Tijdens de vakantie zouden de meiden het liefste de hele dag achter hun schermpje zitten. Tot hun grote spijt gaat dat toch niet gebeuren. Gelukkig hebben we heel wat uitjes op de planning staan, waarbij ze hun schermpje dan nauwelijks missen. Iets waarmee ze zich ook prima vermaken in de vakantie zijn puzzelboekjes uit de Denksport Juniorserie. In deze vakantie kregen ze beiden een nieuw boekje; Paco’s Puzzeljungle en Dokter D’s puzzellab. Van die laatste titel heb ik een extra boekjes klaarliggen voor een winactie. Doe je mee?

Denksport Junior PuzzelJungle & PuzzelLab

Paco’s Puzzeljungle

Paco’s Puzzeljungle Denksport Junior

Mijn jongste dochter zit nu in groep 3 en leert nu zelf lezen en rekenen. Paco’s Puzzeljungle is dus echt iets voor haar. Het puzzelblok heeft maar liefst 80 pagina’s en staat namelijk vol met taal-, reken- en tekenpuzzels, zoek de verschillen en andere leuke uitdagingen. En dat alles in het thema jungle! Dit full colour puzzelblok is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en
verschijnt 4 maal per jaar en is los te koop in de winkels voor € 4,75 of te hier te bestellen

Dokter D’s Puzzellab

Dokter D’s Puzzellab is de nieuwste serie van Denksport Junior en eigenlijk pas vanaf 23 mei verkrijgbaar. Maar voor mijn oudste dochter en voor de winactie heb ik al een exemplaar van Denksport Junior ontvangen.

Denksport Junior Dokter D's PuzzelLab

In dit puzzelblok met kleurrijk 72 pagina’s, ga je als een echte professor aan de slag. Met goed kijken en logisch nadenken los je de (logische)puzzels op. Zo help jij Dokter D met de moeilijkste raadsels. Al lijkt het soms wel alsof Dokter D meer hulp nodig heeft van jou dan jij van hem.

Het puzzelblok is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en los te koop in de winkels voor € 4,50 of te bestellen op www.denksport.com/junior (verschijnt 4 maal per jaar). Op de eerste editie geldt een introductieprijs van € 4,25!

Winactie Dokter D’s PuzzeLab is gesloten

Het Puzzelblok van Dokter D’s ligt pas ligt nog niet in de winkel, maar ik heb een exemplaar klaarliggen voor een winnaar. Doe mee en wie weet ligt hij binnenkort bij jou op de mat.

De winnaar is

 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

40 reacties op Denksport Junior PuzzelJungle & PuzzelLab

 1. zweedse puzzels zijn mijn favoriet
  ik denk dat mijn oudste kleindochter van Dokter D’s Puzzellab geniet

 2. Ik doe graag Japanse puzzels, waarbij je vakjes moet kleuren en een tekening krijgt.
  Dit puzzelboek lijkt me leuk voor de kinderen uit mijn klas, als tussendoortje! Ik maak graag kans.

 3. Ik zou graag pacos jungle winnen voor zoon van 6 jaar, gaat naar de zomer naar groep 3 maar kan wel wat uitdaging gebruiken. Zelf vind ik woordzoekers erg leuk.

 4. Lekker puzzelen is altijd leuk en goed voor de hersenen. Ik maak eigenlijk alle puzzels wel. Al heeft binairo wel voorkeur. Die puzzels met 1en en 0en. Ik doe graag mee, de kids op mijn werk (bso) vinden puzzelen ook leuk. Kruiswoorden zijn favoriet op het moment.

 5. Hoi! Ons hele huis is dol op puzzels, van legpuzzels en breinbrekers tot dieren raden onderweg. Ikzelf ben dol op logische puzzels, maar mijn zoon van bijna zes is nu al volop bezig met allerlei reken en zoek puzzels en zelfs al woord puzzels. Zou heel leuk zijn om dit voor hem te winnen voor de zomer vakantie!

 6. Mijn dochter Sara zou heel erg blij worden van dit puzzelblok. Op het moment maakt zij graag woordzoekers. Sara mag ook graag nieuwe dingen proberen, dus dit puzzelblok lijkt me echt iets voor haar.

 7. Wij doen graag mee. Dametje is een puzzelfanaat en lost het liefste Escaperoom puzzels op. Ventje (zit in groep 2) wordt vaak puzzel door zn zus voorgeschoteld als ze schooltje spelen.

 8. Superleuk voor mijn dochter! Ze is gek op puzzels maken, in haar schoolschriften lost ze de puzzels altijd als eerste op zodra het daar tijd voor is haha. Ik denk dat ze veel uitdaging heeft aan dit puzzelblok. Ikzelf los het liefst logische puzzels op, of filippiners.

 9. Heerlijk puzzelen aan het zwembad in de zomervakantie… onze dochter zit ook in groep 3 en is dol op woordzoekers… laatst kregen ze op school ook een woordzoeker.. ons dametje kwam helemaal trots thuis…’mam die kan ik al lang hè… die doe ik heel vaak 😍

 10. Mijn oudste kleinkinderen zitten te veel op hun laptop.
  Daarom zou het goed zijn als ze eens wat vaker op de papieren versie zouden zitten.
  Ben benieuwd hoe ze dat gaan vinden.
  Ik zelf ben gek op Sudoku en ook wel op andere puzzels. Ik puzzel graag als ik even tijd heb.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee om de kleinkinderen op andere gedachten te brengen met dit puzzelblok.

 11. Puzzels met raadsels en woord grapjes vinden wij heel eeg leuk om te doen. We zijn dan ook heel benieuwd naar dit nieuwe puzzelblok

 12. Zelf ben ik gek op puzzelen. ik deed ook altijd fanatiek mee met prijspuzzels.. Voor mijn dochter is dit heel erg leuk om zich te vermaken als zij zich verveelt.. Vervelen hoeft dus nooit. En achter de tablet zitten ook niet 😉 Ik ga voor dokter,s D puzzellab..

 13. Puzzel lab omdat hij dan eindelijk uitgedaagd wordt en elke avond voor het slapen gaat een puzzeltje kan doen. Wij blij….hij blij dus daarom doen we mee 😉

 14. Zeker in de vakanties zijn de boekjes van Denksport altijd een uitkomst onderweg of in een restaurant. Ik doe dan ook graag mee

 15. Ik doe mee voor mijn zoon. Hij mag na de vakantie met groep 4 meelopen met taal en rekenen omdat groep 3 op die gebied hem niets meer bieden. Zo’n puzzelboekje met logische puzzels sluit dan ook precies aan bij zijn niveau. Ikzelf vind woordlegpuzzels erg leuk, maar af en toe doe ik ook logische puzzels en woordzoekers.

 16. ik hou van zweedse puzzels, maar doe graag mee voor mijn kleinzoon die graag puzzelt maar denk dat hij niet bepaald een voorkeur heeft

 17. Oei nog een uur te gaan voor de deadline 😊, snel even reageren dus. Zelf ben ik verslaafd aan de 10 voor taal puzzel boekjes. Echt heerlijk om je hersenen even te laten kraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.