avond gaan wij met de kids allemaal kleine lekkere hapjes maken omdat de andere twee dagen bij opa’s en oma’s gevierd worden.. gezellig een leuke kerstfilm en dan kadootjes tijd. Hier drie kids die door hun tante verknocht zijn aan disney. Door omstandigheden niet veel kunnen doen de laatste jaren maar dit is een mooie afsluiting van het jaar

 • Ik ga dit jaar nieuwe tradities maken in ons nieuwe huis!
  Ik denk dat we vanaf nu ieder jaar zoieso een mega kerstboom in huis zetten want dat kon in ons oude kleine huisje niet. Kan nu al niet wachten om de kerstboom op te zetten !

 • Veel chocolade melk drinken, en hopelijk naar dit leuke ice festijn! lijkt me super vet om eens mee te maken. Vroeger ooit eens bij belle en het beest geweest bij disney on ice en kan me herinneren hoe fantastisch ik dit vond.

 • Onze Kersttraditie is: Eerst een gezellige Kerstbrunch met de kinderen en kleinkinderen en daarna pakjes uitpakken die onder de Kerstboom liggen voor de kleinkinderen. Is altijd erg gezellig, doen we als het mogelijk is elk jaar. Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor de kaartjes.

 • Diliana Sprenger says:

  Wij hebben (nog) geen vaste kersttraditie. Elk jaar wordt wel de boom opgezet en het huis versierd en uiteraard heerlijk gegeten en samen zijn met familie. Dit jaar zou een uitje naar disney-on-ice helemaal top zijn met onze kleine meid.

 • Sharon v Bregt says:

  Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee! Onze kersttraditie is dat we gaan gourmetten met onze familie aan mijn moeders kant dus neefjes nichtjes ooms en tantes en steeds meer kinderen komen er elk jaar bij. Helemaal gezellig. ’s ochtends hebben we met het gezin heerlijk kerstontbijt met cadeautjes. En ik ga met mijn meiden een halve dag in de make-over. Allemaal onze haren krullen, make-up en nagellak en dan op naar het feest!

 • Bij ons gaan we altijd de eerste kerstdag naar mijn ouders en de tweede kerstdag naar de schoonfamilie. Beide keren komt dan de hele familie bij elkaar en dat is erg gezellig. En daarnaast doen we ook nog cadeautjes (het liefst met rijmen).

 • Loïs Xelina says:

  Hahahaha wat een leuke vraag! Onze kersttraditie?

  1 december (ja, 1 december haha) zetten wij onze boom al op. En ieder jaar maken we een foute kersttruigezinsfoto. Zo starten wij december.

  Maar de echte tradities zijn niet zo spectaculair helaas hahaha!!

  1e kerstdag eten wij met mijn kant van de familie en 2e kerstdag met mijn schoonfamilie.

  Maar weet je, eigenlijk is het prima zo. Want met deze traditie ben ik wel dankbaar. Dankbaar dat ik beide ouders heb. Dankbaar dat we dit kunnen doen.

  Dus eigenlijk moeten we het “vanzelfsprekende” koesteren. Maar als ik na de kerst de maand december kan afsluiten met Disney on ice……DAN ZEG IK “JIEHAAAAAA, IK DOE GRAAG MEEEEEEE”!!!!

 • wat een gave actie, wij doen ook heel graag mee!
  elk jaar nemen mijn ouders de hele familie mee naar een dierentuin. De traditie is dan dat iedereen in een ‘foute’ kersttrui komt. En zelfs de pubers in de familie doen nog mee aan deze traditie

 • De kersttraditie van mijn gezin is: in de ochtend samen een kerstontbijt — naar het strand om te wandelen — kaasfondue + kerstliedjes meezingen — home alone kijken!

