Kampvuurconcerten

Kids Shows en kampvuurconcert in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld

De zomervakantie staat voor de deur en met het versoepelen betekent dat er ook weer verschillende leuke events georganiseerd worden. Zo wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld op 16, 17 en 18 juli omgetoverd tot een magische, maar coronaproof, plek, waar verschillende Kids Shows en kampvuurconcerten zullen plaatsvinden. Op zaterdag en zondag is er de speciaal kindervoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig waarin kinderen leren prins en prinses te worden. En ik mag van Kampvuurconcert 2 Kids Show kaartjes voor één van deze dagen verloten.

Over Kampvuurconcert

Iedereen heeft zin in de zomer en dit zou wel eens de Summer of Love kunnen worden. We hebben weer zin om samen erop uit te gaan en live muziek te horen, maar dan wel op een veilige manier. Dit kan heel goed tijdens dit speciale weekend vol muziek, sfeer en blije mensen in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld. Overdag zijn er op zaterdag en zondag speciale kindervoorstellingen en ’s avonds zijn er er allemaal bijzondere concerten in de kasteeltuin, rond het kampvuur.

Uiteraard zullen de kampvuurconcerten allemaal coronaproof zijn. Het betekent dat het event plaatsvindt volgens de laatste RIVM-richtlijnen. Huishoudens zitten op 1,5 meter afstand in groepen van 2, 3 of 4 personen. Met verschillende looproutes, voldoende hygiënezuilen en andere veiligheidsmaatregelen is het veilig genieten. Kinderen mogen bij elkaar zitten dicht bij het podium.

Bosvoorstellingen voor de kids

Speciaal voor het Kampvuurconcertweekend schreven een echte prins en prinses de voorstelling Ze Leefden Nog Lang en Gelukkig. Een unieke show waarin kinderen leren om prins en prinses te worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. En… na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses.

Het sprookje Ze Leefden Nog Lang en Gel

Draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen. Ted, een 30-jarige boekenschrijver, gelooft er maar niks van. Sterker nog, hij haat die zoetsappige verhalen en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. ‘Dat bestaat helemaal niet, mensen zouden die rommel niet moeten lezen’, zegt hij dan altijd. Daarom heeft hij een boek geschreven, “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig”, waarmee hij iedereen wil waarschuwen voor de leugens die alle sprookjes volgens hem vertellen.

Wanneer de verhalen over dit nieuwe boek Raponsje’s koninkrijk bereiken, weet ze niet hoe snel ze met Flynn moet vertrekken om de publicatie stop te zetten. Maar hiervoor moet het sprookjeskoppel afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat de schrijver gaat inzien dat sprookjes bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen.

Zal het Raponsje en Flynn lukken de schrijver te laten geloven in sprookjes en ware liefde voordat het voorgoed te laat is? Alleen de tijd zal het leren…

Kampvuurconcerten

Campfire Stories en Kamvuurfeesten

’s Avonds zullen tijdens het Kampvuurconcertweekend Xander de Buisonjé, Frans Duijts, Tim Akkerman, Hazes Tribute, Merel en Collin Waters op treden. Ze maken er allemaal bijzondere concerten van in de kasteeltuin. Rond het kampvuur hoor je de mooiste liedjes, beste verhalen en ervaar je een heel bijzondere sfeer.

Door het vuur tegen kanker

Tijdens het weekend kun je bij Grand Café Groeneveld lekkere borrelboxen en koele drankjes bestellen. Voor de kids is er een speciale, lekkere en gezonde kidsbox. Van elke verkochte foodbox en drankpakket doneert Kampvuurconcert €1,- naar KiKa.

Praktische informatie Kampvuurconcert

HELAAS IS HET KAMPVUURCONCERT WEEKEND GEANNULEERD VANWEGE DE AANGESCHERPTE CORONAREGELD. DE ORGANISATIE ZOEKT NAAR EEN NIEUWE DATUM

Datum: 16, 17 en 18 juli 2021
Adres: Kasteel Groeneveld,
Groeneveld 2, 3744 ML Baarn
Kaartjes: €39 regulier ticket / €75 VIP ticket / €15 kids show
Verkoop loopt via www.kampvuurconcert.nl
Meer info op kampvuurconcert.nl/info

Winactie 2 kidsshowkaarten op de zaterdag of zondag is gesloten

Met dank aan Kampvuurconcert mag ik 2 kidsshowkaarten op de zaterdag of zondag verloten. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

8 thoughts on “Kids Shows en kampvuurconcert in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.