Vaak zijn de kerstversieringen in huis niet om mee te spelen voor kinderen. De glazen kerstballen kunnen kapot en de kaarsjes zijn te heet. Maar met Hippy Skippy Rendier onder de kerstboom kunnen ze uren spelen. Omdat hij ook een leuk vriendje is voor de rest van het jaar, zowel binnen en buiten, is het ook een leuk cadeautje voor onder de kerstboom. Ik mag er daarom ook eentje verloten voor de laatste Kerst Winactie dit jaar.

Iedereen hoopt natuurlijk op een witte kerst, gezellig met z’n allen aan het kerstdiner of rond de open haard. Voor kinderen kunnen deze dagen wel erg lang zijn en is het een goed idee om ze af en toe even lekker te laten spelen om hun energie kwijt te raken. Hippy Skippy Rendier is daar een heel goed vriendje voor. Het is namelijk een hippe skippybal in de vorm van een rendier.

Hippy Skippy

De koe van Hippy Skippy is al een paar jaar favoriet bij mijn kinderen. Hij staat altijd beneden in de hoek. Zeker ale er vriendjes en vriendinnetjes komen spelen, stuiteren ze vaak een rondje op hem door de kamer. Omdat de lengte van Hippy Skippy langer is dan andere skippydieren is hij zeer stabiel. De HippySkippy is dan ook niet alleen leuk om mee te spelen maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind vanaf een jaar of 3 tot 7. Op deze skippybal leert het kind al haar spieren ontdekken en gebruiken. Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. Heel fijn is ook dat er een pomp wordt meegeleverd in de doos.

Hippy Skippy

Naast de koe en het rendier zijn er ook vele andere Hippy Skippydieren verkrijgbaar, zoals honden, eenhoorns, lama’s en zebra’s in verschillende kleuren. De dieren zijn van stevig PVC, waardoor ze niet snel stuk zullen gaan. Ook kun je er prima mee buitenspelen, want met een doekje maak je ze ook gemakkelijk weer schoon.

Winactie Hippy Skippy Rendier is gesloten

De winnaar is

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

86 reacties op Kerst Winactie #7 | Vrolijk Kerstfeest met het Hippy Skippy Rendier

 1. Wat leuk dit hippy skippy rendier voor mijn kleinzoon Casey. Casey springt heel graag op de trampoline met zijn broertjes.
  Dit skippy rendier zal hij gegarandeerd geweldig vinden.

  • Deze is Super leuk, maar het licht blauwe konijn is ook echt super schattige!
   Ik doe graag mee voor mijn toekomstige neefje (mijn 3 kids zijn helaas al weer te groot)
   Voor in zn kamer totdat hij ermee door het huis kan hoppen!

 2. Wat superleuk! Mijn meisje zal dit geweldig vinden. De hippy skippy koe vind ik ook zo leuk. Maar het rendier vind ik nog leuker! Ik zie mijn meisje al helemaal gaan haha

 3. Het rode rendier is geweldig; past qua kleur ook mooi in de woonkamer. Er wel voor zorgen dat de ballen niet uit de boom gehipt worden.

 4. Super leuk! Mijn dochter gaat de hele kamer door op haar skippy koe! Dus dit rendier zou voor haar een fijne afwisseling zijn:).

 5. Het koetje is echt onze favoriet. Omdat we vaak naar de kinderboerderij gaan en ze daar een superlief koetje hebben dat we vaak gaan knuffelen

 6. Wat een leuke skippybal!
  Dit rode Hert vind ik de allerleukste, zo vrolijk.
  Geeft je echt een Kerstgevoel.
  Daar komt de jongste kleindochter van mijn vriendin de feestdagen wel mee door.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

 7. Oh die had ik nog niet gezien en is wel superleuk! Ik loot heel graag mee voor mijn kleine nichtje die bijna jarig is. Het konijntje is ook heel erg schattig. Eigenlijk allemaal gewoon té leuk!

