Win Advent Dag 29 Vakantiebeurs

Win Advent Dag 29 | Vakantiebeurs 2024

Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor het nieuwe jaar? Mocht je nog zoekende zijn, dan is de Vakantiebeurs zeker iets voor jou om een bezoekje aan te brengen. Word voor één dag een wereldreiziger en ontdek wat de populaire vakantiebestemmingen voor 2024 zijn. Ik heb een aantal vrijkaartjes gekregen die ik mag verloten.

Wereldreiziger in één dag tijdens Vakantiebeurs 2024  

Verken de wereld in slechts één dag op de Vakantiebeurs van 11 t/m 14 januari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht! Laat je betoveren door de meest unieke en prachtige onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door gepassioneerde reisexperts. Duik in nieuwe culturen, smaken en avonturen, en raak op de hoogte van de nieuwste trends in de reiswereld. Of je nu op zoek bent naar actie, ontspanning, of een perfecte mix van beide, op de Vakantiebeurs vind je gegarandeerd de ideale reis voor jou. Ontdek het allemaal op de Vakantiebeurs 2024. Welke (verborgen) bestemming staat op jouw lijstje?

Onvergetelijke ervaringen

Een droomreis bestaat uit onvergetelijke ervaringen en herinneringen. Op de Vakantiebeurs ervaar je een tipje van de sluier en krijg je de kans om alvast te ervaren hoe het is om op je volgende bestemming te zijn. Van de mooiste onontdekte plekjes tot het boeken van de perfecte huwelijksreis, een avontuurlijke roadtrip, of het genieten van een luxe all-inclusive reis. Wat wordt jouw volgende ervaring?

Duurzame, culinaire of een familievakantie

Reis je het liefst met minimale impact en met aandacht voor duurzaamheid? Dan is de duurzaamheidsroute de juiste keuze voor jou. Ben je meer een liefhebber van lekker eten? Volg dan de foodtour en reis de wereld rond aan de hand van heerlijke hapjes en drankjes. Voor jonge avonturiers is er een Kidspaspoort met leuke activiteiten. Op de Vakantiebeurs is er voor elke reiziger wel iets te beleven. Ontdek de diverse themaroutes die de beurs te bieden heeft.

Volop entertainment

In hal 10 organiseren ze het Dutch Travel Week Festival! Hier ontdek je de wereldmarkt, een foodtruckfestival en een groot podium met dansoptredens, muziekworkshops en shows. TV-kok Ramon Brugman verzorgt een kookshow, reisinfluencers maken hun opwachting en dagelijks kun je deelnemen aan het Vakantiebeurs Prijzenfestival. Maak kans op prachtige prijzen, zoals reisaccessoires, reistegoeden en volledige vakanties! De totale opbrengst komt ten goede aan het Prinses Máxima Centrum.

.

Praktische informatie

Locatie: Jaarbeurs in Utrecht – Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Datum: donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024
Tijden: 09:30 – 17.30 uur m.u.v. zaterdag tot 20.00 uur
Tickets online verkrijgbaar €14,75 volwassenen, € 8,50 tieners (8 t/m 14 jaar), €1 Kids (4 t/m 7 jaar)

Win Advent Dag 29 | Kaartjes voor de Vakantiebeurs 2024 is gesloten

In samenwerking met De Jaarbeurs mag ik kaartjes voor de Vakantiebeurs 2024 verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

18 thoughts on “Win Advent Dag 29 | Vakantiebeurs 2024

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.