 • jan willem says:

  deze vader waagt zeker een kans. Door mijn ploegendienst zie ik mijn dochters en vrouw regelmatig niet. In december moet ik heel veel overwerken en in het weekend extra werken. In december is mijn vrouw en dochter ook jarig. Wat zou onze dochter het een super gaaf vroeg verjaardagscadeau vinden. Ze is 28 december jarig en een verlaat cadeau voor mijn vrouw 20-12. De meiden zouden dolgraag sven, olaf, vaiana en rapunzel op de schaatsen willen zien. Natuurlijk ook alle andere disney figuren. groetjes jan willem

 • Vooral gebruikelijke tradities, zoals een kerstboom, kerkdienst, eten met familie en kleine cadeautjes. Vooral ook waardering uitspreken voor wat we hebben. En vooral dat laatste niet altijd makkelijk. Zou mooi zijn als gezin kerst af te mogen sluiten met Disney

 • Onze kersttradities: We hebben voor de helft oma en opa in Duitsland en hier wordt kerst heel groot geschreven. Rond 16.00h gaan de keinkinderen naar de slaapkamer en dan komt het Christkind om de kados te brengen onder de boom. Vroeger gingen we dan naar de kerk (of bleef er iemand achter om de versieringen te beeindigen). Dan wordt gezongen of gelezen en mogen we de kado’s open. (Ieder jaar denken we dat we eerst willen eten maar dat wordt toch eerst kado’s). Een glas champagne/kinderchampagne hoort hier ook bij. Eten doen we nu iets makkelijker: Minder stress in de keuken en meer “samen”. Na het eten spelen we een spelletje of gaan sommige familieleden naar de middernachtsmis. Heerlijk deze traditie. Na Duitsland gaan we door met vieren met de schoonfamilie en dat kan in het Zuiden zijn of bij ons in de buurt. Heerlijk lekker eten is hier onderdeel van.

 • Super gaaf, elk jaar zie ik het voorbij komen maar nog nooit geweest. onze eigen kersttraditie begint al met het opzetten van de boom, elk jaar weten de jongens precies wie de piek er op mag zetten. Op kerstavond is het altijd gourmetten en eerste kerstdag denken we altijd terug aan onze eerste kerst met onze oudste, hij was toen een week oud en werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Die kerst leip even heel anders en elkaar ben ik blij dat we allemaal bij elkaar zijn en samen kerst kunnen vieren. Als gezin en familie.

 • ik doe graag mee aan deze actie. Onze kersttraditie met het gezin is genieten met de kerstboom in de woning en daarnaast heerlijk met zijn allen tafelen.

 • Wij doe graag mee aan deze actie.

  Op 1e kerstdag doen we leuke gezellige dingen met het gezin, samen koken, samen eten. 2e kerstdag gaan we op bezoek bij beide ouders / opa’s en oma’s. In de periode tussen kerst en oud&nieuw gaan we altijd leuke dingen doen. Uitstapjes naar kerstmarkten of andere winterse activiteiten en eens in de 2-3 jaar maken we in deze periode een stedentrip.

 • Ik doe graag mee en wijk graag af van onze kersttraditie.
  Wij doen kadootjes onder de boom op kerstavond in combinatie met gourmetten met de kids en aanhang. 1e kerstdag altijd uitgebreid ontbijt/brunch. Daarna gaan de 2 dochters naar hun schoonfamilie om daar verder kerst te vieren en ben ik samen met mijn vrouw heerlijk alleen de rest van de dagen.

 • gerrie florissen says:

  Deze oma waagt een kans om haar twee kleindochters te verrassen. Die twee meiden zouden een gat in de lucht springen van blijdschap als hun oma zou winnen. De oudste is 28 december jarig. Dat zou nog eens een super verrassing zijn. De meiden zijn dol op Anna en Elsa. Wat zouden ze het gaaf vinden om alle Disney figuren op schaatsen te zien

 • Angelique andreoli says:

  onze kersttraditie is s’ochtend gezellig samen ontbijten dan spelletje spelen en in de middag een kerstfilm kijken en daarna heerlijk met zn allen eten maar dan wel 1 dag vegetarisch

 • chris de haas says:

  onze kersttraditie is lekker samen met het gezin 1 ..of meerdere kerstfilms kijken en daarna kadootjes uitpakken( met de dobbelsteen erbij) en lekker uitgebreid samen koken en eten .

 • magda van voorst says:

  onze kersttraditie is afhankelijk van het werk van mijn man.
  We proberen in ieder geval 1e kerstdag gezellig als gezin te ontbijten en dan later op de dag te dineren met opa en oma.
  2e kerstdag gaan we ons meestal uitleven bij het openluchtmuseum in Arhem

 • Ik wacht altijd met versieren tot de kinderen thuis komen uit school en dan samen de woonkamer in de kerstsfeer brengen, verder is het veel (kerst)films kijken en 1e kerstdag zijn het natuurlijk de cadeautjes uitpakken doormiddel van een leuk dobbelspel.

  • Wij hebben eigenlijk geen vaste kersttradities, we kijken gewoon waar we zin in hebben en dat gaan we doen. Vinden we zelf wel zo relaxt ?

 • Het lijkt mij super om deze nieuwe traditie te gaan starten; Ik wil al heel lang met mijn meiden naar Disney On Ice en nu zijn ze oud genoeg

 • Simone Kerkhoven says:

  Ons kersttraditie is om samen met familie te gourmetten.
  Ik zou graag met mijn gezin naar Disney on Ice gaan. De kinderen zouden het fantastisch vinden.

 • Ik doe heel graag mee.
  Onze kersttraditie is 1e kerstdag heel uitgebreid koken, ieder jaar hebben we opa’s groentesoep vooraf.
  2e kerstdag is altijd afhaaldag bij de Chinees. Dan eten we met de hele familie chinees.
  Daarnaast hebben we natuurlijk beide dagen een kerstontbijt, gaan we familie langs, kijken we kerstfilms, luisteren we kerstliedjes en maken we een wandeling om alle kerstversiering in de buurt te bekijken 🙂

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe heel graag mee voor de kinderen.
  We eten met de hele familie met kerst bij mijn ouders.
  Mijn ouders zijn ook op 24 december getrouwd, dubbel feest.

  🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Onze kerst traditie is op eerste kerstdag naar familie en daar eten we worstenbroodjes. Tweede kerstdag maken we kleine hapjes en dat noemen we “lopend buffetje”… we spelen een spelletje, kijken tv en zijn gezellig samen?.

 • sonneke van den beemd vondenhoff says:

  onze kerst traditie is dat we elk jaar op kerstavond lekker gourmetten en daarna gezellig surprice doen met alle kinderen en kleinkinderen. en daarna sluiten we de avond(nacht af met een gezellig spelletjes , warme chocomel en liedjes zingen, bij het haardvuur.

 • De kerststal in het dorp bezoeken en daarna lekker uit eten gaan . Ook een bezoek aan een kerstcircus mag niet ontbreken.

  Graag waag ik een kansje om met de kids deze magische show te gaan bezoeken.

 • Christina Julietta says:

  Geweldige actie! Ik doe zeker mee. Een heel leuk uitje. Mijn kersttraditie is gezellig met mijn familie thuis zijn. Samen eten, cadeautjes uitpakken en een kerstfilm kijken.

 • Jessica Tan says:

  Sinds mijn scheiding hebben mijn kinderen en ik een nieuwe traditie met kerst. Samen met mijn zes prachtige kinderen maken we een vreugdesvuur in een grote vuurschaal als het begint te schemeren. Een magisch moment, waarin ik me ontzettend rijk en warm voel.Met z’n allen rondom het vuur bakken we zalige kerstbroodjes op een bamboestok, zingen en lachen we en drinken we warme chocolademelk. Eigenlijk is het samenzijn en beleven de mooiste moment,waar ik dankbaar voor ben. Niet alleen met kerst, maar elke dag. Disney on Ice brengt dezelfde magie om te delen met mijn kinderen.

 • Katja Hendriksen says:

  We kijken ALTIJD SOWIESO Home Alone met zn allen 🙂
  Na het diner mag de zelfgemaakte soesjestaart niet ontbreken en verder is het elk jaar een beetje anders. We zijn een samengesteld gezin, dus het lukt niet altijd om tradities erin te houden. Op oudejaarsdag gaan we wel altijd naar ons favoriete tentje om daar spareribs te eten 🙂

 • Naast de gebruikelijke tradities, zoal een kerstboom, een kersttuin met kerstbomen en slee met pinguïns gaan we op kerstavond naar het theater. De laatste jaren steeds naar een kerst optreden van de 3 je geweest. Echt leuk!

 • Wendy Steghuis says:

  Wauw, toen ik klein was ging ik ook altijd. Wat zou het leuk zijn om die magische beleving ook met mijn kids van 3 en 7 te beleven.
  De kersttradities beginnen altijd het weekend na sinterklaas. Met zijn allen naar intratuin en dan één (of twee?) nieuwe kerstballen uit laten zoeken door mijn zoon en dochter. Dan lekker wat drinken (warme chocomel) en dabn naar huis de kerstboom optuigen met steeds meer zelf uitgezochte kerstballen erin(zelfs nog ballen die mama heeft uitgezocht toen ze klein was). En natuurlijk mag de kerstmuziek niet ontbreken. Heel jammer dat deze traditie dit jaar niet helemaal kan doorgaan omdat we 18 december gaan verhuizen.

