LOL Surprise Makeover

Are you ready for a L.O.L. Surprise! Make over?

Vorige week zondag waren we uitgenodigd door L.O.L. Surprise! voor een echte make over. Dit allemaal ter ere van alweer een nieuwe L.O.L. Surprise! serie – de Make over-serie. Het was een echte meidendroom, met een nagelstudio, visagisten en natuurlijk een kapper. Tot slot konden ze een rondje doen over de catwalk met een echte fotograaf en was er een mystery guest.

Are you ready for a L.O.L. Surprise! Makeover?

Welk meisje droomt er niet van om eens helemaal in de watten te worden gelegd? Afgelopen zondag werden onze meiden dan ook eens goed verwend in Het Haartheater in Amsterdam. Speciaal voor L.O.L. Surprise! waren zij open op zondag en werden we daar ontvangen met een grote boog roze ballonnen buiten.

Make over Time

Binnen werden we vriendelijk ontvangen door het team van Linden & Babosa, het PR-bureau achter dit rozegetinte event. Overal waar je keek zag je de nieuwe L.O.L. Make over-series, zoals de #Hairgoals, Lils en Fuzzy Pets tussen de kaptafels en beautysalons.

De meiden mochten hun haren laten doen in echte L.O.L. kapsels, zoals lange staarten, krullen, mooie vlechten of knopjes op je hoofd. Ook konden ze kiezen voor een mooi kleurtje. Bij de visagisten kregen ze mooie glitters op hun wangen, ogen en wimpers en tot slot ook nog gelakte nagels.

Natuurlijk moest het eindresultaat ook geshowd worden op de speciale L.O.L. Surprise! Catwalk. Hierbij mochten de meiden ook gebruik maken van speciale L.O.L. kleding en accessoires. Maar omdat ze al allebei iets van L.O.L. aan hadden, lieten ze dat maar liggen.

Ook voor de innerlijke mens was goed gezorgd. Er waren lekker koffie’s voor de papa’s en mama’s met een koekje en natuurlijk ook snoep en limonade voor de kinderen.

Mystery Guest

Terwijl de meiden lekker in de make-up zaten, kwam daar heel stilletjes een Mystery Guest binnen. In de uitnodiging had niets gestaan over haar appearance. Alleen de echte fans hadden het misschien kunnen weten, want op haar YouTubekanaal gaf ze namelijk kaartjes weg voor dit event bij haar L.O.L. Surprise! Glitter Station & Fuzzy Pets Leuk of Meuk video.

Het was dus niemand minder dan OnneDi! Ondanks dat de meiden haar al wel vaker hebben mogen ontmoeten, waren ze toch een starstruck <3 Maar gelukkig niet voor lang, want ze durfden haar toch aan te spreken. Er brandde namelijk een grote vraag; of zij het slijm uit één van haar video’s uit haar haar had gekregen. Het antwoord was gelukkig ja. Daarna mochten ze ook nog met haar op de foto.

L.O.L. Surprise Make over Serie

De nieuwe L.O.L. Surprise Make over Serie bestaat uit 3 verschillende ballen, namelijk de #Hairgoals, Lils en Fuzzy Pets. Alle 3 weer heel anders en met hun eigen verrassingen.

L.O.L. Surprise! #Hairgoals Make over Serie

Recent hebben de L.O.L. Surprise! poppetjes een make over gehad – ze hebben nu ECHT haar in talloze fantastische stijlen! Van nieuwe verrassingen tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Make over-serie draait helemaal om transformatie. Verzamel alle 12 de figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals en wie weet vind je één van de twee exclusieve poppetjes met glitterhaar!

De nieuwe haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard of tasje. Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken, inclusief kleurverandering!

L.O.L. Surprise! Lils Makeover Serie

Met de L.O.L. Surprise Lils is alles een grote verrassing! Want krijg jij een schattig huisdier of een klein zusje erbij? Kijk snel op de sticker voor een hint over jouw nieuwe familielid.

De verpakking lijkt op een grote haarroller met daarin maar liefst 3 extra verrassingen en uiteraard jouw nieuwe L.O.L. Surprisefiguur. Alle L.O.L. Surprise Surprise Lils zijn colorchangers dus breng jouw L.O.L. Surprise Lils figuur in contact met (ijs)koud water voor een extra verrassing!

L.O.L. Surprise! Lils Makeover Serie

Zijn de L.O.L. Surprise Fuzzy Pets zijn de superschattigste huisdieren die je ooit hebt gezien. Maar ze zitten ook vol verrassingen! De Fuzzy Pets worden geleverd met verschillende accessoires die precies passen bij jouw L.O.L. Surprise huisdier. Zo kun je tijdens het unboxen wellicht al raden welke Fuzzy Pet er in jouw L.O.L. Surprise Ball zit. Je kunt hiervoor de verzamelposter gebruiken die meegeleverd wordt. Denk je alle accessoires te hebben gevonden? Zoek dan nog maar eens in het gekleurde zand…

Dompel jouw nieuwe felkleurde huisdier onder in schoon water en was zijn fuzzy vacht goed. Kun je nu al beter zien welke Fuzzy Pet dit is? Maar er wacht ons nog een verrassing. Jouw L.O.L. Surprise huisdier heeft namelijk nog een extra superkracht. Wat dat is? Dompel je huisdier na het wassen van de fuzzy vacht opnieuw onder in ijskoud of lauwwarm water en zie wat er gebeurt…

Dankjewel Linden & Babosa, Onnedi en L.O.L. Surprise! voor de geweldige middag die we hebben gehad bij Het Haartheater. De meiden gingen als echte modelletjes weer naar huis.

Winactie | 2x L.O.L. Surprise! Panini Stickeralbum Startset

Spread the love

One thought on “Are you ready for a L.O.L. Surprise! Make over?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.