Filmtip| Shaun het Schaap; het ruimteschaap

Toen mijn meiden nog klein waren, keken we graag samen naar de avonturen van Shaun het schaap en zijn vriendjes. Vanaf 9 oktober is dit Engelse schaapje alweer voor de tweede keer te zien in bioscoop, met weer een heel bijzonder avontuur. Shaun het Schaap wordt namelijk een echt ruimteschaap. Als dat maar goed zal gaan? Zijn jullie ook fan van dit gekke schaapje, doe dan mee aan de winactie en maak kans op 4 vrijkaartjes voor deze film.

Shaun het Schaap; het ruimteschaap

Het verhaal

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 87 min
Kijkwijzer; alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Shaun het Schaap (Shaun the Sheep) is een Britse, geanimeerde stop-motion kinderserie. De bedenker en maker van deze serie, Nick Park, is vooral bekend geworden door zijn eerdere productie Wallace & Gromit. In deze serie maakt Shaun dan ook zijn eerste opwachting op de boerderij. De serie Shaun het Schaap won in 2008 met de aflevering Still Life een Internationale Emmy Award in de category “Children and Young People”. In totaal zijn er 150 afleveringen gemaakt verdeeld over 5 seizoenen. De Nederlandse versie van dit kinderprogramma was vanaf juni 2007 voor het eerst te zien op Nickelodeon. Later werd hij ook herhaald bij Zappelin. In 2015 verscheen de eerste langspeelfilm Shaun the Sheep.

Winactie Shaun het Schaap; het ruimteschaap is gesloten

Van de filmmaatschappij heb ik 4 kaartjes gekregen om te verloten. Heb jij zin om een middagje met het hele gezin naar de bioscoop te gaan, doe dan mee met deze winactie en geef antwoord op onderstaande vraag. De winnaar is

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Shaun het Schaap; het ruimteschaap film poster

Spread the love

62 thoughts on “Filmtip| Shaun het Schaap; het ruimteschaap

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.