Party Winweek | Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters

New Poopies in town: Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters

De Poopsie Slime Surprise was afgelopen december een groot succes uit de zak van Sinterklaas en onder de kerstboom. De Poopsie familie wordt nu uitgebreid met twee nieuwe toevoegingen, de Cutie Tooties Surprise met hun schattige Unicorn-hoorntjes en de Sparkly Critters, die je moet schudden om hun verborgen talent te laten zien. Beiden hebben wij uitgetest en mag ik in een setje ook verloten in deze Party Winweek.

Party Winweek | Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters

Voor wie Poopsie Slime Surprise nog niet bekend is, even een kleine introductie. Combineer een eenhoorn, glitter en slijm en daar is Poopsie. Als je Poopsie de eenhoorn haar speciale Unicorn Food geeft en wat te drinken, poept zij slijm in haar potje. Voeg daar wat Unicorn Magic, Sparkles of Shimmer aan toe en het slijm zit vol met glitters. De droom van elk meisje van nu 😉

Sparkly Critters

Sparkly Critters zijn de kleine zusjes van Poopsie. Afhankelijk van welk figuurtje je te pakken krijgt, zal het beestje slijmdrolletjes achterlaten of slijm spugen. Ik moest het zelf 2x lezen maar het is echt zo.

Sparkly Critters

Niet in een WC-rol, maar in een frisdrankblikje vind je jouw Sparkly Critter. Deze leuk diertjes hebben allemaal een sprankelende Unicornhoorn! Welk figuurtje zal jij krijgen – een Tiggicorn, een Kitticorn of … is natuurlijk een verrassing. Naast het beestje, vind je ook een unieke Silly Soda Can. Vul deze met water en kantel de Sparkly Critter achterover terwijl je haar voedt, net zoals een baby! Geef ze daarna haar fopspeen, schud haar vervolgens een minuut lang en kom te weten of ze slijm spuugt of slijmdrolletjes maakt! 

Transformeer de slijm ook weer met de Unicornmagie, Unicornglinsters en/of ultrazeldzame Unicornsprankels. Elke set bevat een hersluitbaar, voedselgerelateerd zakje om slijm in op te bergen en mee te nemen.

Cutie Tooties Surprise

Maak ook kennis met de nieuwe Cutie Tooties Surprise. In deze unicorndrolletjesverpakking met glitters vind je jouw slijmsurprise. Knip hem open met een schaar, of laat de omhulsel knallen door het lipje aan de onderkant om de slijmsurprise uit te trekken. Knijp daarna het slijm eruit voor een leuke en totaal unieke uitpakervaring! Het slijm met een geurtje is beschikbaar in drie verschillende texturen: zo heb je mogelijk water-, knisperend of marshmallowslijm!

Doorzoek het slijm en vind je eigen schattige Cutie Tooties-figuurtje. Sluit na het spelen de regenboogkleurige verpakking opnieuw af met de strip om het slijm op te bergen en vers te houden.

Winactie Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters is gesloten

Zijn jouw kinderen ook gek op eenhoorns, slijm en glitters? Doe dan zeker mee met deze winactie, want ik mag een setje verloten met daarin een Cutie Tooties Surprise en een Sparkly Critters!

De winnaar is

Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

44 thoughts on “New Poopies in town: Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: