Vaderdag UItjes

5 Vaderdag uitjes | Herinneringen maken ipv een cadeautje

Morgen is het Vaderdag en is het de beurt aan ons om de kinderen te helpen met het maken van het ontbijt en de cadeautjes in te pakken. Elk jaar vind ik het moeilijker om zelf een leuk cadeautje te vinden voor mijn eigen vader. Maar ook voor de vader van mijn dochters. Ook al is hij niet mijn vader, vaderdag is een mooi moment om hem te laten weten dat hij de beste vader is die ik mijn dochters kan wensen. Daarom heb ik dit jaar voor beide geen fysiek cadeau, maar een leuk vaderdag uitjes. Speciaal voor Vaderdag worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Mocht je dus nog geen cadeau hebben, misschien zit hier iets voor je tussen

Vaderdag UItjes

Mini Hofhouse Chef @ Hofhouse 

Vers geopend in Den Haag is het Hofhouse, een foodcourt ingevuld door 8 verschillende horecabelevingen van maar liefst 1.000 m2 meter waar iedereen terecht kan voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Op Vaderdag wordt de openingsweek afgetrapt met een zogeheten Mini Hofhouse Chef. Een Vaderdag evenement zowel voor de papa’s (en mama’s) als de kleintjes en met name voor de laatste groep is er volop vertier. Zo mogen ze zelf kokkerellen in de vele keukens die Hofhouse rijk is, zoals burgerzaak Burgerz, Italiaan Da Portare VIA of Toastable waar tot wel 8 centimeter hoge rijk gevulde tosti’s worden gemaakt.

Mini Hofhouse Chef

Blogger Francesca van den Berk van Francesca Kookt! zal de kookkunsten van de mini chefs beoordelen en het lekkerste gerecht kiezen. De winnaars gaan naar huis met een leuke prijs. Voor wie koken een stap te ver gaat, kan ook geblinddoekt verschillende producten komen proeven. Heb jij fantastische smaakpapillen? Raad de smaak! Nog geen cadeau voor papa? Geen nood, want speciaal voor Vaderdag kunnen de kinderen zich uitleven op bierglazen tijdens Pimp Papa’s Bierglas.
Het evenement is gratis en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De activiteiten ‘Pimp papa’s bierglas’ en ‘Raad de Smaak’ zijn ook voor de kinderen jonger dan 6 jaar. Voor het koken is een beperkt aantal plaatsen, aanmelden kan 18 juni vanaf 09:30 uur in Hofhouse.

Late bbq brunch @ Amstel Boathouse

Amstel BoathouseVanaf 13:00 uur kunnen vaders en hun familie zich settelen op het prachtige terras van Amstel Boathouse met uitzicht op de Amstel voor een late bbq brunch, bereid op de Black Bastard. Aan entertainment is gedacht, want als de kinderen het naar hun zin hebben, is het voor de vaders ook prettig vertoeven. Kleine kinderen kunnen als echte piraten op zoek naar een schat. Kids met een minimaal twee zwemdiploma’s mogen suppen op de Amstel. De vaderdag bbq brunch bedraagt €22,50 per persoon en kan vooraf worden gereserveerd per mail en telefoon.

Daddy’s Burrito @ Chiapas Taco Cartel

Mexicaans streetfoodconcept Chiapas Taco Cartel staat bekend om haar legendarische taco’s en burrito’s met verse, huisgemaakte ingrediënten en explosieve smaken. De prijzen zijn zeer betaalbaar en speciaal op vaderdag trakteren zij de vaders op de Daddy´s Burrito met extra kaas als zij met hun kinderen komen eten. Dit kan al vanaf zondagochtend 11:00 uur. Een late breakfast burrito is een prima alternatief voor ontbijt op bed.

Karten @ Silverstone

Silverstone, hét partycenter vlakbij Amsterdam, is het perfecte uitje voor Vaderdag. Met maar liefst 522 meter aan kartcircuit, een lasergame arena van 1.500 vierkante meter, een LED-bowlingbaan, een Bungee voetbal arena en het Gladiatorspektakel, is Silverstone de perfecte locatie voor onvergetelijke dag. Kun jij je vader verslaan op een van de snelste en langste kartbanen van Nederland? Of rij je liever samen met hem mee in één van de duokarts? Maak je vader in tijdens een potje lasergamen, waarbij de adrenaline gegarandeerd door je lijf giert dankzij de spectaculaire licht- en geluidseffecten. Of verbaas hem met jouw bowlingkunsten op de spectaculaire LED bowlingbaan! Nog niet verzadigd na alle activiteiten? Bij Partycentrum Silverstone eet je o.a. de lekkerste hamburger van Nederland! Kortom: bij Partycentrum Silverstone kom je ook tijdens Vaderdag niets te kort!

Silverstone Kart

Doe Maar @ the Beach

Doe Maar Live On The BeachIk weet dat mijn vader mijn blogs ook leest en dus leest hij ook vaak alvast wat zijn cadeau van mij en mijn zussen voor hem wordt. Vroeger luisterde we thuis naar Doe Maar en zong ik als klein meisje alle teksten mee. Ik heb zelfs nog een videoband (helaas geen videorecorder meer) met daarop het afscheidsconcert van Doe Maar opgenomen van de TV. We hebben deze nog heel vaak terug gekeken. Vorig jaar ging ik naar het concert van Doe Maar in de Ziggo Dome en vroeg mijn vader op te passen. Natuurlijk deed hij dat, maar was wel een beetje verbolgen dat hij niet mee mocht.

Toen ik de aankondiging zag dat Doe Maar deze zomer Live on the Beach in Scheveningen speelt, wist ik dus meteen wat ik hem moest geven. Omdat hij toch al wel een beetje op leeftijd is, hebben we voor hem (en onszelf natuurlijk) een BBQ Arrangement gekocht. Zo kan hij blijven zitten, is er eten en drinken en een toilet. Nu hopen op mooi weer ;D

Minions @ bioscoop

En de vader hier in huis? Wij gaan gezellig met zijn viertjes naar de voorpremiere van de nieuwe Verschrikkelijke Ikke film. Hij en de meiden kijken al maanden uit naar de komst van deze film vol Minions. Via de Uitkrant heb ik kaartjes gekocht voor een exclusieve 3D voorpremière voor de actieprijs van €7,50 (incl. 3D bril) In verschillende bioscopen in Nederland kun je de film als een van de eerst zien.

Weet jij nog leuke Vaderdag uitjes?

Spread the love

16 thoughts on “5 Vaderdag uitjes | Herinneringen maken ipv een cadeautje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.