Na! Na! Na! Surprise

De Na! Na! Na! Surprise dolls hebben zin een Sleepover Party

Ken jij de Na! Na! Na! Surprise-poppen al? Deze leuke poppen, met een heel hoog pluche-, mode-, en knuffelgehalte, hebben altijd een look die is geïnspireerd op hun favoriete dieren. Speciaal voor de feestdagen komen ze nu met een Na! Na! Na! Surprise sleepover partyset en 3-in-1 Backpack Bedroom en een speciale Glam- en Teens-serie. Ken jij iemand die graag een Na! Na! Na! Surprise onder de kerstboom zou willen vinden? Doe dan mee aan de winactie van vandaag.

Teens Slumber Party

Maak kennis met de twee nieuwe Teens Slumber Party sets Lara Vonn en Mila Rose; twee nieuwe zachte, knuffelbare en poseerbare Na! Na! Na! Surprise modepoppen. Lara Vonn heeft zich voor haar look laten inspireren door een teddybeer en Mila Rose door een Perzische kitten. Zij dragen een schattige pyjama, slippers en een oogmasker voor een superleuk slaapfeestje. Allebei zijn ze helemaal klaar voor een sleepover party met hun vriendinnen. Ga je mee?

Het hele setje bestaat uit de Na! Na! Na! Surprise-pop (28 cm), een schattige pyjama, een paar slippers, haar kussen en slaapzak en niet te vergeten een oogmasker en haarborstel. Er zit ook een label bij met haar naam, verjaardag en een verhaaltje over haar erop.

3-in-1 Backpack Bedroom

Andere heel leuk slaapsetjes zijn de nieuwe Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Backpack Bedroom-speelsets. Deze schattige, zachte speelset is een stijlvolle rugzak, een schattige slaapkamerspeelset met o.a. een bed, kast en spiegel en een limited edition-modepop ineen.

Jennel Jaguar heeft prachtig, lang haar en draagt haar favoriete kledingstuk: haar schattige, pluizige jaguar-muts. De rugzak is zacht en pluizig in Jaguar-stijl, met een look die perfect past bij Jennels persoonlijkheid. Sarah Snuggles heeft ook prachtig lang haar en deze set is volledig in teddybeerlook en -stijl wat past bij Sarah’s persoonlijkheid.   

Na! Na! Na! Surprise Glam-serie 2

Lekker uitgeslapen en klaar voor een beetje glam in de ochtend? Geef je leven nog meer glamour met de Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 zachte modepop uit de Glam-serie! Je krijgt 2-in-1 met een zachte modepop én een verzamelbaar tasje van metallic stof met dierenthema en clip! De Glam-serie glinstert als nooit tevoren door de adembenemende poppenmode met dierenthema. De Glam-serie omvat 6 supermooie, zachte modepoppen om te verzamelen.

Na! Na! Na! Surprise Glam

Na! Na! Na! Surprise Teens serie 2

Zoek je naar nog meer pluche en glamour? Dan ben je bij de Surprise Teens aan het juiste adres. Pluche en glamour is hun manier van leven. Ze hebben een zwak voor mooie mode en zien er altijd perfect uit, of ze nou chillen met hun vrienden en vriendinnen of over de pluizige loper lopen. Zij zijn wild op stijl. De Tenns zijn prachtige, zachte modepoppen en een maatje groter dan de andere Surprise-poppen. Maar ze heben ook weer heel veel persoonlijkheid en een glamourstijl. Verzamel ze alle vijf!   

Winactie Na! Na! Na! Surprise Glam doll is gesloten

In samenwerking met MGA entertainment, mag ik een Glam doll verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

120 thoughts on “De Na! Na! Na! Surprise dolls hebben zin een Sleepover Party

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: