Het wordt weer weer om lekker binnen gezamelijk spelletjes te spelen. En dat doen wij dan ook zeker. De komende tijd zullen er dan ook meerdere reviews verschijnen en veelal ook met een leuke winactie natuurlijk. We bijten het spits af met dit gekke spel Dokter Prik. Ben jij bang voor een spuitje, zorg dan dat jij geen virus ontvangt en deel de prikken uit aan je medestanders! Het zorgt bij ons thuis voor veel hilariteit en ik mag ook het spel verloten.

Ben jij bang voor Dokter Prik?

Vorig jaar op de Spielwaremesse in Neurenberg mocht ik al keer een spelletje Dokter Prik spelen met de andere mamabloggers. Ik ben zeker geen fan van injecties, dus echt te springen stond ik niet. Maar wees niet bang voor de prikjes in dit spel. Met de 4 verschillende elastieken, kun je de intentie aanpassen en is het spel leuk voor iedereen.

Dokter Prik

Zorg dat jij geen Stinkvoetose of Jeukitis krijgt. Het kaartje met één van de nare virussen gaat rond. Gelukkig is er een injectiespuit van Dokter Prik om het virus te bestrijden en je te genezen. Ben jij dapper genoeg om je prik te ontvangen?

Spelregels

Door te dobbelen met de dobbelsteen kun je hem doorgeven aan je buurman. Kies aan het begin van het spel wel elastiek je in de spuit plaats. Er zijn 3 verschillende, de blauwe is wat slapper, dus zal een minder hard prikje geven. Ben je echt een durfal, kies dan voor de zwarte. Dobbel je de spuit, dan mag je of de spuit verder uittrekken of Dokter Prik komt op bezoek en zal de injectie geven aan degene met het virus. Op je kaartje staan dan waar de prik komt, je voet, bovenarm, been of oksel. Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen!

Wat vonden wij ervan?

Het is een spelletje dat de meiden graag met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen, want je moet het wel met minimaal 3 personen spelen. Het is ook maar een kort spelletje van ca 15 minuten en daarom geschikt om een paar rondjes te spelen, zodat iedereen aan de beurt kan komen. Wie krijgt de prik en waar? Dat zorgt voor lachen, gieren en brullen. Het is even spannend hoe hard de tik van het elastiek zal zijn, maar dat brengt juist de spanning met zich mee. Uiteindelijk valt het best wel mee en wil iedereen nog een rondje. Het spel kost €15 en maakt een leuk spel voor de feestdagen!

Dokter Prik: Lachen is het beste medicijn!

Winactie Dokter Prik is gesloten

Zijn jullie ook gek op gekke spelletjes? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op het Doter Prik spel van Identity Games. De winnaar is

Dokter Prik
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

66 reacties op Review| Ben jij bang voor Dokter Prik?

 1. Wat een leuke prijs! 🎉🎉 Onze 2 kids zijn ( gelukkig) dol op spelletjes spelen! Niet te ingewikkeld natuurlijk maar gewoon lekker samen spelen en lachen! Zoiets als dit spel hebben ze nog niet en volgens mij zullen ze hiermee in een deuk liggen! 😂💕

 2. We zouden graag een kans wagen voor het leuke spelletje hopelijk word op die manier de angst voor een prikje zoals bloedprikken wat minder want spannend blijft het natuurlijk altijd
  Met de donkere dagen voor de deur en 2 gezellige spelletjes fans zou dit spel ook absoluut niet verstoffen in de kast

 3. Oh ik zelf vind dit echt rare spelletjes haha maar de kids zijn er hier ook dol op… als het nou om wc pret of het poepspel gaat…. het kan niet gek genoeg…. de jongste heeft hier net een prikje (bijna 4 jaar) gehad en ze was echt onwijs stoer .. kijken of ze hier net zo stoer mee zal zijn…. wel jammer dat het met 3 personen gespeeld moet worden haha mama zal er dan toch ook echt aan moeten geloven.

 4. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn dochter is dol op doktertje spelen. Benieuwd of ze dit ook leuk vindt. Hier allemaal niet bang voor prikjes. 💉🍀

 5. Ik heb 3 kleindochters en de kleinste is bang van spuiten, misschien helpt dit spel haar wel over haar angst heen, wie weet daarom doe ik heel graag mee

 6. Mijn zoontje is weer helemaal van de spelletjes. Spannende en snelle spelletjes zoals dokter prik vindt hij erg leuk. Ik ben niet bang van prikjes maar ik kijk er niet naar als ik word geprikt. Mijn zoon en dochter vinden prikjes echt NIET leuk!