 8. Leuke actie zeg!
  Mn dochter van 1.5 probeert nu te skippyen op een gewone bal haha! Dat lukt ntl niet…voor haar graag het grijze konijn lijkt me super leuk💗
  Succes en fijne dagen!🎅🐰

 9. Ik vind ze enig, ook gewoon als sierobject in de kamer eigenlijk….. Voor mijn kleine man vind ik de zebra het leukste 🙂
  Ik volg en like je al op fb, insta en hier.

 10. Wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee voor mijn kleinzoon. Een kleine stuiterbal die hier graag de kamer op rond wil stuiteren :-))

 11. Onze favoriete Hippy Skippy is eigenlijk ook het hert of rendier. In het bos hier in de buurt zien we soms hertjes die wegspringen, dus voor mijn dochter zou het superleuk zijn als ze zelf ook op een hertje kan springen!

  • Ik waag graag een kansje voor dit leuke rendier. Dat is ook degene die ik het leukat vind.

   Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

 12. Wat een super leuke beestjes. De koe, het konijn en de draak vind erg leuk. Maar het hert met die vrolijke snuit, de witte stippen op zijn flanken, dat is ook wel echt heel erg leuk. Ik ga dus helemaal voor het vrolijke hertje

 13. Een heerlijke en vrolijke actie! Het rode rendier voor mijn jongste kleinzoon zou zo fijn zijn! Ik zie hem al huppen met zijn rode kerstmuts op! Super gewoon!

 14. Gaaf deze skippy dieren, zo leuk voor de kinderen. Het Rendier is natuurlijk fantastisch, maar de kinderen vinden het hondje ook wel erg leuk. Het zal wel een strijd worden wie erop mag, de tweeling (2 jaar, 3 mnd) geeft meestal geen strobreed toe…… er zal dus waarschijnlijk een extra beestje bij moeten komen als we het Rendier winnen !!

 15. Wat een leuke prijs. De Hippy Skippy Rendier is heel leuk als kerstversiering, waar mijn zoontje wél mee mag spelen en wat niet kapot gaat. Ook na de kerst natuurlijk erg leuk om mee te skippy-en.

 16. Super leuk voor m’n twee kids. Leuk om ze daar op rond te zien huppen. En t is wat veiliger voor mama’s meubels:) Het grijze konijn is onze grootste favouriet.

 17. De leukste vind ik de rode met witte stippen. Past leuk bij mijn servies haha. Ik ben benieuwd wat onze zoon er van vindt.

 18. Ooooow het rode rendier is te gek wat zal mijn jongste kleinzoon daar blij mee zijn mocht ik winnen, hij is zo gek op de kleur rood het kan niet rood genoeg zijn voor hem

 19. Wat leuk. Ik heb een koe maar mijn 2 kinderen maken zoveel ruzie omdat ze er altijd allebei tegelijk met willen spelen. Zou zo leuk zijn om met dit hippie rendier hen te kunnen verrassen zodat ze allebei eentje hebben en leuk samen kunnen spelen zonder ruzie🙂

 20. Allemaal Hippy beestjes, om straalverliefd op te worden, maar allemáál is een beetje veel, dan wordt het hier een beestenbende…. Het Hippy Skippy – Paard is natuurlijk het allerleukst voor een klein meisje dat de bijpassende achternaam “Ros” heeft! Hop hop hop, voor een paardenmeisje in de dop!

 21. Het rendier is wel heel erg leuk! Mijn dochtertje zal het geweldig vinden. Eigenlijk vind ik ze allemaal leuk, het grijze konijn is ook een topper.

 22. Jaaaaaaa! Ik doe hartstikke graag mee. Niet alleen omdat mijn 1,5 jarige dochter dit fantastisch zou vinden, maar stiekem ook een beetje omdat ze dan hopelijk ophoudt met het ‘humpen’ van onze bankkussens… (Staat zo raar als er bezoek is haha, dan heb ik liever dat ze op de hippy skippy humpt). Aangezien ik een enorme kerstfan ben en het liefst het hele jaar door de kerstboom (met ballen en slingers en kerststukjes en kransen en andere kersdeco) in de woonkamer laat staan, zou ik natuurlijk het liefste her rode rendier winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.