 • maaike beld says:

  Echt een kersttraditie hebben we niet (behalve het gourmetten dan, wat half Nederland doet, hahaha!), maar we maken heel graag een nieuwe kersttraditie als we mochten winnen!

 • Nicole Wanten says:

  Zou echt heel graag met de kleindochters gaan, lijkt me zo gaaf en ze zijn zo dol op Disney, zou het mooiste kerstcadeau zijn dat ze krijgen

 • Onze traditie is zo ie zo 1 van de kerstdagen gezellig gourmetten ? en voor de rest ligt het een beetje aan het weer ….lekker met de hond wandelen en/of spelletjes aan de achtertafel

 • Superleuke winactie. Daar wilde ik zelf als kind al dolgraag een keer heen dus wij doen graag mee. Onze kersttraditie is een beetje veranderd sinds de opas zijn overleden. Maar vanaf vorige kerst als nieuwe traditie om de kerst altijd met de omas te vieren. Dus wij gaan op beide kerstdagen lekker eten met ons gezinnetje en de omas.
  Jaydie onlangs geplaatst…Het Duinrell Fan Event 2019My Profile

 • Claudia W. says:

  Elk jaar kiezen de kinderen een eigen kerstbal uit bij een winkel. Elk jaar een mini-boompjes met lampjes op hun eigen kamer. Elke avond in de adventsperiode een eigen kerst-kaars aan bij het avondeten. Op kerstavond naar een kinderdienst in een kerk en op Eerste kerstdag voor allemaal een tijdschrift als pakje onder de boom. Dat zijn al best wat tradities bij elkaar! Zelf ben ik elk jaar weer blij als mijn kerstservies uit de kast mag!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Wat ontzettend leuk! Ik ben echt dol op de winterperiode en heb dan ook heel wat kersttradities. Op 1 december krijgt ieder gezinslid een adventkalender, de laatste jaren krijgen de kinderen er een met Lego of Playmobil en wij nemen er een met chocolaatjes.

  Als de goedheilig man weer vertrokken is gaan we met zijn allen op zoek naar de perfecte kerstboom. Het liefst zo groot mogelijk ook al wonen we met zijn vieren in een heel klein appartementje :). Die tuigen we dan met zijn vieren op, samen met kerstkransjes en warme chocolademelk.

  Mijn dochters neem ik allebei een keer apart mee naar de stad, want ze mogen dan een cadeautje voor elkaar kopen. Zo leuk om te zien hoe ze echt hun best doen om iets uit te zoeken voor de ander. Die cadeautjes komen dan onder de kerstboom te liggen.

  Op kerstavond kijken we met zijn allen een kerstfamiliefilm en pakken we de cadeautjes uit. Echt een heerlijk gezinsmomentje.

  Eerste kerstdag gaan we meestal naar de familie van mijn man en hebben we daar een uitgebreid kerstdiner.

  Tweede kerstdag is dan mijn familie. Tradities hier zijn een winterse wandeling maken en de sjoelbak wordt van zolder gehaald. ’s Avonds gaan we eigenlijk altijd gourmetten.

  Ook mag de traditionele gezinsfoto voor de kerstboom natuurlijk niet ontbreken.

 • John van den Booren says:

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n gezin mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb!! ? Olaf is onze favoriet omdat hij net zoals wij van warme knuffels houdt ?

 • We hebben geen kersttraditie. Wat vaak overeenkomt is dat ik graag bepaalde gerechten maak zoals Saoto soep. Misschien is dat wel onze traditie. Ik doe graag mee voor de kleine die binnenkort jarig is. Dat wordt zo een mooi cadeau in het vooruit zicht.

 • Eerste kerstdag is altijd bijn toer, aangezien hij jarig is. Tweede kerstdag meestal rustig thuis met het gezin. Kerstavond cadeautjes uitpakken die onder de kerstboom liggen.

