Mighty Muggs - het verzamelcadeau voor de mannen + winactie

Mighty Muggs – het verzamelcadeau voor de mannen

Naast alle L.O.L, My Little Pony Cuty Mark Crew en Lost Kitties, is er dit jaar ook zeker leuk verzamelspeelgoed voor de jongetjes, groot en klein. Zie hier de Mighty Muggs! Er zijn 3 series, met elke meerdere Muggs om te verzamelen. Ken je een liefhebber van de Marvel Comics of van Star Wars, doe dan zeker mee met de winactie? Ik mag uit elke serie er eentje weggeven.

mighty muggs

Mighty Muggs

Ken je de Mighty Muggs al? Ze geven je een kijkje in de stemmingswisselingen (en bijbehorende gezichtsuitDRUKkingen) van je een superheld. Laat met één druk op de knop het hoofd van jouw favoriete superheld tollen en om hem letterlijk een ander gezicht geven. Elke Mighty Muggs heeft 3 verschillende gezichtsuitdrukkingen, happy, stoer, gevaarlijk, verbaasd, stout, lief, ontspannen… 

Er zijn maar liefst 24 Star Wars helden en 26 Marvel legendes verkrijgbaar en om te sparen natuurlijk. Maar ook de 5 Transformers autorobots zijn aan deze serie toegevoegd. Een ideaal Sinterklaascadeautje voor die man i de familie die alles al heeft of geen wensen heeft. De Mighty Mugg zal gegarandeerd een mooi plekje krijgen in huis en een glimlach op zijn gezicht tovert bij elke druk op de kop… euh knop.

Kenmerken
• Druk op het hoofd en het gezicht verandert door het draaimechanisme
• Met drie verschillende gezichtsuitdrukkingen  
• Verkrijgbaar in de series Marvel, Star Wars en Transformers

Marvel Comics Serie

Star Wars Serie

Transformers Serie

Winactie Mighty Muggs is gesloten

Ken jij iemand die je blij kan maken met een van deze leuke Mighty Muggs? Let me know! Ik mag er namelijk een Star Wars en een Marvel weggeven!

Gefeliciteerd!

mighty muggs
  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere lopende winacties

Vanwege de decembermaand heb ik meerdere leuke winacties lopen op dit moment op Mama’s Liefste. Hieronder heb ik ze voor je genoteerd, zodat je nog snel mee kunt doen!

Spread the love

51 thoughts on “Mighty Muggs – het verzamelcadeau voor de mannen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.