 7. Ikzelf ben wel bang voor prikjes, ben er eens van flauwgevallen haha. Ik probeer mijn kinderen niet bang te maken dus ik doe heel stoer!

 8. Wat een super leuk spel is dit en daar zullen wij veel lol mee kunnen beleven, want het is zeker waar: lachen is de allerbeste medicijn!! Ik ben zelf niet bang voor prikken, maar mijn kleinzoon is er zeker niet dol op en die heeft er in zijn jonge leven al heel wat prikken gehad! Ik doe super graag mee voor dit leuke spel.

 9. Leuk! Ik doe graag mee. Zelf ben ik niet zo bang voor prikjes. Heb er al zoveel gehad. Maar als mijn kinderen ze moeten krijgen heb ik al dagen van tevoren buikpijn hihi

 10. Ik zou het super leuk vinden om deze te winnen voor mijn zoontjes van 7 en 5! Ik ben zelf medisch analist en heb veel mensen bloedgeprikt. Ik ben niet bang voor prikken, het is geen hobby maar het moet soms even gebeuren. En mijn man en ik nemen meestal bewust een kind mee als we geprikt moeten worden, gewoon om te laten zien dat het niet eng en erg is.

 11. Ik houd niet van prikjes. maar onze Jarno (voor wie ik ook meedoe), is 6 jaar en heeft echt al honderden prikjes gehad (bloedprikken / infuusjes). Hij is een bikkel. Even op de tanden bijten, soms een klein traantje, and that’s it. Toen hij 1,5 jaar was moesten we 3 weken lang elke dag bloedprikken. Soms in de vinger, soms in de arm. Hij heeft ook nog moeilijk te prikken aderen en uit de vinger komt te weinig bloed voor 1 buisje dus soms moet het ook nog over ook… dit spel wil ik wel winnen voor hem; kan hij ook eens andere prikken!

 12. Super leuk voor mijn neefje; hij is dol op spelletjes!
  Gelukkig is hij niet bang voor prikjes, hij vindt het zelfs heel stoer en laat zijn pleister zo lang mogelijk zitten 😉

 13. Ik doe mee! Ik ben (uiteraard) geen fan van prikken, maar zolang ik niet kijk gaat het prima. Dit lijkt me een leuk spel in het kader van doktertje spelen, ik ben benieuwd.

 14. Ik doe graag mee aan deze winactie! Zowel ik als mijn 2 kindjes vinden echte naalden best heel eng. Met dit leuke spel hoop ik de angst bij mijn kindjes te verminderen.

 15. Wat lijkt mij dit leuk voor mijn kinderen, maar ook voor mijn man, die helemaal niet tegen prikken kan:-). Wat zal papa schrikken, van al die grote prikken. Daar krijgen wij van de lacheritus van dat willen wij wel, dus wij willen dolgraag dit grappige spel!!

 16. Superleuk voor mijn 2 kleindochters die hier elke maand samen komen logeren! Ze zijn gek op spelletjes doen en dit is nog leerzaam ook. Één van de twee heeft het er zelfs nu al over dat ze later zuster wil worden dus dit is een mooie oefening 😉
  Het zijn 2 hele stoere meiden en zijn zeker niet bang voor een prikje!

 17. ikzelf ben niet bang van een spuit. mijn kinderen een klein beetje maar de verpleegsters/dokters weten hoe te handelen op een leuke manier😊
  Ik doe graag mee voor mijn 2 zoontjes.

 18. Gaaf! Ik doe hier graag voor mee en ben zelf niet bang voor een prik. Bij m’n zoontje ligt dat wat anders, maar het gaat wel steeds beter. 🙂

 19. Wij zijn niet bang voor prikken! Zelf jens 4 jaar kijkt naar de naald die in zijn arm ging, en maar kletsen over de trein die voorbij reed.

 20. Ikzelf niet, maar mijn jongste dochter is er redelijk angstig voor. Moest ook in de aparte ruimte haar 9-jaars prikken krijgen. Hopelijk werkt dit spel voor haar zo goed, dat ze straks met de HPV prik geen moeite heeft!

 21. Wat leuk! Ik ben gek op spelletjes spelen met de kinderen. Helemaal nu de donkere dagen weer komen. Ik zou deze super graag willen winnen voor 5 dec.

 22. Ik moet eerlijk zeggen vroeger wel, maar nu na mijn ziekte niet meer.
  Heb al zoveel prikjes gehad, dat ik er al aan ben gewend en het niet meer naar vindt.
  Alleen bij de tandarts, vind ik het nog wel spannend.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor dit leuke spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.