 • Onze 2 dochters pas 2 & 4 jaar dus een echte eigen traditie hebben we nog niet. Maar zoals ik het voor me zie; met sinterklaas veel mooi speelgoed en onder de kerstboom praktische kados, om vervolgens de hele dag op de nieuwe sloffen rond te lopen, savonds hun mooie glitterjurkjes aan te trekken voor een gezellig diner, die oma elk jaar kookt ❤️. Gevolgd door een toch langs de mooist versierde huizen. Ik kijk er al naar uit en ben al druk aan het plannen!

 • Bij ons beginnen onze eigen kersttradities nu pas te ontstaan omdat we het nu ook een dag thuis vieren (met familie) in plaats van bij anderen thuis. Hoe leuk dat wij dan de planning mogen doen en het diner mogen bepalen (en bereiden)! Disney on Ice lijkt me een magische traditie voor derde kerstdag, dus ik zou ook graag beginnen met dat als nieuwe traditie 🙂

 • Het lijkt onze meisjes geweldig, om deze kaartjes kunnen winnen.
  Onze kersttraditie is een dag zonder vidite te plannen :-)) en dan met het gezin naar een leuk evenement te gaan, zoals winterefteling, kerstcircus of kerstkermis. Disney ons Ice hebben onze prinsesjes nog niet gezien, dit zullen ze fantastisch vinden

 • Onze kerstraditie is heerlijk burgelijk en afgezaagd, maar gaan altijd gourmetten met kerst. Daar genieten de kinderen zo ontzettend van, dat wij er ook blij van worden. We hebben ook een hele tijd musicals bezocht met kerst ipv cadeautjes kopen voor elkaar, dit is er een beetje bij ingeschoten toen er kinderen kwamen. Maar nu ze wat ouder worden is het wel erg leuk om dit weer op te pakken. Om te beginnen met Disney on Ice, vlak na de kerst….

 • Chantal Heeringa says:

  Wow wat een gave actie!!
  Dit zouden mn meisjes echt geweldig vinden?

  Onze kersttradities zijn eigenlijk gewoon de kerstdagen met familie vieren!
  Kerstavond is gourmetten met de vriendengroep. 1 dag kerst met de schoonfamilie: gewoon gezellig bij elkaar, kletsen en lekker eten. En 1 dag kerst met mijn familie: dit is inclusief cadeautjes onder de boom van de kerstman!
  1 groot feest voor de kindjes!❤

 • Onze kerst traditie is dat mijn dochter en ik op kerst avond samen gourmetten, eerste kerst lekker eten met mijn ouders en tweede kerst werk ik en gaat zij kerst vieren bij haar vader.
  Verder hebben we allebei onze eigen kerst boom en geven we elkaar cadeaus!

 • Wij hebben ‘kleine’ tradities zoals samen de boom opzetten en versieren, kerstmuziek luisteren, kaartjes maken voor opa en oma, naar een kerstdienst gaan en we proberen een kerstdag ook lekker samen (al dan niet met gasten) thuis te vieren (mét stoofpeertjes). Dat soort dingetjes. Klein, maar fijn!

 • Kerst….wat kan ik daar altijd van genieten… De eerste traditie is kerstliedjes aan, heerlijk hard en vals meezingen(all i want for christmas is youuuuuuuu) en de boom versieren samen met de kids. Verder kerstfilms kijken onder een dekentje, haard aan en lekker niets doen in de kerstvakantie. Altijd een bezoekje aan de mooi versierde Intratuin. Kerstavond samen koken en ‘chique’ dineren met de meiden in onze mooie kerstkleding…. en als laatst een cadeautje onder de boom. En zeker niet te vergeten….. All you need is love kijken ? haha
  En toch hebben we nog zeker een gaatje om naar Disney on ice te gaan hoor ?

 • Daniela da Silva says:

  Onze kersttraditie is dat we elk jaar op kerstavond met onze kindjes van 3 en 9 naar de levende kerststal gaan in Den Bosch en daar een kaarsje aansteken en een gebedje doen voor ons gezin en al onze geliefden.

 • Bregje van klaveren says:

  Wat een leuke actie! Na (drukke) feestdagen met gezellige verplichtingen zou dit een fijn uitje zijn met ons gezin! Mijn meiden zijn dol op ijs en Disney! Onze kersttraditie is op de foto met de kerstboom bij opa en oma en christmascrackers bij diner. Daar zitten altijd kroontjes in met wie ben ik en dit leidt tot hysterische taferelen! Opa is Madonna en onze jongste was hulk hogan?. Alvast fijne feestdagen….Wij kunnen niet wachten!

