Als de kinderen in bed liggen, dan vinden wij het heerlijk om samen even languit om de bank te liggen voor de TV. Nu zijn er veel series die worden aangeboden op Netflix, maar kunnen we net niet altijd eens worden waarnaar we willen kijken. Hij houdt van SF en ik van Thriller. Vaak komen we dan uit bij een serie waar we allebei om kunnen lachen. De Nederlands serie Jeuk is daar een van. Voor deze Vaderdag Actie mag ik dan ook 3x de DVD van Jeuk weggeven.

Jeuk

Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten en Rosa Reuten lachen kriebels en ergernissen weg in het 4e seizoen van ‘Jeuk’, de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Wederom komen zij in pijnlijke en gênante situaties terecht. De droogkomische serie is deels gescript én deels geïmproviseerd. Een feest van herkenning voor alle vaders (en een zucht van herkenning voor moeder ;)).

Dit jaar wordt de cast vergezeld door onder anderen: Simon Keizer, Bridget Maasland, Kees Tol, Gijs Staverman, Freek Bartels, Jan Kooijman, Diederik Ebbinge en Wart Kamps.

De DVD van het vierde seizoen is nu verkrijgbaar op een dubbel DVD met alle 10 de afleveringen van 25 min.

Winactie Vaderdag DVD Jeuk is gesloten

Gefeliciteerd Marjolein, Ingrid en AnnaB

Jeuk 1Jeuk 2 Jeuk 3
Jeuk DVD

De winnaars worden in de week voor Vaderdag bekend gemaakt, zodat je nog op tijd je Vaderdag cadeautje in huis hebt. Ik zal persoonlijk de winnaar een een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Kijk hier voor de andere Vaderdag Winacties
1. 3x Wilkinson Hydro 5 Groomer
2. 2x Gepersonaliseerde Vaderdag mokken van Greetz
3. 2x Bulldog mannenverzorging pakket
4. 3x €25 shoptegoed bij Coolgift
5. 3x DVD Jeuk
6. 3x Papa Poster
7. 3x A-dam Boxers
8. 3x Etos pakket voor hem

 

Spread the love

33 reacties op Vaderdag Winactie #5 | DVDbox van de serie Jeuk

 1. Waar ik jeuk van krijg is van zorgverleners met een te groot ego …..zet het in de koelkast en stel je persoonsgericht op.

 2. Wat een leuke serie. Had er zelf nog niet van gehoord (leef ik nu onder een rots haha?) maar dank je wel voor de tip. Ga er zeker eens naar kijken.

  • Ik krijg vooral jeuk van mezelf…na mn OK bezoek ben ik nog steeds niet helemaal helder geloof ik 🙂 hopelijk trekt dit toch snel bij

 3. Ik wil wel een avondje lachen met deze dvd
  Ik krijg jeuk van kriebeltruien en als er op de school van de kinderen luizen zijn 😉

 4. Haha echt de humor van mijn vent! Zou die wel erg leuk vinden!

  Van het weekend had ik nog giga jeuk! Ik was buiten de plant aan het snoeien… Ik weet dat het het seizoen niet is, maar de plant had een paar takken met witte balletjes/beestjes/ luizen of schimmel. Luizenspul hielp niet dus de takken die besmet waren weg geknipt.

  Bah daar kreeg ik nu spontaan jeuk van…

 5. Ik maak graag kans. Leuk voor Hidde zijn eerste vaderdag 🙂
  Waar ik jeuk van krijg…. Uhmmmm ouders die hun kind niet aanspreken wanneer hij/zij een ander kind pijn doet! Dan moet ik me echt inhouden….

 6. Ik krijg jeuk van muggen beten :)Super leuk cadeau voor mijzelf als vaderdag cadeau! Ik als vader van 2 prachtige dochters maakt heel graag kans op deze super mooie prijs!! Waarom? Moet ik nu echt over mezelf gaan zeggen dat ik de beste leukste en meest bijzondere vader ben? Nee dat doe ik niet maar ik hoop en denk als mijn dochters mee konden doen dat zeker zullen zeggen (hoop ik dan 😀 ) Doe heel graag mee

 7. Ik doe graag mee!
  Wat een leuke actie.

  Ik krijg er jeuk van als mensen het over luizen en andere ongedierte hebben. Maar ook krijg ik er jeuk van als alles om mij heen een rommeltje is, dan ruim ik het graag op.

 8. Klinkt leuk! Maar échte jeuk is niet leuk! Ik krijg al jeuk bij het horen en zien van muggen! Vreselijk!

 9. Ik doe graag mee! Helaas krijg ik jeuk van mijn Psoriasis. Dit is wat minder. Waar ik ook jeuk van krijg is als ze zeggen dat er weer luizen heersen.. ineens lijkt het of ik ze ook heb dan!

 10. Serie niet gezien, daarom doe ik graag mee!
  Jeuk krijg ik als ik van vakantie terugkom en begin te vervellen.

 11. Op dit moment heb ik jeuk …. muggenbulten … stomme muggen daar krijg ik dus jeuk van! Ik doe graag mee voor mijn vader, kunnen we lekker samen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.