Thule Chasm

Ontdek de nieuwe Thule Chasm collectie!

Of je nu graag gaat wintersporten, kamperen of gewoon naar de sportschool, de Thule Chasm tassen zijn ideaal om mee te nemen op elk avontuur. Deze uiterst gewilde tassencollectie van Thule is daarbij zowel van binnen als buiten gemaakt van 100% gerecycleerde materialen en nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

Thule Chasm tassencollectie

Thule Chasm

De Thule Chasm tassen waren al verkrijgbaar in een mooi groene “Olivine” kleur en basic zwart, maar nu ook de nieuwe on-trend, aardetinten Pond gray en Golden brown. De veelzijdig Thule Chasm tassen collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Door de afneembare rugzakriemen, brede openingen, grote handvatten en makkelijk toegankelijke zakken, zijn deze tassen ideaal voor allerlei soorten reizen, zowel in de natuur als in de stad, voor korte uitstapjes of meerdaagse avonturen.

Duurzaamheid tassen van gerecycleerde materialen

De verbeteringen aan de Thule Chasm collectie tonen ook de toewijding van Thule aan duurzaamheid. Elke tas wordt aan de buitenkant, het gaas en de voering geproduceerd met 100% gerecycleerde materialen. De waterbestendige coating op de tassen is bovendien PFAS-vrij, wat je spullen beschermt tegen nat worden en het milieu beschermt tegen schadelijke chemicaliën.

De duurzaamheid die in elk onderdeel van de Thule Chasm collectie is verwerkt, garandeert dat deze tassen jarenlang bestand zijn tegen intensief gebruik.

Thule

Of het nu de spectaculaire natuur ontdekken is of de wereld rondreizen met familie en vrienden, Thule creëert al meer dan 75 jaar oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. Hun aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk, kwaliteitsvol, veilig en gemakkelijk in gebruik zijn. En dat allemaal zodat jij jouw spullen mee kunt nemen die jou het dierbaarst zijn.

.

Lees ook: Op vakantie met alleen handbagage; welke Thule koffer neem je mee?

Spread the love

One thought on “Ontdek de nieuwe Thule Chasm collectie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.