Eerder vertelde ik jullie al over de nieuwe Makeover serie van L.O.L. Surprise!, maar er is meer nieuws van deze aanhoudende hype. In samenwerking met de bekende Panini stickeralbums is er nu ook een L.O.L. Sticker Let’s Be friends Collectie. Dat wordt dus nog meer sparen 😉 Om alvast te beginnen mag ik 2x een startersset weggeven.

L.O.L. Surprise! Stickeralbum - Verzamelen, ruilen en plakken

Vorige week zwom onze dochter af voor haar B-diploma. Apetrots was zij, maar wij natuurlijk ook. En bij zo’n prestatie hoort dan ook wel een cadeautje. Omdat de L.O.L. Surprise! hype maar geen einde kent, wilde ze ook graag iets daarvan krijgen. Ze was dan ook erg blij met haar nieuwe stickeralbum.

Stickeralbums waren al een hit toen mijn ouders nog klein waren. Bij het opruimen van mijn vaders huis, vond ik de Disney plakplaatjesboeken van mijn moeder terug. Zelf spaarde ik de Paninistickers van de troetelbeertjes. Elke week kreeg ik dan een zakje bij het boodschappen doen.

L.O.L. Surprise Stickeralbum Stickers

Het principe van een verrassing in een zakje en verzamelen is natuurlijk niets nieuws voor mijn kinderen (denk aan alle spaaracties van de supermarkten) en ook niet voor de wereld van L.O.L. Surprise. Hoe leuk is het dat deze 2 nog ook verenigd zijn in het eerste L.O.L. Surprise! Stickeralbum Let’s Be Friends Collectie.

Verrassing, verzamel en plak

Voor het L.O.L. Surprise stickeralbum zijn 200 stickers te verzamelen, inclusief Tots, Lil Sisters en Pets – elk met hun eigen fantastische outfit en karakter. Het openmaken van elk stickerzakje is net als het openen van een L.O.L. Surprise Ball: WIE zal je krijgen? In elk zakje zitten 4 stickers en 1 verzamelkaart en kost ca. €1 per zakje.

Maak alle 3 de series compleet: met alle clubs van The Glitterati en Opposites tot Glam en Hip Hop. Er is een club voor elke pop en iedere fan. Het stickeralbum bevat ook een ‘Geboren om te schitteren’-poster met alle 12 Glitter Dolls uit de collectie, plus een uitneembaar bordspel.

De tussen de 204 stickers zitten natuurlijk ook heel speciale stickers, zoals glitterstickers, Maak je eigen top 6 stickers en speciale krasstickers, voor nog een surprise. Ook de achterkant van de stickers zijn te gebruiken: verzamel de 8 verstopte letters om het geheime woord in je album te vormen en geniet van het inkleuren van de andere!

Meer dan een stickerboek alleen

Het leuke van dit boek is ook dat er veel meer mee te doen is dan alleen maar stickers verzamelen, ruilen en inplakken. Elke bladzijde heeft ook een paar extraatjes, zoals kleurplaten, vragenlijstjes en quizvragen. In elk zakje vind je ook een ruilkaart. Deze kun je niet inplakken, maar wel alle 50 sparen om daar een leuk kaartspel mee te spelen. De spelregels vind je in het stickeralbum op de eerste pagina.

Winactie 2x Startpakket L.O.L. Surprise! Stickeralbum is gesloten

Wil je ook aan deze collectie beginnen, doe dan mee, want ik mag 2x een startpakket verloten, met daarin een gratis stickeralbum en de eerste 30 stickers!

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
L.O.L. Surprise! Stickeralbum
Spread the love

31 reacties op Nu ook het L.O.L. Surprise! Stickeralbum om te verzamelen

 1. Dit gaat mijn dochter leuk vinden. Steeds vraagt ze wanneer er nu eens wat te sparen valt in eenboek voor meisjes. Want de voetbalplaatjes voor opa bij AH waren toch minder interessant!
  De mystery guest was OnneDi!
  Ik hoop dat ik mn meisje blij mag maken met een eigen spaar album!

 2. Mysterie Gast was: OnneDi (Dionne Slagter)
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die vindt dit L.O.L. Surprise Stickeralbum vast heel gaaf.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor haar.

 3. Wat een geweldig stickerboek. Mijn dochter heeft hem al op haar verlanglijstje staan voor haar verjaardag. Ze zou hem heel graag krijgen. Het antwoord op de vraag wie was de mystery guest: OnneDi.

 4. De mystery guest was Onne di. Wat leuk iets met stickers. Dochterlief plakt het liefste overal stickers op. Ook fijn dat er iets meer in het boek is dan alleen plakken. Een puzzeltje of kleurplaat is ook super leuk.

 5. Oeps, hier is de winactie en niet bij de blog over het event…
  Ik maak graag kans! Lijkt me leuk voor de dochter van vrienden van ons.
  OnneDi was erbij.

 6. OnneDi
  Deze starterset zou geweldig zijn voor mijn lieve LOL fan. Stickers verzamelen vinden ze altikd leuk, leuk im met deze set meteen een begin te hebben!

 7. De mystery guest van Onnedi.

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje die helemaal weg is van deze leuke poppetjes en graag doet knutselen, knippen en plakken.

 8. Heel erg leuk voor mijn dochter Lisanne, ziet er geweldig uit, zal ze prachtig vinden !!…..Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.