Feestweken Mama's liefste 40 jaar Powerbankcenter.nl

Win #26 | €25 shoptegoed bij Powerbankcenter.nl

Als er iets is waar ik niet meer zonder de deur uit ga, is het wel een volle powerbank. Want naast mijn eigen telefoon, hebben de meiden vaak ook een tablet bij zich en raken die nog wel eens snel leeg. Gelukkig zijn de powerbanken van tegenwoordig lekker groot, zodat ik iedereen van stroom kan voorzien. Speciaal van Powerbankcenter.nl mag ik iemand blij maken met een powerbank naar keuze te waarde van €25.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Powerbankcenter.nl

Powerbank 

Als je net als ik veel onderweg bent, belt, appt, foto’s maakt, filmt en af een toe een spelletje speelt, is het erg verstandig om een goede powerbank te kopen. De batterijen van de telefoons gaan helaas steeds minder lang mee – ik kan mijn nog herinneren dat mijn eerste telefoon maar eens in de 3 dagen opgeladen hoefde te worden. Een powerbank is een mobiele oplader voor als de batterij van je telefoon (bijna) leeg is, maar er geen stopcontact in de buurt is.

Capaciteit

bron Powerbankcenter

Ga je een powerbank kopen dan is het goed om eerst te bedenken waar hij allemaal aan moet voldoen. Het grootste verschil tussen de powerbanks is de capaciteit. Dit zegt iets over hoeveel stroom er in de powerbank zit om je telefoon of ander apparaten op te laden. Hoe vaak zal je hem gebruiken en als je op zoek bent naar een powerbank om ook tablets op te laden is het verstandig een powerbank 10000mah te zoeken.

Powerbankcenter.nl

bron PowerbankcenterPowerbankcenter.nl biedt een zeer groot aanbod powerbanks aan. Er zijn een compacte oplader die makkelijk in je handtas passen, solar powerbanks voor op het strand of vakantie, of bijvoorbeeld een Emoji of de zeer populaire unicorn powerbank. Heb je wel eens een draadloze externe lader gezien? Die maakt het mogelijk je telefoon op te laden zonder kabels! Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon op de powerbank te leggen.

Zelf heb ik de Xiaomi powerbank in de kleur rosé goud. Deze powerbank heeft niet alleen grote capaciteit, maar is ook fastcharging. Zo kan ik snel weer bellen, foto’s maken of filmen.

Winactie #26 | €25 shoptegoed Powerbankcenter.nl is gesloten

Samenwerking

Spread the love

56 thoughts on “Win #26 | €25 shoptegoed bij Powerbankcenter.nl

 • Zo vaak over komt het me dat mijn telefoon bijna leeg is als ik weg ga. Laatst wilde ik een foto maken van onze Liselotte tijdens de dansles. Viel me telefoon uit! Zo jammer!

 • Ja! Graag!! Zo vaak dat rode stukje op mijn batterij gezien op momenten dat je denkt ‘waarom nu…’ onlangs nog toen ik in de file stond en moest bellen dat ik iets later was maar voordat ik dat kon zeggen de tekst batterij leeg zag ;(

 • Monica Verschoor says:

  Picture this: snelweg, auto stopt ermee, telefoon blijkt leeg en dan blijken die mooie gele praatpalen van de ANWB niet neer te bestaan.
  Niemand stopt, tja dan is een powerbank wel handig. Daar ben ik dus achtergekomen……

 • Claudia Diependaal says:

  Wauw ik doe heel erg graag mee! Ik heb MS en ik moest mijn dochter halen in een stad die ik niet ken. Ik heb geheugen problemen door de MS en de weg vragen is geen optie. Voor iemand dat gedaan heeft week ik al niet meer of ik de eerste rechts of links moest. Mijn telefoon viel even later uit. Ik snap t nu nog niet want ik had extra zuinig met de batterij gedaan, ik moest dus gewoon tot in de goede straat komen en hij hing aan de lader. Dus toen hij echt uitviel. Wist ik het even niet meer. Pfff.

 • Gebeurt me regelmatig dat ik denk de telefoon aan de lader te hebben gelegd omdat ik ’s morgens op pad moet en ’s morgens blijkt dat de stekker niet in het stopcontact heeft gezeten. Grrr of je stopt de stekker er in. Ja van een powerbank graag.

 • Nadia Lahpor-Hesse says:

  Leuk!!! Tijdens een dagje dierentuin kon ik hem wel gebruiken… Het vele foto’s maken en filmen kost mega veel batterij. Merk ik trouwens tijdens alle uitjes 😉 Aangezien de telefoon echt als fotocamera dient, is het wel fijn als hij altijd batterij heeft! Ik had een powerbank, uit het jaar nul, die mijn telefoon zo goed als noet oplaad… Een draadloze powerbank lijkt me wel heel fijn! Of één waarmee je ook de tablet op kan laden 🙂

 • Doe graag mee voor mijn dochter die ondanks dat ze een telefoon heeft nooit bereikbaar is, want net op dat moment dat ik haar wil bereiken is haar batterij natuurlijk weer op. Haar powerbank heeft ze aan haar broer gegeven, dus nu zit zij zelf zonder.

