Wie kent Chloe uit de Toverkast niet of de mooie Prinses Arabella uit de boeken van Mylo Freeman? Deze 2 lieve meisjes zijn binnenkort te vinden in de educatieve app van Kidiyo. Samen met je kindje (0-6) gaan ze op avontuur en combineren zo leren en spelen in een veilig, alles-in-één platform. In samenwerking met Kidiyo mag ik een lieve Chloe’s Toverkast knuffel weggeven.
Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kidiyo

Kidiyo

Kidiyo is een nieuwe veilig, alles-in-één platform voor kinderen (0-6 jaar). Het biedt urenlang online en offline speelplezier waarbij kinderen op avontuurlijke wijze leren en ontwikkelen. Samen met de 2 karakters Chloe uit Cloe’s Toverkast en Prinses Arabella gaan ze op avontuur. Kinderen verdienen muntjes door educatieve spellen te spelen, waardoor ze gemotiveerd worden om te blijven winnen. Deze muntjes worden in de prijzenkast bewaard.

Op het platform kunnen kinderen op mini avontuur gaan, puzzelen en het spelletje memory spelen. Ook zijn er kleurplaten, kun je naar liedjes luisteren, dansen of zelf muziek maken. Samen met Prinses Arabella leert je het alfabet. Naast de spelletjes kunnen de kinderen ook naar aflevering kijken van Chloe’s Toverkast.

Chloe’s Toverkast

Chloe's Toverkast Kidiyo

Chloe is een creatief jong meisje met een grote fantasie. Elke dag is een nieuw avontuur voor Chloe en haar vriendjes. Ze verkleden zich in haar magische toverkast. Zodra ze een ander kostuum aan hebben, worden ze getransporteerd naar de wereld van hun dromen – de jungle, het heelal of zelfs het feeënrijk. Hier kunnen ze iedereen zijn: een prinses, ontdekker, piraat of zelfs de tandefee! Bekijk de afleveringen van Chloe’s Toverkast of speel samen met Chloe de Kidiyo spellen.

Chloe’s Toverkast is elke ochtend te zien op RTL Telekids!

Prinses Arabella

Prinses Arabella KidiyoOntmoet de sympathieke Prinses Arabella, ze komt tot leven in de kleurrijke avonturen die ze meemaakt. Haar verhalen ontdekken de hele wereld van diverse landschappen, karakters en culturen. Allemaal terwijl Prinses Arabella haar sterke wil en liefdevolle houding om de dag te redden en haar dromen uit te laten komen.

De unieke wereld van Prinses Arabella, is gecreëerd door Mylo Freeman. De artistieke stijl van haar prachtig geïllustreerde prentenboeken worden in vele talen over de hele wereld gelezen. Nu komen de boeken van Prinses Arabella tot leven in de wereld van Kidiyo!

Wat vinden wij van de Kidiyo?

Het platform van Kidiyo is nog niet te vinden in de App Stores van Apple en Android, maar dat zal niet lang meer duren. Momenteel wordt er druk getest en mochten wij een van deze testers zijn. Kleine Zus is natuurlijk al 5 en Grote Zus zelfs al negen, maar toch vinden ze het allebei een leuke app op de telefoon. Voordeel is dat ze allebei een eigen account hebben kunnen aanmaken en dus zo zelf hun beloningen sparen. Naast dat de spelletjes erg divers en leuk zijn, werkt het beloningssysteem ook zeker en wordt er onderling natuurlijk de stand van zaken vergeleken. De app is vrolijk van kleur en inhoudt. Beide karakters zijn lieve meisjes, waardoor ik mij wel afvraag of het platform voor jongetjes net zo aantrekkelijk zal zijn.

Fijn is dat het een 100% veilige omgeving is en je kinderen geen toegang tot andere apps in je telefoon hebben zoals het internet. Uiteraard waarborgt Kidiyo volledige privacy van de gebruikersgegevens en heeft de app geen reclames of extra (verborgen) kosten.

Testers Kidiyo

Kidiyo zoekt nog testers

Wil je, net als wij de Kidiyo App alvast testen en vind je het leuk om jouw kind(eren) gratis een sneak preview te geven? Kidiyo zoekt nog testers voor hun nieuwe kinderplatform. Meld je dan nu aan als tester

Winactie #27 | Chloe’s Toverkast Knuffel van Kidiyo

Samenwerking

Spread the love

37 reacties op Win #27 | Chloe’s Toverkast Knuffel van Kidiyo

 1. Op YouTube hele leuke liedjes en filmpjes bv Ducktales ik zag dat ze terug zijn heel erg leuk kan ze haar helden nu ook op tv zien! Al kijken we YouTube ook vaak op de tv hoor. Makkelijk dat dat tegenwoordig ook kan. En Nijntje vindt ze het einde!

 2. Wat geweldig, mijn dochter zou helemaal wild worden als ze Chloe zou winnen!
  Ze is op dit moment helemaal blij met de Nijntje app 🙂

 3. Ik heb geen idee welke app populair is bij de kleinkinderen, maar ik weet wel dat mijn jongste kleindochter heel blij wordt als ze deze knuffel krijgt.
  Ik volg bloglovin en waag voor haar een kansje.

 4. Wow die is super mooi en leuk voor onze dochters. Oudste vind YouTube erg leuk omdat ze dan k3 liedjes kan luisteren en kan meezingen en dansen.

 5. “Sing! Karaoke” is hier wel een populaire app.
  Uit volle borst zingen ze dan mee voor een publiek dat bestaat uit hun knuffelverzameling. (De hele zitbank is dan gevuld met hun knuffels!)
  Chloe zouden ze vast ook wel willen toevoegen aan hun publiek. We wagen dus graag een kansje om haar te winnen.

 6. geweldig voor ons kleine meisje wat echt woezel en pip en Nijntje fan is deze knuffel zou ze met een dikke kus en heel veel liefde verwelkomen..

 7. Leuke actie, momenteel is you tube wel de populairste app, lekker nog even een filmpje van Shimmer en Shine kijken voor het slapen gaan.

 8. Oh wat een lieverd, mijn zoontje zegt nu vaak, in mijn wereld kan alles;) hihi, voor hem waag ik dus een gokje👍😉

  Hier is YouTube een hit, haha
  Maar hey spelltje BossBattle vind die ook geweldig

 9. Mijn tablet is vorig jaar gesneuvelden ik heb nog geen maand aan het eind van mijn salaris overgehouden om een nieuwe te kopen. Mijn kleuter kijkt nu dus graag naar zichzelf met leuke filter in de selfie stand van mijn telefooncamera. Mijn dochter zou deze knuffel geweldig vinden

 10. De duplo apps zijn hier grote favoriet, maar ik probeer er wel voor te zorgen dat ze er niet te vaak mee spelen en meer met echte poppen en blokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.