De Knuffelpremière van Casper en Emma op Safari

Casper en EmmaDe vakantie is begonnen! Helaas hebben we in Nederland niet altijd zon tijdens de vakantie. Afgelopen zondag waren we uitgenodigd door MamaLiefde om naar de Knuffel première van Casper en Emma op Safari te gaan. Een van de leuke kinderfilms die deze vakantie in de bioscoop draaien. Voor de dagen dat de zon zich niet laat zien of gewoon als leuk uitje.

De knuffelpremière

De film ging zondag in première in Filmhallen in Amsterdam, Het was niet zomaar een premiere, maar met een heuse Knuffel première. Alle kinderen mochten kun knuffel meenemen, net als Casper en Emma. Zij gaan natuurlijk nergens heen zonder hun knuffels Welpje en Mevrouw Konijn.
Voordat de film begon vroeg Gallyon van Vessem (Bekend van Hart van Nederland en het Nederlands Knuffelboek) de kinderen in de zaal naar hun knuffels. Grote Zus mocht vertellen dat ze haar knuffel weer had terug gevonden. Alleen wist ze niet meer waar, maar ja, ze was het ook wel vaker kwijt… 🙂

De film

Casper en Emma gaan naar Afrika! De moeder van Emma helpt haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Natuurlijk gaan opa en de trouwe knuffels mevrouw Konijn en Welpje ook mee  Ze vinden het spannend, maar hebben ook veel zin om alle wilde dieren te ontmoeten. Al snel raken Casper en Emma bevriend met Ann’s dochter Tiri en haar knuffel Schildpad. Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo’s mama te vinden?

IMG_7172 IMG_7176

Wat vonden wij ervan

De meiden hebben er echt van genoten. Het verhaal is wel een beetje spannend, maar niet echt eng. Het baby-leeuwtje Leo is heel schattig. Maar ook al die Afrikaanse dieren in de film vonden ze erg leuk om te zien.
Wij zagen de film zonder pauze en dan is 75 minuten voor Kleine Zus wel lang. Maar zonder dat is de film geschikt voor alle leeftijden.
De dames hebben een hele leuke ochtend gehad! Dat begon al met een hele grote zak popcorn, die voor iedereen klaar lag op hun stoel. Maar na afloop kregen ze ook nog eens een goodiebag, met daarin onder andere een kleurplaat en de DVD Casper en Emma – Beste Vriendjes. Nu kunnen we thuis ook de avonturen van Casper en Emma genieten. En dat hebben we bij thuiskomst ook meteen gedaan.IMG_7205

Dank je wel Mamaliefde voor de uitnodiging en dank je wel Just4Kids voor de prima verzorgde première!

De film is vanaf 7 juli te zien in de bioscoop
Tijdsduur: 75 minuten
Projectie: 2D
Genre: Familiefilm Fantasy Kinderfilm
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Spread the love

2 thoughts on “De Knuffelpremière van Casper en Emma op Safari

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.