 • Chantal Wollaars-Donath says:

  Onze kerst traditie is lekker met het gezin in onze pyjama relaxen,lekker eten genieten van het samen zijn.
  Zou super leuk zijn als we keer buitenshuis met het gezin gaan genieten;)

 • Geweldige actie. We zijn nog nooit naar Disney on Ice geweest. Ons kersttraditie is appelflappen bakken, gourmetten met mijn familie en er gezellige feestdagen van te maken.

 • Ik zou dit super graag willen winnen voor mijn dochtertjes. De oudste is na lange tijd eindelijk klaar met allerlei testen en therapieën. Dus dat is een feestje waard! ??

 • Tingue van Diest says:

  Lijkt me heerlijk! Mijn kersttraditie heb ik van mijn moeder, die het weer van haar moeder heeft. Bij het kerstontbijt een servet gevouwen in een zakje op je bord met daarin; walnoten, een mandarijn en veel chocola.! Altijd leuk, graag houden we dit in ere. Als ik bij mijn ouders kom op kerst, zonder het ontbijt is er nog steeds voor iedereen het fantastische zakje!

 • elisabeth maria martina says:

  met kerst dan komt de hele familie bij elkaar, zelfs mijn moeder van 92 jaar, we genieten van lekkere hapjes, leuke kadootjes en vooral van elkaar

 • Ik doe graag mee met ons gezin. Mijn man is/was kok en dus altijd weg met kerst. Dit jaar zal voor het eerst in tijden zijn dat hij wel beide dagen thuis is. En ik kijk nu al uit naar helemaal niks doen. Gewoon met ons gezin.. pakjes onder de boom, lekker eten, kerstfilm kijken.

 • Leuk!! Ik doe graag mee!

  Onze traditie gaat dit jaar veranderen ben ik bang. We gingen altijd met heel de familie uit eten, georganiseerd door opa. Maar opa is afgelopen zomer overleden. Ik hoop dat we er net zo’n leuke traditie voor terug krijgen!

 • Amanda van den Berg says:

  Ik doe graag nee voor mijn zoon en zijn neefje en nichtje.De show is altijd fantastisch en natuurlijk maken wij graag kans op Zilver tickets! Onze tradities met kerst zijn er niet zoveel als groot gezin eten we met mijn ouders, kinderen en kleinkinderen en natuurlijk onze oude oma. Meestal eten we van alles en nog wat, van gourmet, pannenkoeken, patat …gewoon wat we lekker vinden met elkaar… en traditie met de kerst is dat er lammetjes worden geboren..dus altijd weer spannend!

 • Lola Monteban says:

  JAAA supervet ? Ben er zelf nog nooit geweest en hou dan nog zo van Disney omdat het altijd zo magisch is ✨ Mijn moeder is pas geleden gescheiden en hoop dat dit voor haar een afleiding is. Onze kerstraditie is dat ik al vanaf ik klein ben de piek op de boom mocht zetten en dat doe ik nu nogsteeds ???????

 • Wat een super gave winactie!! Bij ons thuis draait kerst vooral om de gezelligheid en liefde met elkaar en het heerlijke eten, maar toch hebben we één kersttraditie die wij al jaren doen. Namelijk een super leuk spel waarbij de tranen over je wangen rollen!!! Een iemand koopt van te voren een cadeau en pakt deze in (dit is elk jaar iemand anders), dan ga je met z’n allen rondom de tafel staan. Het pakje ligt bij iemand, máár voordat je begint met uitpakken moet je eerst kerstwanten en een kerstmuts opdoen, daarna mag je uitpakken met deze onhandige dingen ;). Terwijl je dat probeert gooit degene naast jou met de dobbelsteen net zo lang tot er 6 is gegooid. Dan moeten de wanten en muts af en worden doorgegeven zodat deze persoon verder kan met uitpakken. Je blijft net zo lang rouleren totdat het pakketje volledig is uitgepakt. Degene wie het laatste stukje plakband / papier eraf haalt heeft het cadeautje gewonnen. Echt een geweldig spel, fanatiek, grappig, leuk! Ik raad het iedereen aan 🙂

 • Francis Akerboom says:

  Wat een magische actie. Onze kersttraditie is uitgebreid ontbijten met kerstmuziek op de achtergrond. Daarna cadeautjes uitpakken. En 2 jaar geleden werd ik op 1e kerstdag ten huwelijk gevraagd, en vorig jaar zijn we in ondertrouw gegaan. Dus onze nieuwe traditie is toosten op onze liefde?
  Ik doe graag mee voor mijn gezin. Onze dochters zouden dit helemaal geweldig vinden om hier naar toe te mogen gaan. En dat het in de kerstvakantie is kan de andere grote disney fan papa ook gezellig mee. Ik ga hopen en duimen voor onze eigen prinses Rapunzel en prinses Vaiana

 • Nicole Wanten says:

  OOOOOOOOHHHHH……zo graag met mijn prinsesjes Angel Miley en Lexie, ze zijn helemaal verzot op Disneyprinsessen….ik zie hun gezichtjes al moest ik dat voor hen winnen…dus waag graag een kans

 • Sandy van der Kolk says:

  Onze kersttraditie is dat we met z’n allen de matrassen/luchtbedden en beddengoed naar beneden sleuren om een nacht onder de verlichte kerstboom gaan “ slapen”

 • Wij moesten na een brand vorig jaar alle kerstversiering nieuw kopen en gaan dus nieuwe tradities creëren in ons eigen huis. Sinterklaas vieren we bij mijn schoonouders en kerst bij mijn ouders waar we samen eten met mijn 4 broers en zussen, plus aanhang en 8 kleinkinderen aan een grote ronde tafel die mijn vader speciaal heeft gemaakt en nu al weer te klein is, haha!

 • Patricia Paling says:

  Wauw!!! ? Dat zou echt een magisch mooie belevenis zijn! ? Een wens zou uitkomen… ? Bij ons is het de traditie om gezellig met z’n 4tjes een kerstboom uit te zoeken en die ook met z’n allen te versieren, natuurlijk met een kerstmuziekje op de achtergrond en daarna lekkere warme chocolademelk met slagroom. Ook hebben de kids elk jaar een adventskalender! Met kerstavond kijken we “All you need is Love”! Met kerst zelf natuurlijk eerst de cadeautjes uitpakken. En kijken we ook altijd wel naar een kerst(teken)film.Verder gaan we heel traditioneel naar beide opa’s en oma’s! En in de kerstvakantie gaan we altijd schaatsen op de ijsbaan die hier dan een paar weken in onze woonplaats is, waar natuurlijk ook warme chocolademelk met slagroom bij hoort. En de verjaardag van onze dochter vieren we ook altijd aan het begin van de kerstvakantie. Op 22-12 wordt ze 8 jaar! Wat zou deze magische mooie belevenis bij Disney On Ice een bijzonder mooi verjaardagscadeau zijn… Het beste cadeau ooit! ??

 • Wow! Dit zouden wij wel eens mee willen maken! Onze kersttraditie is elke jaar een nieuwe zelfgemaakte adventkalender. Soms is ie supersimpel (door tijdsgebrek), soms mega creatief, maar altijd is het heerlijk om elke dag iets open te maken. Vaak zitten er briefjes in, met een lieve boodschap of opdracht erop en af en toe een klein cadeautje voor ons samen. En altijd is het een succes ☺️

 • Doe graag mee, lijkt me erg mooi om te zien. Onze traditie is als gezin een diner samen eten. Even echt tijd voor elkaar met lekker eten en de sfeer van de kerstboom en versiering.

 • Annabel de Ruiter says:

  Zo leuk! Vorig jaar voor het eerst geweest. Nu kijkt Liselotte hier zo naar uit! Zou leuk zijn als we haar hier mee mogen verrassen. Onze Kerst traditie begint met het aftellen naar kerst (favoriet de chocolade aftelkalender ?) . Daarna samen met het gezin de boom optuigen. De kerstdagen starten we met een kerstbrunch en s’middags vieren we het verder met familie. Een gezellige tijd!

 • Daniëlle Buurman says:

  Oh dit zou zo leuk zijn samen met onze kids❤️!!
  Kerstavond gaan we altijd gourmetten met elkaar, eerste kerstdag met de hele familie gezellig samen zijn. Maar na een paar heftige jaren zou het leuk zijn om dot met de kids te mogen doen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.