 • Wendy v V says:

  Ik doe zeer graag mee. Tijd geleden was ik in het donker onderweg op onbekend terrein, super fijn dan om googlemaps te gebruiken, jammer dat mijn mobiel het kort uithield en ik borden moest gaan volgen. Die powerbank lijkt mij super handig.

 • Ik doe heel graag mee! Ik reis tegenwoordig vaak tussen Rotterdam en Limburg met een treinkaartje op de NS app. Maar dan moet je telefoon natuurlijk wel vol blijven, anders kom je hier in Rotterdam dus niet van het station af, waar ik altijd een beetje paniek van krijg.

 • Diny Gijsberts says:

  Als kadrlid regionaal platform Noord Limburg van de FNV en de BedrijfsLedenGroep van de NLW Venray moet ik gewoon bereikbaar blijven om ongeregeldheden ,wat betreft de CAO afspraken, door te geven ! aan mijn hoofd van FNV.
  Binnenkort beginnen de OR verkiezing en de nieuwe acties voor een goede en eerlijk CAO omdat onze huidige 31 december afloopt !
  Ik steun en help mijn collega’s die,net alls ik een geestelijke en of lichamelijke beperking , en fungeer als bemiddelaar en melder bij ongeregeldheden wat het CAO betreft !
  ik volg op instagram onder Momzymom
  facebook onder mijn naam
  pinterest onder DinyG
  itwitter onder MissMomzy
  google+gedeelt

 • Kristel brouwers- dijkhuizen says:

  Ik kan hem eigenlijk elke dagwel gebruiken door elke keer een knik in die oplaad kabels word mijn telefoon nooit perfect op geladen en moet die overdag vaak al weer in de lader heb al meerdere kabels gekocht en elke keer is het weer feest.

 • Chantal Obbink says:

  Heel graag doe ik mee! Vandaag heb ik er eigenlijk één nodig. Ik ben jarig en vannacht vergeten mn tel op te laden. Nu nog snel heel eventjes asn het stroom voor ik weg ga, maar Ooh wat zou een powerbank handig zijn!

 • Youssra Had. says:

  Ik wil graag powerbank cadeau doen aan nicht. Als we in Marokko zijn mogen s’avonds nooiy onze telefoon opladen en dan is deze powerbank ideaal

 • Ik doe mee. Gisteren nog, heb de wifi de hele avond aan laten staan en ben daarna helemaal vergeten het bij te laden en dan is zo’n powerbank de oplossing want waar vind je onderweg een stopcontact!

 • ideel om tijdens de zomervaakntie mijn telefoon om te laden. Geen gestress in het vliegtuig. Lekker chill een filmpie kijken mamasliefste in gedachten bedanken

 • Eigenlijk kan ik elke dag wel een powerbank gebruiken, batterij van mijn telefoon is niet meer zo heel goed, of gewoon teveel apps geinstalleerd 😉
  Ik doe graag mee met deze leuke actie weer.

 • Als we een dagje weg gaan kan ik wel een powerbank gebruiken. Vorige week zaterdag nog tijdens een dagje shoppen. Einde van de dag was mijn mobiel leeg voordat ik thuis was.

 • Ik doe mee! Ik ben wellicht weleens een baan misgelopen. Ik heb het wel enkele malen meegemaakt dat ik onderweg niet terug kon bellen naar een uitzendbureau. Op het moment dat het wel weer kon (van thuis uit), waren er al genoeg kandidaten verzameld.

 • Ik zou er heel erg graag eentje winnen!!!
  Ik laad mijn telefoon niet meer ’s nachts op naast mijn bed, vanwege alle enge verhalen over brand enzo. Gevolg: Ik vertrek ’s morgens fris en fruitig naar mijn werk… met een bijna lege foon! Zucht…

 • Laatst kon ik zeer zeker een power bank gebruiken! We gingen een eind wandelen (ongeveer 25 kilometer) en omdat we de weg niet kenden had ik mijn navigatie op de telefoon aan staan. Nou, dan gaat het heel hard met de batterij. Zeer welkom voor alle vervolgwandelingen!

 • hmm kan wel bijna elke week een powerbank gebruiken, met de apps is m`n gsm vaak snel leeg en deze warhoofd vergeet nog wel eens de telefoon aan de lader te doen.

 • Wat een briljante powerbank! Ik kan er eigenlijk bijna elke dag een gebruiken, met anderhalf uur heen en anderhalf uur terug in de trein van en naar mijn werk. Dus ik doe graag mee!

 • CJM de Kok says:

  De laatste keer dat ik een pokerbank nodig had was vorige week zaterdag, mijn dochter had foto’s gemaakt in het museum dat we bezochten en toen was hij ineens leeg en kon ik dus niets meer doen onderweg, gelukkig ging alles goed

 • Ik had er toevallig gisteren nog eentje kunnen gebruiken toen ik gebeld werd ivm een belangrijke afspraak en mijn batterij plots plat was. Ik doe graag mee om dit in het vervolg te vermijden.

 • Linda Smeets says:

  Ik doe graag mee.
  Laatst was ik onderweg en had bandenpech en toen kon ik wel een powerbank gebruiken om te kunnen bellen voor hulp. In het donker toch maar 5 km met de fiets aan de hand naar huis gelopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.