Naast alle L.O.L, My Little Pony Cuty Mark Crew en Lost Kitties, is er dit jaar ook zeker leuk verzamelspeelgoed voor de jongetjes, groot en klein. Zie hier de Mighty Muggs! Er zijn 3 series, met elke meerdere Muggs om te verzamelen. Ken je een liefhebber van de Marvel Comics of van Star Wars, doe dan zeker mee met de winactie? Ik mag uit elke serie er eentje weggeven.

mighty muggs

Mighty Muggs

Ken je de Mighty Muggs al? Ze geven je een kijkje in de stemmingswisselingen (en bijbehorende gezichtsuitDRUKkingen) van je een superheld. Laat met één druk op de knop het hoofd van jouw favoriete superheld tollen en om hem letterlijk een ander gezicht geven. Elke Mighty Muggs heeft 3 verschillende gezichtsuitdrukkingen, happy, stoer, gevaarlijk, verbaasd, stout, lief, ontspannen… 

Er zijn maar liefst 24 Star Wars helden en 26 Marvel legendes verkrijgbaar en om te sparen natuurlijk. Maar ook de 5 Transformers autorobots zijn aan deze serie toegevoegd. Een ideaal Sinterklaascadeautje voor die man i de familie die alles al heeft of geen wensen heeft. De Mighty Mugg zal gegarandeerd een mooi plekje krijgen in huis en een glimlach op zijn gezicht tovert bij elke druk op de kop… euh knop.

Kenmerken
• Druk op het hoofd en het gezicht verandert door het draaimechanisme
• Met drie verschillende gezichtsuitdrukkingen  
• Verkrijgbaar in de series Marvel, Star Wars en Transformers

Marvel Comics Serie

Star Wars Serie

Transformers Serie

Winactie Mighty Muggs is gesloten

Ken jij iemand die je blij kan maken met een van deze leuke Mighty Muggs? Let me know! Ik mag er namelijk een Star Wars en een Marvel weggeven!

Gefeliciteerd!

mighty muggs
 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere lopende winacties

Vanwege de decembermaand heb ik meerdere leuke winacties lopen op dit moment op Mama’s Liefste. Hieronder heb ik ze voor je genoteerd, zodat je nog snel mee kunt doen!

Spread the love

51 Comments on Mighty Muggs – het verzamelcadeau voor de mannen

 1. Hoi hoi,

  Starwars voor mijn 15 jarige zou geweldig zijn mocht ik winnen! Anders doe ik vaker mee voor zijn neefje en en nichtjes. Hij is al 8 jaar ik oom. En een goede. Zo leuk zoals hij met ze omgaat. Ik ga voor hem duimen!

  Groetjes Claudia!

 2. Mijn kleine superheld zou hier heel blij mee zijn! Eentje uit de Marvel serie heeft de voorkeur, Spiderman vindt hij het allerleukst. Doe graag mee!

 3. Dit is zo geweldig, omdat mijn dochter en vriend helemaal gek en liefhebbers zijn van Marvel en van Star Wars! En ze gaan ook altijd naar de comic cons in Nederland! Zo’n prachtige Mighty Muggs zou ik graag voor hen willen winnen! Ze vinden ze allemaal geweldig maar ik kies Chewbacca en anders Yoda!!

 4. Mighty mugs zorgt voor mamasliefste hugs!
  The Force is with me? Of met een andere Jedi. Mocht ik winnen dan is wil duidelijk hoop ik dat het er 1 wordt van een Galaxy far far away!

 5. Wat een super gave win actie Fleur, ik doe graag mee voor de jongens, hier geen voorkeur puur omdat ze nog onbekend zijn bij de jongens, maar ze zijn helemaal gek van Zomlings en ik denk dat Mighty Muggs helemaal in hun straat passen.

 6. Mijn kleinzoon is weg van Luke Skywalker, dus daar ga ik graag voor. Dit gaat het begin zijn van een mooie verzameling, dat weet ik zeker.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

 7. Leuk. Jarno gaat voor eentje van Marvel. Spiderman en de Hulk zijn zeker wel favoriet want die superhelden wil hij zelf ook graag zijn. Transformers kent hij nog niet echt en Star Wars helemaal nog niet. Ik denk dat papa dit stiekem ook wel heel leuk vind.

 8. mijn jongste zoon is dol op chewbacca en een mugg van zijn favoriet zou hij te gek vinden.
  Vandaag hadden ze surprise op school. Zelf hebben we 3 avonden geknutseld en een paar winkels bezocht om wat leuks te scoren.
  Komt mijn zoontje huilend uit school vandaag!. Had een meisje een “computer” voor hem geknutseld. Nou.. gewoon een doos met een apple logo erop en dat was het. Inhoud: een kleine stressbal (action) en een pen van thuis (pen was beschadigd en na de pen opengemaakt te hebben zag ik dat het buisje al half leeg was. Kortom een verdrietig zoontje thuis.
  Zou hem gewoon graag willen verrassen met deze leuke mug!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.